Ovoce a zelenina
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Okr. Beroun
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ovoce a zelenina
Ahojky, jojo, růže jim buď můžeš hodit celej květ nebo jen lístky...
-
- Bronzový uživatel
A naco vlastě jsou?Wulfina napsal:Ahojky, jojo, růže jim buď můžeš hodit celej květ nebo jen lístky...
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Frýdek-Místek
- Kontaktovat uživatele:
No, okveti ruze muzes vyuzit treba k ozdobam slavnostni tabule pri romanticke veceri. Nebo je muzes davat cincile k jidlu. Maximalne jeden listek za tyden.
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
růže...
Má protizánětlivý účinek a účinek snižující bolest. Má velmi dobrý vliv na játra - očišťuje je. Dále vyplavuje z těla toxíny. Tělo zcela uvolňuje. Chrání ledviny a vůbec celé ústrojí proti zánětům. :wink:
Využívá se jak v lidské mmedicíně, tak i ve zvířecí :)
Má protizánětlivý účinek a účinek snižující bolest. Má velmi dobrý vliv na játra - očišťuje je. Dále vyplavuje z těla toxíny. Tělo zcela uvolňuje. Chrání ledviny a vůbec celé ústrojí proti zánětům. :wink:
Využívá se jak v lidské mmedicíně, tak i ve zvířecí :)
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Čeradice
Tak to můj miláček je pravý opak. Miluje syrová jablka. Stačí chvilka nepozornosti a už sedí na stole a okusuje jablko v misce. Dávám mu celé do klece a během dvou dnů zmizí. Sní ho úplně celé. Jiný druh ovoce jsem nezkoušela, zeleninu nechce vůbec.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Plzeň
to si myslim,že je moc cukru cele jablko davat, aby se mu nekazily zuby...raději bych mu to omezila i přes to,že mu odepřeš to,co ma rad.ale bude to pro něj lepši
-
- Bronzový uživatel
Pravděpodobně bude trošku zklamaný, ale ono ho to přejde. Teď jsem mu koupila bylinkový zvonek a mátové a mrkvové seno, tak mu to vynahradím :)
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
jak vypadá ten bylinkový zvonek?
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
minlub napsal:jak vypadá ten bylinkový zvonek?
pokud je to ten co si myslím,tak tento http://www.dobregranule.cz/deploy/img/p ... n_2093.jpg
zrovna nic moc vhodného...
-
- Bronzový uživatel
luciex napsal:minlub napsal:jak vypadá ten bylinkový zvonek?
pokud je to ten co si myslím,tak tento http://www.dobregranule.cz/deploy/img/p ... n_2093.jpg
zrovna nic moc vhodného...
Nene, je to tento
http://hlodavci.zviratadoma.cz/bylinkovy-zvonek/
Promiň, ale rozhodně nejsem tak blbá, abych činčile dala zvonek plný ořechů. :evil:
Jinak činčilákovi chutná, má velký úspěch. Hodně voní po té petrželi. Nikam jsem mu ho nevěšela, když lítá po kuchyni, tak ho má k dispozici. A koulí ho před sebou :-)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Karlovarský Kraj - Ostrov
- Kontaktovat uživatele:
My davame syrova jablicka a vzdycky se do nich pust jak blazni. Mrkev jsem jeste nezkousel. A ruzi taky ne.
-
- Bronzový uživatel
Ten můj blázen taky. On je prostě miluje. A pokud na vteřinu odejdu z kuchyně, chodí se obsluhovat sám na stůl. A pak mi ještě okousal syrové bramobory (vyzkoušel jich najednou asi 7), ale pravděpodobně neměly zase takový úspěch, protože už na ně nechodí :D
Ale co naprosto zbožňuje jsou ty suché šustivé šlupky od cibule. Mám v kuchyni kyblík s cibulí a už kvůli Tobymu ho musím plnit. Cibule je naše vypěstovaná, takže není stříkaná žádnými sajrajty, které by mu mohli uškodit :-)
Ale co naprosto zbožňuje jsou ty suché šustivé šlupky od cibule. Mám v kuchyni kyblík s cibulí a už kvůli Tobymu ho musím plnit. Cibule je naše vypěstovaná, takže není stříkaná žádnými sajrajty, které by mu mohli uškodit :-)
-
- Zlatý uživatel
Cmacuba napsal:Ten můj blázen taky. On je prostě miluje. A pokud na vteřinu odejdu z kuchyně, chodí se obsluhovat sám na stůl. A pak mi ještě okousal syrové bramobory (vyzkoušel jich najednou asi 7), ale pravděpodobně neměly zase takový úspěch, protože už na ně nechodí :D
a to,co máš doma, je to opravdu činčila? :lol: :lol:takovy všežravec :D
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
To vypadá dobře. A jak to drží pohromadě? Je to lepené nebo lisované?
