4 měsíční samička,nejspíš březí...
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
4 měsíční samička,nejspíš březí...
Kamarádka nemá přístup na internet,tak se ptám za ní. Má 4 měsíční činčilí slečnu. Už má krásných 470 g. jenže....vedle v kleci má ročního samečka,bohužel sourozenci je oba pustili....druhý den kamarádka našla u samičky voskovou zátku.jí je celkem jedno,že je samička mladá,ale já mám o ní docela strach...co teď s tím? :( chová i myši a řiká,že činčily sou taky myší,že jim spáření v takovymhle věku neuškodí,ale to tak není...co teď dělat,nechci aby se ty činčilce něco stalo.....je to zrovna mládě z mýho chovu :(
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
nic dělat nejde...zátka může být i říjová. sleduj vahu a pokud za dva měsíce začne hodně rychle přbirat, tak těhotna je. jinak jde jen držet palce, tat to dobře dopadne a sehnat si veterináře, kterej v případě komplikací bude na přímu. ja bych ji činčilu vzala.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Želetava, Bítovánky
- Kontaktovat uživatele:
Ta ky ych ji cincilku vzala snad neni tehotna budu drzet palce at vsecko dobre dopadne ;)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Zlín
- Kontaktovat uživatele:
Držím pěsti!
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Liberec
- Kontaktovat uživatele:
To my taky držíme palečky
-
- Zlatý uživatel
Chudak cincila , snad to prezije ve zdravi . Hodne stesti .
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: Sušilova, Brno
Mohla bych vědět, jak to dopadlo?
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Lom (západní Čechy)
Taky bi měě docela zajímalo jak cincilka zabojovala doufam že dobře??
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
koneec
Takže,činčilku jsem si vzala domů. "kamarádka" ani nebyla proti,prý se jí standartka stejně nelíbí a alespon si koupi novou :evil: fakt nechapu....cincilka krasne papala,vse v poradku a take zacala pribirat....byla jsem domluvena s nasim veterinarem,ze kdyz budou komplikace,okamzite prijedeme....po 3 mesicich na me ve voliere cekalo prekvapko...2 holcicky standart...mamina porod zvladla bez problemu a mikrosci byli krasne velci.jeli jsme k veterinaroci na prohlidku a rekl,ze je to silna a statecna mamina a ze ji uz nic nehrozi.takze vse v poradku a cincilky mi zustavaji doma :)
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Holetín
- Kontaktovat uživatele:
Jupi, jupi, dobře to dopadlo \:D/
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Havířov
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je skvělý ať se jim všem třem daří. Hodně zdravíčka. :) :) :)
-
- Nový uživatel
To je dobře. Tak ať se jim dobře daří :wink:
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Lom (západní Čechy)
To jsem rad ze to zvladla holka jedna =D> >:*B >:*B
A ta kamaradka nevim jeslti ma vubec nejake¨city kdyz sicincilku poridim tak uz je pak jedno jak vypada ale je to proste jenom ona tu kterou jsme si vybrali na zacatku treba i zalezio jak vypada jak se nam liby ale jestli ze uz si ji dovezem domu no nevim ja uz bych nedokazal ani jednu nasi cincilku vimenit
A ta kamaradka nevim jeslti ma vubec nejake¨city kdyz sicincilku poridim tak uz je pak jedno jak vypada ale je to proste jenom ona tu kterou jsme si vybrali na zacatku treba i zalezio jak vypada jak se nam liby ale jestli ze uz si ji dovezem domu no nevim ja uz bych nedokazal ani jednu nasi cincilku vimenit
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Havířov
- Kontaktovat uživatele:
Alexandrius napsal:To jsem rad ze to zvladla holka jedna =D> >:*B >:*B
To je pravda i když jsem chtěla extra dark ebonka a mám dark ebonka takže není úplně černý tak bych ho zanic na světě nevymněnila je to náš bambulka občas zlobivá.A je moc krásnej.
-
- Nový uživatel
Jestli my na těch činčilkách nejsme závislí, protože je každá jiná a protože nás každá umí překvapit svým způsobem... Taky už bych neměnila.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Zlín
- Kontaktovat uživatele:
Moc blahopřeju mamince i mimískům.
Vrátit se na “Březost a odchov mladých”