Tabák pro činčilky?
Tabák pro činčilky?
Co si myslíte o tabáku jako pamlsek pro činčilky?
Re: Tabák pro činčilky?
Myslim, ze to nieje vhodne,,
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Psáry
- Kontaktovat uživatele:
Na některých fotkách na jiných stránkách jsem viděla činčilu s cigaretou, jak vyžírá tabák, ale já osobně bych to nedávala.
Ve škole jsme počítali příklad z chemie a vyšlo nám, že dospělého člověka by otrávily 2 cigarety, kdyby je snědl...a podle toho, co tady čtu, jsou činčily dost choulostivý zvířata. Závěr si udělejte každý sám.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Pilníkov
- Kontaktovat uživatele:
Veronika Žáková napsal:Ve škole jsme počítali příklad z chemie a vyšlo nám, že dospělého člověka by otrávily 2 cigarety, kdyby je snědl...a podle toho, co tady čtu, jsou činčily dost choulostivý zvířata. Závěr si udělejte každý sám.
Můj závěr je:Ne!Nikdy!
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Píše se i v knížkách, že je tabák nebezpečný!!! Taky bych ho nikdy nedala!
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hradec Králové
- Kontaktovat uživatele:
Kámoščin činčilák jim kdysi kradl cigarety z krabičky, měli z toho děsnou srandu, no, ale už brzo umřel, takže mu to asi nedělalo dobře :?
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Žďár nad Sázavou
- Kontaktovat uživatele:
to bych v životě činčilce nedala. to je nějaká blbost, že by to mohli jíst, ne?
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hranice
- Kontaktovat uživatele:
tabák bych opravdu nezařadila k věcím, které jsou pro činču vhodné, tak že si myslím, že tabák bych jim jako pamlsek v žádném případě nedávala
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Postřižín u Prahy
Tabák neee. vždyť je to jedovatý pro lidi, natož pro činči. činči se mi k cigaretám nikdy nedostali, ale jednou se to podařilo jednomu osmakovi (když mi utekl), snědl jí půlku a druhej den byl mrtvej. A osmaci jedi v postatě podobnou stravu jako činčily, tak si myslím, že efekt cigarety u činči byl uplně stejnej.
Tabák bych činčilkám nikdy nedala!!!
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
a safra
nechci dělat ublíženou...... ale mě ste seřvali úplně brutálně za blbou PUPAVU což je bodlák......
M.
PS: z toho tedy vyplývá. že se tu dá i bavit o nových kytičkách, třebas o okvětních listech slunečnice?
M.
PS: z toho tedy vyplývá. že se tu dá i bavit o nových kytičkách, třebas o okvětních listech slunečnice?
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: a safra
tuta napsal:nechci dělat ublíženou...... ale mě ste seřvali úplně brutálně za blbou PUPAVU což je bodlák......
M.
Ale to tak nemůžeš brát. Tys tady měla plno otázek a tak se nemůžeš divit že při páté(příklad) někdo vyletí.
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: a safra
Biffi napsal:tuta napsal:nechci dělat ublíženou...... ale mě ste seřvali úplně brutálně za blbou PUPAVU což je bodlák......
M.
Ale to tak nemůžeš brát. Tys tady měla plno otázek a tak se nemůžeš divit že při páté(příklad) někdo vyletí.
no už si to tak neberu a nijak neřeším... blbě se vyjadřuju.....
no tak se tady snad nebudete hádat :lol: :lol: :lol: :lol:
co se tématu týče, ani nevím jak to někoho může vůbec napadnout. Škodí to lidem škodí to všem a dávat to činčilkám by byla totální blbost. Nesnáším kouření a ládovat tím mazlíčky je blbost. :evil: :!: :evil: :!:
Omlouvám se že jsem se trochu rozčílil, ale je to fakt hovadina.
co se tématu týče, ani nevím jak to někoho může vůbec napadnout. Škodí to lidem škodí to všem a dávat to činčilkám by byla totální blbost. Nesnáším kouření a ládovat tím mazlíčky je blbost. :evil: :!: :evil: :!:
Forty napsal:no tak se tady snad nebudete hádat :lol: :lol: :lol: :lol:
Úplně s Tebou souhlasím. Taky nechápu jak může napadnout někoho taková kravina. A pokud to někdo činče opravdu dává.......tak snad ani nebudu říkat, co je.
Dzemeli napsal:
Úplně s Tebou souhlasím. Taky nechápu jak může napadnout někoho taková kravina. A pokud to někdo činče opravdu dává.......tak snad ani nebudu říkat, co je.
No to já vážně taky nechápu. Otvírá se mi vždy nůž v kapse když vidím lidi kouřit a natož aby to cpali chudákům činčilkám. :evil:
Na internetu jsem našla stránky, kde majitelka dávala své činčilce cigaretu jako hračku, že si jí vždycky rozkousala a hrála si s ní. :twisted:
Fakt nechápu kde ty nápady berou.
Fakt nechápu kde ty nápady berou.
Liliana napsal:Ať si lidi ničí zdraví sami, když je to baví, ale ať tím nepoškozují ostatní, a tím spíš ne zvířata! Vadí mi, když jen projdu okolo kuřáka. Podle mě je to omezování osobní svobody, když to musím dýchat!!!!
přesně tak, tak tohle je přesně můj názor, je to OMEZOVÁNÍ OSOBNÍ SVOBODY.
jo jo souhlasím no, úplně mě to štve, ale člověk s tím nic nenadělá a oni se ještě koukají že jsem divný když mi to vadí
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
Liliana napsal::roll: neuvěřitelný.. Přitom existují jasné důkazy o tom, že kouření ohrožuje zdraví nekřáků (tzv. "pasivní kouření"), ale naše dementní vláda s tím zjevně nemá v úmyslu nic dělat. Nojo, když jsou z toho takový prachy... :evil: Tady je jasně vidět, že zdraví je odsunuto na pozici za penězmi, to je smutné.
teď už je ale asoň ten zákaz na zastávkách apod, a docela funguje... nedávno jsem si to zkusila, když jsem na zastávce slušně požádala chlápks, aby to típnul a on mě poslal někam (pršelo a on kouřil pod tou stříškou, takže smrad příšernej a nebylo kam utýct).. tak jsem nenápadně šla k prvnímu policajtovi, kterej byl poblíž, a poslala ho na něj... nevím kolik platil, ale nelíbilo se mu to určitě :lol: . Dobře mu tak...
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Žďár nad Sázavou
- Kontaktovat uživatele:
já nesnáším, když vlezu do výtahu a cejtím ten strašný smrad po nějakým kuřákovi co tam byl přede mnou. to bych nejraději šla pěšky, ale protože bydlím v 9. patře, lenost zvítězí a já se stejně svezu. :oops: