Sweenino miminko!!
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Jablonec nad Jizerou- okres Semily
- Kontaktovat uživatele:
hlavně k němu dejte láhev s teplou vodou, aby právě neprochladlo, a zkus do něho něco dostat. Já bych to tak rychle nevzdávala, jestli je na boku může to být právě tím prochladnutím....hlavně ho zahřejte
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Pardubice
- Kontaktovat uživatele:
Držela jsem ho v ruce v ručníku, ale ani neotevřelo oči :cry: .. asi po čtvrt hodině umřelo :cry: .. bude mít hezkej hrobeček a protože neměl jméno ani jsem nedovedla určit pohlaví, tak tam bude mít napsaný "Malý mímo" :cry:
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
to je mi líto, ale asi mu opravdu něco bylo, když si ho mamka nevšímala. :-((( Je to smutné, ale v tomhle případě nešlo nic dělat. :cry:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
To mě moc mrzí :cry: , ale jak už tu bylo zmínělo, asi bylo něco špatně už dopředu. Pořád jsem na vás myslela. Tak hlavně že druhý mimi je ok. To bude dobrý, brzy.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: okr. České Budějovice
to je mi líto toho malinkýho :cry:
-
- Zlatý uživatel
To je mi take moc lito, zvlast, kdyz jsem ho predtim videla zive na fotce, ale bylo moc malinke.Mozna to chtelo nahradni mamu hned zkusit, nebo zabalit do tepleho svetru, ci tu teplou petku, vzit si ho k sobe do postele.Ale, pokud si ho mamina nevsimala, tak asi nebylo s nim vse vporadku a pak je to na cloveku, zda se mu podari male vypiplat.Bohuzel ale do budoucna muzou mit taci jedinci zdravotni problemy, vcetne zubu, ponevadz nebyly ty mladata odkojene prirozenym materskym mlekem, ktere pro ne ma cenne a nepostradatelne ziviny.
Kdyby nahodou priste bylo potreba, tak jeste zkusit co se tyce nahradni matky nejake velkochovatele,snad Urbanec a nedavno tady nekdo zminoval i nejakeho pana Pytlika ze Zivanic.Kontakty ale nevim, ty budou na netu.
Je mi to moc lito.
Kdyby nahodou priste bylo potreba, tak jeste zkusit co se tyce nahradni matky nejake velkochovatele,snad Urbanec a nedavno tady nekdo zminoval i nejakeho pana Pytlika ze Zivanic.Kontakty ale nevim, ty budou na netu.
Je mi to moc lito.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Zlínský kraj
- Kontaktovat uživatele:
To je mi líto :( ať je aspoň druhý prcek zdravý a dělá ti radost!
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
to je mi moc líto. Hlavně ať to zvládne druhé miminko. Babička Adélka a tetička Angelka drží pacičky :cry:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem asi mimo, ale proč že se řešila náhradní máma? Maminka byla přece v poho. Může mi to, prosím, někdo objasnit? Třeba do sz, ať to tu nezanášíme. Dík.
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
to je mi moc líto,chudinka :cry:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
řešila se, protože mimi nepříbíralo, tak jestli má mamina dost mlíčka pro obě, někdy totiž ho má málo pro dvě :wink:
-
- Zlatý uživatel
Ale dve mimi by jeste mely byt vpohode,kolikrat se narodi tri a ctyri a tam uz problem byva a prikrmovat, nebo krmit se musi.Ja bych spis videla, ze uz se mlade narodilo slaboucke a s moc nizkou vahou a samice ho instinktivne asi neprijala, jak by mela, ale je to jen muj nazor.Takze nahradni mama by asi stejne nepomohla, nevim.
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
samička nemusí mít vždy mlíko.to mimi co se mi narodilo s váhou 28g bylo jedináček a ona pro něj prostě mlíčko neměla.zahřívala ho,bylo na cecíku ale mlíka měla minimum.někdy se to prostě stane že mlíko nemá a je jedno jestli jsou 4 nebo jedno
pokud ho neměla pod sebou a odstčila ho,myslím že bylo něco špatně,vycítila že by stejně nepřežilo,v tom případě by dokrmování či jiná samička stejně nebylo nic platné
pokud ho neměla pod sebou a odstčila ho,myslím že bylo něco špatně,vycítila že by stejně nepřežilo,v tom případě by dokrmování či jiná samička stejně nebylo nic platné
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
Není pravdou, že pro dvě mima má samice mléka dostatek vždycky. Nemusí ho mít ani pro jedno :-) V tomto případě si myslím, že mláďátku opravdu něco bylo, protože se o něj máma nestarala. Příroda je moudrá a ví co dělá, i když nám se to nelíbí.
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ona ho vyloženě neodstrkovala, když k ní přišlo, ale vždycky šla prvně za větším a když malé nepřišlo, bylo jí to jedno. Dneska ráno jsem ho k ní strkala a ona nejevila zájem. A včera jsem k nim večer vrátila na zkoušku Edíka, jestli už ji nebude otravovat a ten si malého jen očuchal a víc si ho nevšímal.
Asi bylo vážně něco špatně, bylo slaboučké a teď je mu v nebíčku líp.
Asi bylo vážně něco špatně, bylo slaboučké a teď je mu v nebíčku líp.
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
je mi to líto,bohužel s takovou váhou většnou nepřežijou :cry: ,hlavně aby přibíralo druhé mimi,hlídej ho
-
- Zlatý uživatel
Tak to je ono, ze si vsimala silnejsiho mimina, tak to chodi i v prirode, ze slabsi jedinci nepreziji a samice se staraji jen o ty silne, aby prezili.A ted, jestli by melo cenu ho dokrmovat vubec, zkousela jsi to?Byl to ale dle fotky obrovsky rozdil ve velikosti,jedno obri a duhe takove slaboucke.Tak at je vporadku to druhe a tomuhle miminku, at je krasne v cincilim nebicku a prohani se tam se vsemi cincilkami, ktere nas bohuzel opustili:-(
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak mamina mlíčko má, po celém dni, který strávil přitisknutý u ní přibral dva gramy, ale do rána je zase neměl.. bude to tím, že ona u něj nechce být na dně, ale sedí na nejvyšší poličce..
Nebude pro ně moc velký stres, když je dám do malý klece, aby musela být s ním?
Nebude pro ně moc velký stres, když je dám do malý klece, aby musela být s ním?
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A ještě přidávám aktuální fotky drobíčka, opravdu je Black Velvet?
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Liberec
- Kontaktovat uživatele:
Krásnej :) je to black velvet :)
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Vyfoť bříško,velvetek je určitě,ale může být i light ebonek.
Zvaž mimi večer jestli přibralo,mohla jsi ho zrovna vážit když bylo hladové,proto mělo méně.Kdyby nepřibíralo a mamka byla pořád nahoře bylo by lepší je dát do menší klece nebo sundat poličky.
Zvaž mimi večer jestli přibralo,mohla jsi ho zrovna vážit když bylo hladové,proto mělo méně.Kdyby nepřibíralo a mamka byla pořád nahoře bylo by lepší je dát do menší klece nebo sundat poličky.
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Bříško ani fotit nemusím, máme ho krásně bílý.. ebončí šedé bříško poznám :-)..
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
krásnej velvetek :)
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Turnov, Sušice
- Kontaktovat uživatele:
kráásné miminko :)
-
- Bronzový uživatel