Názor na pravidla inzerce
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Turnov, Sušice
- Kontaktovat uživatele:
zajímal by mě názor lidí na tento bod pravidel k inzerátům:
Každý uživatel má právo zadat jeden inzerát za měsíc. Pokud máte na prodej více činčil, použijte již založený inzerát.
Já osobně když vložím jeden inzerát a uprostřed měsíce se rozhodnu prodat další činčilky a musim to vložit do stávajícího (prvního) inzerátu, tak se mi do tohoto inzerátu už podívá minimum lidí, protože stálí uživatelé už ví, co tam píšu.. Přepisovat věčně nadpisy moderátorem mi přijde jen přidělání práce moderátorům.. zbytečně... Proč tedy není jen omezeno, když někdo prodává více než 3 činčily (mláďata) vše spojí do jednoho? Přijde mi to pro lidi co mají méně odchovů přijatelnější, než aby 1.6. inzeroval jedno miminko a 26.6 inzeroval jiné a musel to napsat do starého inzerátu..
Já osobně častěji navštěvuji inzeráty, kde je v nadpisu přímo mutace činčily, než-li jen "Nabídka barevných činčilek"...
Toto je jen můj názor, a mě by pouze zajímali názory druhých.. Vaše názory by mohli třeba více lidí (i mě) inspirovat na nové způsoby jak inzerovat jinak a lépe zaujmout případné zájemce..
Každý uživatel má právo zadat jeden inzerát za měsíc. Pokud máte na prodej více činčil, použijte již založený inzerát.
Já osobně když vložím jeden inzerát a uprostřed měsíce se rozhodnu prodat další činčilky a musim to vložit do stávajícího (prvního) inzerátu, tak se mi do tohoto inzerátu už podívá minimum lidí, protože stálí uživatelé už ví, co tam píšu.. Přepisovat věčně nadpisy moderátorem mi přijde jen přidělání práce moderátorům.. zbytečně... Proč tedy není jen omezeno, když někdo prodává více než 3 činčily (mláďata) vše spojí do jednoho? Přijde mi to pro lidi co mají méně odchovů přijatelnější, než aby 1.6. inzeroval jedno miminko a 26.6 inzeroval jiné a musel to napsat do starého inzerátu..
Já osobně častěji navštěvuji inzeráty, kde je v nadpisu přímo mutace činčily, než-li jen "Nabídka barevných činčilek"...
Toto je jen můj názor, a mě by pouze zajímali názory druhých.. Vaše názory by mohli třeba více lidí (i mě) inspirovat na nové způsoby jak inzerovat jinak a lépe zaujmout případné zájemce..
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Jablonec nad Jizerou- okres Semily
- Kontaktovat uživatele:
Žadni, s tím 100% souhlasím :wink:
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
taky plně souhlasím :D
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
mě osobně přijde pravidlo jeden inzerat za mesic jako kravina. kdyz lidi prodavaji vic mladatek, tak uz jsou v tom pak zmatky, kdyz tam postupne pridavaji jeste dalsi... :? je to fakt nepřehledné, v názvu pak kolikrat neni to, co v inzeratu atd...
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Okr. Beroun
- Kontaktovat uživatele:
též souhlasím...
Zase se akorát řešej blbiny tam, kde nejsou potřeba... :roll:
Zase se akorát řešej blbiny tam, kde nejsou potřeba... :roll:
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Nemyslim že to je blbina, jen mě zajímají názory co koho jak zaujme. tim chci jen zefektivnit inzerci, nic víc..
