Jak ,,vykrmit činčilky"?
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
ja nedavno videla prodavat sušené brusinky s obsahem brusinek jen 21% a zbytek voda a ruzne chemikalie,to snad nemuzou prodavat ani lidem! :lol: :shock:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
no já si raděj ani to složení jídla, co kupuju, nečtu. beztak bych pak musela přestat jíst půlku věcí, co mám ráda, protože když bych zjistila, co do nic dávaj, tak by se mi znechutily :lol: :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ty brusinky taky pěkně prolejvaj, jj. Koupila jsem v bylinkách sušené mrazem, tedy úplně čisté. Zprvu se mi na ně všechny činči vrhly, teď po tom letí půlka z nich. Ta druhá půlka to sní až časem. Vážně usušit ovoce pomocí sušičky samy, nebo nakupovat sušené mrazem. Ta goja z bio bylinek je teda sušená na slunci, ale ta je snad fakt čistá, aspoň tak vypadá a píšou to tak.
-
- Bronzový uživatel
Ahojky,já jsem myslela že si koupím,ten keř goji :lol: sušené plody bude me mít určitě v obchodě Vega...musím tam zajít.Dávate jim jen plody,nebo i sišené listy?Dík
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Sušené listy jsem neviděla. Raději bych si přečetla, jestli nejsou třeba jedovaté :roll: , ale jinak bych jim je dala aspoň ochutnat :D