2 samičky spolu s miminy
-
- Bronzový uživatel
2 samičky spolu s miminy
Ahojky, mám spolu již 2 roky dvě samičky, jsou na sebe velice zvyklé a nikdy nebyly oddělené. Asi na měsíc jsme u nich měli i samce (dokud se pro něj nevyrobila nová klec a nevzal si ho bratr vedle do pokoje). Mám ale teď bohužel obavy, že jsou obě samičky březí. U jedné si myslím, že je to určité, protože mi zatím za 105 dní přibrala asi přes 290 g (pokud tedy není teď tak rozpapaná, což ale asi není možné) a ta druhá už také přibrala přes 200 g. Tak nevím jestli jim oboum teď tak moc chutná nebo se u obou zadařilo a budeme mít velkou rodinku. Hlavně mi jde o to, jestli je můžu nechat spolu, i když budou mít obě mladé. Bojím se aby si něco navzájem neudělali i přesto že byli doteď kamarádky. Bohužel máme jenom jednu velkou klec, tak nevím jak bych to měla jinak vyřešit. Díky moc moc za rady.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Pečky
- Kontaktovat uživatele:
To se nedá říct mám to taky tak a některé se snesou dokonce si mláďata střídaj a nekteré musím oddělit.
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
Nech je spolu a uvidíš.Každá činčilka má jinou povahu a chová se jinak.Jakmile porodí,hlídej je-kdyby po sobě začali prskat nebo se chovali divně,pro jistotu je hned odděl.
Vrátit se na “Březost a odchov mladých”