Vápníková kostka !
Vápníková kostka !
Zdárek ,chtěla bych se zeptat jak často dáváte svým miláčkům vápníkové kostky ?? A jaké mají nejraději ? Děkuji za odpověď ! :?: :?: :?:
-
- Zlatý uživatel
existuje vapnikova kostka kamen, podobna syporexu a to muzes davat neomezene, potrebuji ji. Take existuji moneralni kameny specialne pro cincily, jsou to takove vetsi cihly.
Mates ma vapnikovou kostku neustale k dispozici.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Mrač 178
Já mám taky v kleci kostku pořád. Když chtějí, tak jí okusují, jinak tam jen tak visí :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Lázně Bělohrad nebo Mostek (TU)
- Kontaktovat uživatele:
Mám ji přidělanou na kleci. Většinou ji Čikitka hryže v noci. Z toho mám největší radost, jelikož bydlíme spolu v jedné místnosti :wink:
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Havirov
- Kontaktovat uživatele:
Taky ji mám z?vesenou na kleci a když potřebuje tak hlodá.já kupují ty minerální kostky přímo pro cincily.Nebo od vitapolu.Ty jim jedou.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Liberec
já místo minerálních kostek používám sépiovou kost :roll:
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Převážně Kolín
já mám kostku v kleci furt, nebo ji občas zavěsím na větev, teď sem jim koupila ještě takový vápníkový tablety a ty maj ještě radši než tu velkou kostku
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Pečky
- Kontaktovat uživatele:
Naši nejraději vápníkové tablety od Vitakraftu
-
- Bronzový uživatel
jo já mam taky od vitakraftu, nedávno sem jim koupila i takový barevny, jedna byla zelena jako jablečná a druá oranžova jako pomeranč, se mohli zbláznit když sem jim to dala do klece, hned zkoumali a okusovali
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Havirov
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš ty kostky?Taky jsem měla jablecnou a zeleninovou a přírodní.Pomeranč ještě né.Petra Baková napsal:jo já mam taky od vitakraftu, nedávno sem jim koupila i takový barevny, jedna byla zelena jako jablečná a druá oranžova jako pomeranč, se mohli zbláznit když sem jim to dala do klece, hned zkoumali a okusovali
-
- Bronzový uživatel
jj kostky takovy velky, když sem je kupovala tak sem se divila coto je :D , ale když to myšákům chutná tak proč ne :D
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ústí nad Labem
- Kontaktovat uživatele:
Taky kupuji ráda od V. ale Regrowth mi to hned sežere takže pro něj sépiovou kost. :)
-
- Bronzový uživatel
mě hned sežrali ty malý ale co jim kupuju ty velký tak ty jim naky čas vydrží
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Pečky
- Kontaktovat uživatele:
Musím se číhnout po těch ovocných ještě jsem je nikde neviděla. :cry:
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: Třebíč
přítel dává občas naší činčilce vápník v prášku, on ho pak okusuje:) někde jsem slyšela, že to není na škodu a nijak mu to neuškodí:)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
Peťulka_Honzík napsal:přítel dává občas naší činčilce vápník v prášku, on ho pak okusuje:) někde jsem slyšela, že to není na škodu a nijak mu to neuškodí:)
A to okusuje přítele :P nebo prášek :shock: ?
-
- Nový uživatel
STYRO napsal:Peťulka_Honzík napsal:přítel dává občas naší činčilce vápník v prášku, on ho pak okusuje:) někde jsem slyšela, že to není na škodu a nijak mu to neuškodí:)
samo že ten prášek :lol: ikdyž nás občas taky :D
-
- Zlatý uživatel
Peťulka_Honzík napsal:STYRO napsal:Peťulka_Honzík napsal:přítel dává občas naší činčilce vápník v prášku, on ho pak okusuje:) někde jsem slyšela, že to není na škodu a nijak mu to neuškodí:)
A to je prášek co už není prášek nebo prášek co teprve bude prášek nebo jak se dá okusovat prášek :roll: ?
-
- Nový uživatel
STYRO napsal:Peťulka_Honzík napsal:STYRO napsal:Peťulka_Honzík napsal:přítel dává občas naší činčilce vápník v prášku, on ho pak okusuje:) někde jsem slyšela, že to není na škodu a nijak mu to neuškodí:)
A to je prášek co už není prášek nebo prášek co teprve bude prášek nebo jak se dá okusovat prášek :roll: ?
no to je normálně prášek jako tableta co berou lidi:-) začal okusovat zeď tak dostal vápník v tabletce a je klid :lol: myslím že v tom není nic co by mu mohlo nějak ublížit:)
-
- Zlatý uživatel
Už je mi to jasné \:D/ , není to prášek jako prací prášek ale prášek jako tabletka :lol: . Ty jsem zkoušel od Vitakraftu, ale vždu je jen nakously a pak zahodily :twisted: .
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Semily-Jičín
- Kontaktovat uživatele:
čusky,kam ho zahodily,mě to někdy vyhodí pletivem z klece z vrchní poličky.STYRO napsal:Už je mi to jasné \:D/ , není to prášek jako prací prášek ale prášek jako tabletka :lol: . Ty jsem zkoušel od Vitakraftu, ale vždu je jen nakously a pak zahodily :twisted: .
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Lučenec
no moje ho iba trocha obpapaju potom to vyuzivaju ako skrabadlo:)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Plzeň
- Kontaktovat uživatele:
Na házení ven z klece skrz pletivo mám taky experty.Jen s tím rozdílem,že po nás ´´střílí´´ bobky. :lol: :lol: :lol: :lol:OkoTygra napsal:čusky,kam ho zahodily,mě to někdy vyhodí pletivem z klece z vrchní poličky.STYRO napsal:Už je mi to jasné \:D/ , není to prášek jako prací prášek ale prášek jako tabletka :lol: . Ty jsem zkoušel od Vitakraftu, ale vždu je jen nakously a pak zahodily :twisted: .