BABY!!!!!!
BABY!!!!!!
Dnes o 9.30 sa mi narodila mala cincilka.Je bezovej farby a uplne nadherna.Mamina sa vzorne stara a otec je mrzuty lebo musel do samostatnej klietky.Este som mladatko nechcela chytat ale vyzera to na chlapca.Ak to bude ,,ON,, tak sa bude volat Rimmer. Dlho som cakala na tento prirastok a tak dufam ze vsetko bude v poriadku:-)
:D Gratuluju!! Dej nám sem nějaké obrázky!! :-)
Dam, ale este ho nechcem chytat az zajtra:-) zatial sa schovava pod mamou ale ked zacne vyliezat tak urobim par fotiek:-)
-
- ADMINISTRÁTOR
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
to Valkyrien:
Gratuluju k mladatkovi, ale to jmeno... Rimmer... vis, co to znamena :roll: :mrgreen:
Gratuluju k mladatkovi, ale to jmeno... Rimmer... vis, co to znamena :roll: :mrgreen:
Rimmer je clen posadky na Cerveniom trpasliku:-) ( Red dwarf)
je to britsky komedialny serial.bezal aj u nas.JA som vely fanusik.:-)
je to britsky komedialny serial.bezal aj u nas.JA som vely fanusik.:-)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Kladno
Přidávám se ke gratulantům :D Přeji mrňouskovi super činčilí �ivot :lol: U� má� jistotu, �e je to kluk? Jaké to vlastně je, mít v ruce takového drobečka? �ije s sebou, nebo je v pohodě? Fascinuje mne, jak dokonalí tvorečkové činčilí mimina jsou...
Este som ho v rukach nedrzala.Nemali by sa chytat prvych 24hodin.Potrebuju cas aby si privykli na matkyn pach.Malicke je velmi zive stvera sa po klietke a beha hore dole.Ked lezal na chrbte tak som si pozrela genitalie a vyzera to na chlapca ale nemam to na 100% pockam do nedele a potom si ho obzriem.strasne dlho som na topto mladatko cakala a tak sa ho normalne bojim dotknut aby sa mu nieco nestalo.Ak to bude ,,ona,, meno ste nemam.
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Také se připojuji ke gratulacím!
Červený trpaslík byl i můj oblíbený seriál :wink:
Červený trpaslík byl i můj oblíbený seriál :wink:
Moc gratuluji a tě�ím se na fotky noého přírůstku do činčilí rodinky. :wink:
Připojuji se ke gratulacím!! :D
DAkuje:-) je to chlapec. dnes som to skontrolovala takze je to oficialne.je to teda maly Rimmer.
-
- Zlatý uživatel
V tom případě posílám je�tě jednu gratulaci :D :D
-
- Zlatý uživatel
gratulace
Ahoj,
take gratuluji. At dela spoust radosti a je zdrava.
take gratuluji. At dela spoust radosti a je zdrava.
-
- ADMINISTRÁTOR
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
to Valkyrien: a krome toho, ze je to hologram, tak to jeste znamena neco jako "prudič". :shock: :D
-
- Zlatý uživatel
To jméno je pro činčilu jako stvořené :lol: :lol:
Vaclav napsal:to Valkyrien: a krome toho, ze je to hologram, tak to jeste znamena neco jako "prudič". :shock: :D
Ale je to najlepsia postava ktoru musis milovat a zaroven nenavidiet.JA mam osobne najradsej Macku ale Rimmer sa mi na cincilu hodi:-)
-
- Zlatý uživatel
Valkyrien, co fotečka? Rimmera zná půl Evropy a je�tě jsme ho neviděli :lol: Prosím, aspoň jednu malou :lol:
Iva napsal:Valkyrien, co fotečka? Rimmera zná půl Evropy a je�tě jsme ho neviděli :lol: Prosím, aspoň jednu malou :lol:
uz su v albume:-)
-
- Zlatý uživatel
Díky za fotky, Rimmer je krásný, moc :lol: :lol:
Abych nekřivdila - maminka taky :lol:
Abych nekřivdila - maminka taky :lol: