žanda napsal:Ino,nikdo tu s tebou nejedna neslusne. Jsi tu pod druhym nickem asi 2 roky (18.3.2010). Bylas take Banovana a pote tolerovana. A mam dojem, ze to je tvuj 3 nick.
Bud tak hodna a toleruj nase rozhodnuti. Pokud chces moralizovat, zamet si nejdriv pred vlastnim vchodem. :wink:
Ja si nepotrebuju nikde zametat.Myslim, ze jsem vcera psala, ze zde jsem po druhe behem tech asi 10 let.Asi nema cenu rozebirat, proc jsem tenkrat ban dostala, ze to bylo cilene a diky stvanici na me, ale to uz resit nebudu a neresim, ponevadz uz tady prispivam opravdu minimalne, neja se vytratila chut.
Nikdy jsem zde ale nebyla tajne pod nejakym jinym nickem anonymne, to neni muj styl.A treti nick po tehdejsim banu je mozny, je to uz hodne let a prihlasila jsem se asi proto, abych vysvetlila nektere veci, ktere jsem nestihla pod svym nickem, takze stejne jsem tehda uvedla, ze to jsem ja.
Neslusne to od ni mozna neni, ale hruba reakce ano.Snad mam pravo, jako snad kazdy by mel mit se zeptat na to, co me zajimalo a odpoved od moderatora, ze mi do toho nic neni je zajimava.
O odbanovani ma narok pozadat kazdy, ale jen moderatorky s adminem rozhodnou, zda odbanovani povoli, nebo ne, takze to podle me fer moc neni a muze se opet jednat pouze o osobni spory, nebo sympatie.Myslim, ze by tohle melo byt reseno verejnym hlasovanim, coz neni spatny napad.Pak si nikdo nebude mit duvod myslet a psat tady, ze se bude jednat pouze o vyvolene uzivatele.