-
- Bronzový uživatel
minlub napsal:
Řekla bych, že je ten zvonek lisovaný. Nevypadá, že by ho něčím lepili.
-
- Bronzový uživatel
LenkaKarlovyVary napsal:Cmacuba napsal:Ten můj blázen taky. On je prostě miluje. A pokud na vteřinu odejdu z kuchyně, chodí se obsluhovat sám na stůl. A pak mi ještě okousal syrové bramobory (vyzkoušel jich najednou asi 7), ale pravděpodobně neměly zase takový úspěch, protože už na ně nechodí :D
a to,co máš doma, je to opravdu činčila? :lol: :lol: takovy všežravec :D
To je všežravá činčila :-D Ne, je to činčilák standartní barvy, včera jsem ho vážila a měl 465g a má se čile k světu. Je ještě mladý a nevyblázněný, narodil se v letos v lednu, takže má potřebu asi vyzkoušet všechno :D :D :D
Mrkev ano ci ne
mam dotaz vim ze cincili radi mlsaji moji jsou toho dukazem vim ze muzou susenou mrkev ale poradite mi prosim zda muzou i cerstvou protze nekdo rika ze ano nekdo rika ze ne... nerada bych jim ublizila tak bych chtela radu kdo s tim ma zkusenosti predem dekuji :)) :) :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Mrkev je lepší sušená a třeba naši jí mají mnohem raději. Pokud dávat čerstvou, tak bych dávala jen malý kousíček, protože pokud jejich zažívání není zvyklé na čerstvé, mohlo by jim to způsobit problém.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
taky bych volila spíše sušenou kvůli zažívání. Navíc - po sušené se naši můžou utlouct :D , naproti tomu jim čerstvá moc nejede.
-
- Zlatý uživatel
sušená je dobrá na zoubky,na stoličky :) naši čerstvou vůbec nechtějí, ale sušenou milují :)
včera jsem jedla červenou papriku a Zoe na mě tak koukala co to jím, jsem si myslela,že čerstvé jim nechutná,tak ji to dám k čumáku,at si čuchne a uteče jako vždy, ta se mi na tu papriku vrhla a začla hltat :shock: , uplne mlaskala,jazyček jak ji jel rychle :lol: :lol: tak jsem ji to už raději vzala,aby neměla třeba průjem,protože na to zvyklá není,tak chudinka koukala ukřivděně že jsem ji to vzala :D ale dnes ji nic nebylo,ale raději ji to davat nebudu,ale chutnalo ji to jak to bylo sladky a štvanaty :)
včera jsem jedla červenou papriku a Zoe na mě tak koukala co to jím, jsem si myslela,že čerstvé jim nechutná,tak ji to dám k čumáku,at si čuchne a uteče jako vždy, ta se mi na tu papriku vrhla a začla hltat :shock: , uplne mlaskala,jazyček jak ji jel rychle :lol: :lol: tak jsem ji to už raději vzala,aby neměla třeba průjem,protože na to zvyklá není,tak chudinka koukala ukřivděně že jsem ji to vzala :D ale dnes ji nic nebylo,ale raději ji to davat nebudu,ale chutnalo ji to jak to bylo sladky a štvanaty :)
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re:
minlub napsal:
Jééé ty u nás frčí :-)
jsou jen lisované - činčila do toho párkrát kousne a začne se to postupně rozpadat :)
tady je k tomu více: http://www.1teddy.cz/product/zvonek-ze- ... 25-g-3247/
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Havlíčkův brod
Dávám pouze sušenou. Jednou jsem dala čerstvou a měli měkčí bobky.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bouzov
Mohla by činčila sušenou ředkvičku ? :D
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bouzov
Ahoj může činčila sušenou nať mrkve?
-
- MODERÁTOR