Spíte s činčilkou ve stejném pokoji?
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Dobřany
- Kontaktovat uživatele:
zeee
no co se týče mě a mý činčily tak já s ní spím v jednom pokoji...ze začátku mě to budilo ale ted sem si zvykla že to nevnímám a usnu při tom jak při ukolébavce :lol: :lol: :lol: jinak navíc já mám v pokoji vlastně dvě zvířata ted bude třetí v pokoji :D
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava
- Kontaktovat uživatele:
My mame vsetych 4 cincakov hned vedla psotele a sem tam vazne vyvadzaju. Ale da sa pri tom spat ,ak ste zvyknuti v minulosti zaspavatp ri metale alebo hlasnej telke :)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Trenčianske Teplice
ja som hlasovala ano aj ked teraz to nie je uplne pravda ... rok sme spavali spolu a ja mavala stuple v usoch :lol: ...
..teraz mame dvoj izbovy byt tak sme chceli malym urobit komfort... a dat im celu izbu...lenze je hlucnejsia ako nasa a pokial si nezvyknu tak asi pojdu k nam a ja opat budem miesto perin spavat v sene :lol:
..teraz mame dvoj izbovy byt tak sme chceli malym urobit komfort... a dat im celu izbu...lenze je hlucnejsia ako nasa a pokial si nezvyknu tak asi pojdu k nam a ja opat budem miesto perin spavat v sene :lol:
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava
- Kontaktovat uživatele:
sbeb napsal:ja som hlasovala ano aj ked teraz to nie je uplne pravda ... rok sme spavali spolu a ja mavala stuple v usoch :lol: ...
V sene? AKo to? Nepomoye poriadnz sennik? Ja som nasim potvoram kupil povodne drziak na pribor a je to ten najlepsi sennik akz si viem preddstavit. naroydiel od povodneho ku klietke nic nepada
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Trenčianske Teplice
WINNOWING napsal:sbeb napsal:ja som hlasovala ano aj ked teraz to nie je uplne pravda ... rok sme spavali spolu a ja mavala stuple v usoch :lol: ...
V sene? AKo to? Nepomoye poriadnz sennik? Ja som nasim potvoram kupil povodne drziak na pribor a je to ten najlepsi sennik akz si viem preddstavit. naroydiel od povodneho ku klietke nic nepada
no mozno pomoze :D ale ja som taka sikovna ze par krat doplnim senniky a seno mam vsade po zemy ..to ked ich este pustim von behat . to maju aj v taske na zemi trochu sena ..tak sa to nanosi vsade ..a hlavne do postele ..tak mam doma taaaaky sennik ako moja izba :wink:
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Rajec, SR
my sme si uz zvikli na ten rámus zobudí ma len ked tak divne "krici" ked sa zlakne alebo sa jej nadranom nieco sniva a toho mojho podobne. Bez nich by ta nasa izba bola strasne prazdna.
-
- Zlatý uživatel
boba napsal:my sme si uz zvikli na ten rámus zobudí ma len ked tak divne "krici" ked sa zlakne alebo sa jej nadranom nieco sniva a toho mojho podobne. Bez nich by ta nasa izba bola strasne prazdna.
Přesně tak , bylo by to tam prázdný a smutný! :) Já taky spím s činčilkama v jedné místnosti a nebudilo mě to nikdy.Naše nic moc rámusu nenadělaj , sou vzorný :P
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Plzeň
- Kontaktovat uživatele:
No být to na mě,tak čiinčilky s náma spí.Já totiž spím jako dřevo.Ale přítel má lehčí spaní,prto se činčilky musely odstěšhovat do předsíně.
spanie
ja s mojou cincilou spim v jednej izbe... raz sa mi stalo ze vnoci asi tyzden po tom co som si ho priniesla som zabudla zavriet poriadne dvierka na voliere a vnoci som sa zobudila na to ako padli dole a zrazu bola cincila na mne? viete si asi predstavit ake to bolo otvorit oci a zbadat pred sebou nieco male a biele... a vacsia zabava bola ked som ho nevvedela chytit a behala somza nim cez celu izbu.. :lol: :wink:
spanie
...
