Poničí činčila čalouněný nábytek?
-
- Nový uživatel
Poničí činčila čalouněný nábytek?
Chtěl jsem se zeptat, když mám čalouněný nábytek, jestli je riziko, že mi ho činčila nějakým způsobem poničí, např. rozkouše
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Okr. Beroun
- Kontaktovat uživatele:
Re: Informace
Může a nemusí, záleží na jedinci, nicméně, je to hlodavec :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Metylovice
JJ nám ho zlikvidovali,ale naštěstí je to gauč po rodičích takový provizorní.Nový bychom k nim do místnosti nedali ani náhodou :lol:
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: HK
U nás kluci koušou do všeho na co přijdou. :evil:
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
U nás si gauče nevšímají, spíš jsou na dřevěné věci a kabely.
-
- Stříbrný uživatel
z nás se zakusujou do všeho. Od mých pantoflí přes dřevěný nábytek, lištu od podlahy, kobereček, gauč, kovový nohy nábytku a umělohmotnej počítačovej stůl, až po kabely, bednu počítače a oholenou stěnu pomalu až na porotherm... Já bych radši počítala s tim, že co je v jejich dosahu, je potenciálně zlikvidováno :)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
ty moje nekoušou nic,pokud někdy hryznou do dřeva tak je okřiknu a už jsou v pohodě :) myslím,že čalounění nebude problém.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
tak naše ohryzávají všechno dřevěné, ale jinak nechávají nábytek na pokoji. to větší ničitel je u nás číča :D ta si z postele udělala škrabadlo. naštěstí je ta postel stará, tak nám to neva :lol:
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Pardubice
- Kontaktovat uživatele:
Mě se teď stalo, ze jsem večer špatně zavřela klec a šla jsem spát. Činči mám v obýváku, tak jsem nic neslyšlela. Ráno to byl šok, bobíčky a chlupy všude. Ale nábytku ani kabelů si nevšimli. Jenom se vrhli na knížky a korkový podtácky... :D
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Plzeň
Tak to si mela štesti :D mně utekl sameček přes noc a rozkousal vsechny kabely,kromě těch nebezpečnych :D myš (1000,-),klavesnice,internet,kabel na internet co ma 15m a vede do jine mistnosti, televizi,větrák :D takže ja pak cele dopoledne spojovala dratečky aby to fungovalo :D a protože jsem fakt moc pozorna,tak se to stalo 2x :D ale ted uz fakt kontroluju klece 2x než jdu spat :D
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Pardubice
- Kontaktovat uživatele:
Jo mám štěstí, že ty moje potvůrky chápou, že kabely nejsou k jídlu dobrý. Ale byla bych radši, kdyby ty rozkousaný knížky nebyly půjčený :D