je v tom?
-
- Bronzový uživatel
je v tom?
Ahoj, je možné aby samice přibrala 70 g za tři týdny a nebyla těhotná? Koupila jsem ji dospělou se samečkem asi před 6 týdny, byla zvyklá na směsku a já začala s granulema.. mohla zhubnout změnou prostředí a stravy 70 g a za tři týdny to nabrat zpět? Já ji vážila jen před 3 týdny (500g) a dnes (570g)..
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
spíš bych typovala těhotenstvi :-)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Liberec
- Kontaktovat uživatele:
a když ti bude nabírat dál, tak to máš jasný 8)
-
- Bronzový uživatel
Ještě by mně zajímalo, je možné, že samice zabřezne asi měsíc po porodu, když ještě odchovává miminka nebo až po odstavu mimin...
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
Samička zabřezne těsně po porodu miminek dokud je otevřená nebo až po odstavu miminek.
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
Hanča napsal:Ještě by mně zajímalo, je možné, že samice zabřezne asi měsíc po porodu, když ještě odchovává miminka nebo až po odstavu mimin...
samice zabřezne, když má říji ..... takže měsíc po porodu to možné je.
-
- Bronzový uživatel
Děkuji, mě to právě bylo divné..někde jsem četla, že až po odstavu mimin, ale nechápala jsem, proč by to tak mělo být... ženská taky může otěhotnět když kojí, tak proč ne činča...díky..
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Havířov
- Kontaktovat uživatele:
Nám se to stalo a po třech měsících jsme měli další miminka. Tatku jsme dali už před porodem pryč aby se to nestalo znovu. Tatka se musel hodně činit, protože jsme ho dali od samičky pryč ještě ten den co se mladé narodily, ale bylo pozdě.
-
- Bronzový uživatel
Jasně, já chápu, že se mimča můžou narodit za 3,5 až 4 měsíce po porodu předchozích, ale já se ptala jestli může zabřeznout měsíc po porodu, jestli se jí objeví říje, protože někde bylo napsané, že zabřezne pak nejdřív (když nepočítám , že zabřezla hned po porodu) dva měsíce po porodu až odkojí předchozí mláďata... ale odpověď už mám od Martiny...
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Havířov
- Kontaktovat uživatele:
Promin špatně jsem tě pochopila. :oops: :oops:
Vrátit se na “Březost a odchov mladých”