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hodonín
- Kontaktovat uživatele:
ja sni spim sem tak unavena z prace ze oni ani nevim ale ma polozenou ruku na kleci a ona me okusuje prstiky nekdy az moc :o a kdyz zhasnu a nemam ruku ne kleci tak me hleda :D
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Kostelec nad Labem
- Kontaktovat uživatele:
Já spim s čičilkama v pokoji,už sem si na ně zvykla :)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Liberec
- Kontaktovat uživatele:
No jako my s nimy taky spíme v jednom pokoji Ámosek je v klidu ale ta naše mladá pipina Čikita to je dílo fakt :) mě už to tolik nebudí ale když to vzbudí přítele tak se automaticky budim i já protože svítí nebo na ní mluví :lol: :D :D takže paráda :D
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: České Budějovice
- Kontaktovat uživatele:
Já taky s Montym spim v jednom pokoji.Už jsem si na to zvykla a vůbec mně nebudí.A přítel si na to už zvyknul taky...Takže paráda :D
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Sokolov
První noc s činčilou jsem musela přespat v jiném pokoji. Další noci mi pomohly špunty do uší a naštěstí byly prázdniny, takže jsem si mohla zvyknout. Teď už mám velmi odolný a tvrdý spánek, takže mě jen tak nevzbudí :-) spíš se vzbudím třeba strachem, jestli se mu náhodou něco nestalo a spím dál ;-)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Okr. Beroun
- Kontaktovat uživatele:
by se mi do ložnice nevešli :(
-
- Stříbrný uživatel
když jsem mívala před lety činčilku, tak jsem s ní spala v jednom pokoji. Byl trochu šrumec, ale mě se při tom dobře usínalo, byla jsem ráda, já jsem taky noční tvor :). Teď máme dvě a do ložnice se nám nevejdou, takže maj pokoj vedle. V srpnu se ale stěhujem do 1+kk, tak budem zase pohromadě :D docela se těším, jen doufám, že přítel nebude muset chodit spát k sousedům :D
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Frýdek-Místek
- Kontaktovat uživatele:
Mě bydlí v kuchyni, ale snad budeme brzy ve 2+1 a budeme mít pokoj s přítelem, druhý činče a kuchyň zvlášť :D
-
- Stříbrný uživatel
Ladus takhle to máme v podstatě teď a mě ty holky děsně chybí... furt jim tam lezu, i když spí, a třeba si kecnu k nim a chvíli koukám, nebo si u nich čtu, cokoli. Navíc jsem trochu paranoidní a furt je lezu konrtolovat :D
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Frýdek-Místek
- Kontaktovat uživatele:
Taky si k nim chodím vyprázdnit hlavu, když je třeba :) Ony tě nezradí a podrží, znáš to :)
-
- Stříbrný uživatel
znám, znám :) jsou to zlatíčka. kdykoli tam jdu, tak mě vítají :)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
já spím s činčama v pokoji. Ze začátku to bylo peklo, ale časem jsem si zvykla a ted už spím většinou jak pařez :D Občas si ale vymyslí nějaké nové zvuky a tak mě to probudí. To větší problémy než já s nima má můj přítel, ten si nějak ne a ne zvyknout :( asi mu brzo budu muset pořídit špuntíky :D
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: okr. České Budějovice
přesně tak na to noční řádění myšek si člověk časem zvykne. :D
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Oravský Podzámok, 115/9
- Kontaktovat uživatele:
My spíme s činčilkou v jednej izbe...nemam ju sice priamo pri hlave, ale ked v noci skace a hloda, tak to pocuť poriadne. My sme si uz vsak na to tak zvykli, ze si ani nespominam na pripad, kedy ma nocne šramotenie zobudilo :) Je to uplne v pohode :P
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Okr.Nove Mesto nad Váhom
Aj ja spim s ním v jednej izbe.Niekedy robi šramot ale niekedy sa cez den tak nahana po izbe ze v noci akurat tak cusi