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
Já teda činči zatim neprodávala, mláďátka nám zůstala, takže nemám potřebu bojovat za větší množství inzerátů. Píšu jako uživatel - zákazník. A je fakt, že mně přijde dobře přehledný, když je v názvu inzerátu název mutace (a přibližnej věk), protože mi přijde, že si teď už lidi často podle barviček vybíraj, když jsou všechny tak dostupný. Nemusej pak procházet stohy inzerátů a stihnou tak projít ty, co je skutečně zajímají. Ale zase chápu, že když by pak na každou činču bylo nový téma, tak už je to celkem brutus, takže jistá omezenní jsou pozitivní, nicméně dané pravidlo jeden za měsíc nevidím zrovna jako šťastné pravidlo. Ale jak to tedy udělat? V tuhle chvíli mě nic nenapadá.. :roll:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Liberec
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím se Žandou :)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Frýdek-Místek
- Kontaktovat uživatele:
zda se mi to jako pitomina stejne jako bod pravidel fora- povinnosti clena fora- nahlasit osocovani, zacinajici hadku apod..Nejsem STB.
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji všem za názory, ale když už se Vám nelíbí toto pravidlo, tak jak chcete vyřešit fakt, že letos je v nabídce tolik činčil, že když zadáte inzerát, spadne Vám během půl dne na druhou stránku, kterou nikdo nečte ?? V inzerci nabízím může být na první stránce 44 inzerátů, teď je začátek června a v současné době inzeruje 24 lidí ( boruvka311, žanda, Poorubacka, Nellynka, farma bobina, Lída, luciex, Jiří Haramul, Sady, misa.vod, Mia, domcha,chovamcoumim, minlub, Hanča, Terdule, Wulína, Ivissek1985, tarja666, mchlumak, berrry, missulka, Marka a Já) a toto číslo ještě stoupne. Kdybychom povolili už teď dva inzeráty, ne všichni se vejdou na první stránku a strhne se boj. Všichni budou mít dlouhé seznami - stále volný, jen aby na dvě hodinky byl na první místě první stránky.
Rádi si od Vás vyslechnem, jak jinak zpřehlednit inzerci a dát šanci všem.
Toto pravidlo má jeden prostý důvod. My moderátoři jsme lidé a nemůže za jednu hodinu přečíst všechno, co si píšete. Už několikrát se stalo, že než jsem se vším prokousali, ztrhla se velká hádka a pak bylo pozdě cokoli řešit a rozdávali se tresty. Tímto pravidlem, chceme rozdávaní trestů zabránit a utnout hádku hned v počátku.
Rádi si od Vás vyslechnem, jak jinak zpřehlednit inzerci a dát šanci všem.
Ladus napsal:zda se mi to jako pitomina stejne jako bod pravidel fora- povinnosti clena fora- nahlasit osocovani, zacinajici hadku apod..Nejsem STB.
Toto pravidlo má jeden prostý důvod. My moderátoři jsme lidé a nemůže za jednu hodinu přečíst všechno, co si píšete. Už několikrát se stalo, že než jsem se vším prokousali, ztrhla se velká hádka a pak bylo pozdě cokoli řešit a rozdávali se tresty. Tímto pravidlem, chceme rozdávaní trestů zabránit a utnout hádku hned v počátku.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Frýdek-Místek
- Kontaktovat uživatele:
Na jednu stranu te chapu Martej, na druhou zrovna ode me necekej, ze toto pravidlo budu dodrzovat. Urcite nejsem typ cloveka, ktery hned bude nahlasovat kdyz nekdo do druheho rype. A kdyz je to mezi pravidly fora, ktere se MUSI dodrzovat, tak co udelas?
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Okr. Beroun
- Kontaktovat uživatele:
Martej, tak moderátorů by mělo být víc! Né tři, ze kterých tu stejně funguješ nejvíce ty a to ještě tak na půl (což chápu, roztrhnout se neumíš...)...
-
- Zlatý uživatel
Já bych byl alespoň pro snížení z jednoho měsíce na 14 dní,když už nic jiného.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Staré Město pod Landštejnem
Když už jen jeden inzerát do měsíce ,tak povolit úpravy pro smazání již zadaných miminek.
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
holis napsal:Když už jen jeden inzerát do měsíce ,tak povolit úpravy pro smazání již zadaných miminek.
souhlasím,kdyby šla inzerce upravovat abych nemusela pořád někoho obtěžovat a mít v tom zmatek,tak klidně i jeden měsíčně :D
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Staré Město pod Landštejnem
jo přesně tak jsme to mysleli ,než pořád někomu psát ,ať smaže to a to . :D
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
holis napsal:jo přesně tak jsme to mysleli ,než pořád někomu psát ,ať smaže to a to . :D
moje slova :)
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
holis napsal:Když už jen jeden inzerát do měsíce ,tak povolit úpravy pro smazání již zadaných miminek.
