Equiska napsal:Tak to já teda preferuju tu čokoládu, ikdyž je pravda, že já netloustnu po ničem :lol: :lol:
tak to ja se jen na čokoladu kouknu a mám dvě kila nahoře :D :-D
Equiska napsal:Tak to já teda preferuju tu čokoládu, ikdyž je pravda, že já netloustnu po ničem :lol: :lol:
plně souhlasí´m,kdybych nekouřila hodně lidí by mě nenávidělo,jsem totiž dost výbušná. :oops: a snadno mě někdo vytočí,takže si raději zapálim,než abych třeba někomu jednu flákla. :wink:Martej napsal:Equiska napsal:yanka napsal:parisse napsal:Chápu třeba zákazy kouření v restauracích,to je uzavřený prostor,ale venku,kde není nikdo povinen se na mě lepit,mi to přijde jako stupidita.
ale ono je to cejtit i když se na kuřáky nelepíme.. a když mi kolemjdoucí fouká do obličeje, není to moc příjemný.
přesně... já bych dala krabičku cigaret za 500,- a oni by si to hned rozmysleli, jestli kouřit nebo ne.. Lidi, co z toho máte.. smrdí to a ještě si likvidujete zdraví.. to je horší než když činča žere směs :lol:
perfektně to uklidňuje a narozdíl od čokolady se po tom netloustne :-D :-D
Janča napsal:no nevím, jestli to uklidňuje... spíš na to máte návyk, tím pádem bez cigarety jste nervní... kamarádka kouřila osm let dvě krabičky denně, a poté co přestala tak si teprve uvědomila, že když už neni závislá tak to uklidnění nepotřebuje, protože stres byl právě z toho nedostatku... znám hodně kuřáků a hodně zarytých nekuřáků a troufám si tvrdit, že nekuřáci jsou mnohem klidnější a vyrovnanější.... a na hubnutí a proti stresu je stejně nejlepší recept SPORT!!! a ten je zdravej stoprocentně ;)
a k tomu kouření na zastávkách... když tam nikdo kolem tebe neni, tak prosim, klidně si tam zapal, ale nechceš doufám donutit houf nekuřáků čekajících na autobus, aby šli někam dál od zastávky, jen aby nemuseli dýchat ten smrad, kterej tím kouřením způsobuješ....
tak nesmíš dýchat :lol: :lol: :lol: :lol:lwici napsal:Kouřit či nekouřit? Hehehe toď otázka.
Kdo si chce níčit zdraví ať si klidně kouří. Já přestala před 5 lety.
Co se týče činčil jestli jim to vadí nebo ne? Pokud v tom nežijí, tak je to zdravotně neohrožuje, ale ten smrad jim opravdu vadí. Vidím to, když příjde brácha nebo švagr na návštěvu. Oba kuřáci. Myšáci je nemají rádi. Když si je vezmou do rukou snaží se je kousat a jsou hodně zlí. Činčila žijící v nekuřácké domácnosti kuřáka pozná. Pokud žije v domácnosti kde se kouří, tak ji kuřáci nebudou vadit, protože je na to zvyklá, ale po zdravotní stránce to nebude až tak dobré. Přeci jen nevíme kdo má k čemu dispozice (včetně zvířat). Takže to, že jedna činčila byla 13let zdravá neznamená, že druhá nedostane rakovinu plic.
Cigarety zkracují život a to nejen lidem kteří kouří, ale také těm kteří s nimi jen žijí včetně zvířat. Pasivní kouření je ještě horší. Aspoň toto nám říkali na přednáškách z patologie. Taky jsem viděla (naživo) co to dělá s plícemi... a opravdu... takový humus ve svém těle nechci!
OkoTygra napsal:tak nesmíš dýchat :lol: :lol: :lol: :lol:
lwici napsal:OkoTygra napsal:tak nesmíš dýchat :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: Nemusím nedýchat :lol: , stačí eliminovat kuřáky ve svém okolí :lol: :lol: :lol:.
Janča napsal:a jak je eliminuješ? Nejsem si jistá jestli se to už nezměnilo, ale myslím že střílet je je ještě pořád trestný :lol: :lol: ... lidi neberte mě vážně ;)
chichi,až budeš vítr foukat sem tam,tam sem,musíš mít v kapse plynovou masku :wink: :lol: :lol: :lol:lwici napsal:Janča napsal:a jak je eliminuješ? Nejsem si jistá jestli se to už nezměnilo, ale myslím že střílet je je ještě pořád trestný :lol: :lol: ... lidi neberte mě vážně ;)
Hehehe to není až takový problém. Střílet je nemusím. Bydlím s nekuřáky, chodím do nekuřáckých restaurací a mí přátelé jsou také nekuřáci. Je pravda, že občas zajdu na meníčko do restaurace, ale v době obědů se stejně nesmí kouřit. Na autobusové zastávce si stoupnu tak, aby dým šel na druhou stranu. Ale úplně se tomu vyhnout nedá.
OkoTygra napsal: chichi, až budeš vítr foukat sem tam, tam sem, musíš mít v kapse plynovou masku :wink: :lol: :lol: :lol:
v army shopu, nebo někde seženeš. :wink: :lol:lwici napsal:OkoTygra napsal: chichi, až budeš vítr foukat sem tam, tam sem, musíš mít v kapse plynovou masku :wink: :lol: :lol: :lol:
Hihihi to je dobrý nápad :lol:. Kde se dají koupit?