Souhlasim a líbí se mi i Jesseho návrh na 14 dní. Chápu omezení a schvaluji ho, ale měsíc je dlouhá doba..
-
- Stříbrný uživatel
mě by se celkově líbila možnost upravovat si vlastní příspěvky a v tý inzerci by to mnohé řešilo
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
Po dohodě jsme Vám umožnili upravovat příspěvky v inzerci. Zatím pravidlo jednoho inzerátu za měsíc ponecháme, dokud se nenajde jiné řešení, jak lépe organizovat inzerci. Pokud někdo vymyslíte, jak lépe vyřešit tuto situaci, sem sni :-)
Nevím jak ty, ale každý přece chce, aby tady byl klid a pohoda a pokud moderátory upozorníš, že tady začíná hádka, je šance, že to utneme dříve, než propukne peklo. Je to na každém, jak se k tomu postaví.
To, že jdu vidět nejvíce já, neznamená, že tu zbylé dvě moderátorky nechodí ;-) Ale o přibrání dalšího moderátora uvažujeme a přemýšlíme, kdo by se na tuto funkci hodil nejvíce.
Tento návrh neřeší to, že je tu mnoho lidí co inzerují a tak by hodně lidi bylo až na druhé straně.
Ladus napsal:Na jednu stranu te chapu Martej, na druhou zrovna ode me necekej, ze toto pravidlo budu dodrzovat. Urcite nejsem typ cloveka, ktery hned bude nahlasovat kdyz nekdo do druheho rype. A kdyz je to mezi pravidly fora, ktere se MUSI dodrzovat, tak co udelas?
Nevím jak ty, ale každý přece chce, aby tady byl klid a pohoda a pokud moderátory upozorníš, že tady začíná hádka, je šance, že to utneme dříve, než propukne peklo. Je to na každém, jak se k tomu postaví.
Wulfina napsal:Martej, tak moderátorů by mělo být víc! Né tři, ze kterých tu stejně funguješ nejvíce ty a to ještě tak na půl (což chápu, roztrhnout se neumíš...)...
To, že jdu vidět nejvíce já, neznamená, že tu zbylé dvě moderátorky nechodí ;-) Ale o přibrání dalšího moderátora uvažujeme a přemýšlíme, kdo by se na tuto funkci hodil nejvíce.
žanda napsal:holis napsal:Když už jen jeden inzerát do měsíce ,tak povolit úpravy pro smazání již zadaných miminek.
Souhlasim a líbí se mi i Jesseho návrh na 14 dní. Chápu omezení a schvaluji ho, ale měsíc je dlouhá doba..
Tento návrh neřeší to, že je tu mnoho lidí co inzerují a tak by hodně lidi bylo až na druhé straně.
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
myslím, že když jdou inzeráty upravovat, tak už nebude problém :D
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hradec Králové
- Kontaktovat uživatele:
To, že příspěvky přidává jen Martej neznamená, že ostatní moderátoři sem nechodí a vaše témata nekontrolují ;)
Co se týče inzerce, je určitě lepší, když počet inzerátů je omezen... a pokud vám to teď půjde i upravovat, myslím, že budete určitě spokojenější, inzeráty budou rozhodně přehlednější, což berte jako plus pro vás, kdo inzerujete... ;) :!:
Co se týče inzerce, je určitě lepší, když počet inzerátů je omezen... a pokud vám to teď půjde i upravovat, myslím, že budete určitě spokojenější, inzeráty budou rozhodně přehlednější, což berte jako plus pro vás, kdo inzerujete... ;) :!:
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
je to perfektní když si ho můžu upravit nebo smazat příspěvky,já jsem spokojená :D
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
já taky :)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hradec Králové
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jsme každopádně rádi ;)