drops
-
- Nový uživatel
drops
chcem sa spytat som sa pytal v petcentre kde sme kupili nase cincilky aku pochutku maju rady a poradila mi tento produkt a neviem ci je vhodne im to dat je to vseobecne pre hlodavce tak neviem http://www.mamejeradi.cz/pochoutky-pro- ... y-75g.html viet mi niekto poradit ci im to mozem davat ???
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Okr. Beroun
- Kontaktovat uživatele:
Re: drops
Ahojky, máme rádi jahodové, medové, banánové... máme je hoodně rádi a dávám každýmu 1 dropsík za tejden. A nic jim po tom není :-)
Takže myslím, proč ne? :-)
-
- Nový uživatel
Wulfina napsal:Ahojky, máme rádi jahodové, medové, banánové... máme je hoodně rádi a dávám každýmu 1 dropsík za tejden. A nic jim po tom není :-)
dakujem :)
-
- Stříbrný uživatel
tyhle dropsy obsahuji vesmes mleko v jakekoli podobe,coz neni pro cincily vhodne,nehlede na vysoky obsah cukru,takze pokud chces dlouhoveke a zdrave cincily,tak jim je nedavej :wink:
zkus zdravou alternativu susenych bylinek a pokud opravdu nutne musite cpat do cincil neco z komerce,tak zkus Crocs herb pro cincily :wink:
zkus zdravou alternativu susenych bylinek a pokud opravdu nutne musite cpat do cincil neco z komerce,tak zkus Crocs herb pro cincily :wink:
-
- Bronzový uživatel
taky se pridavam k nazoru ze tyto mlsy nejsou vhodne
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Mladá Boleslav
Dropsíky jsou určený sice pro hlodavce. Ale fakt vesměs pro křečky. Činčám určo moc chutnají, páč je to pro ně sladkost a pro jejich zažívání to je bomba. Jako by se jim dávala hrozinka denně. Nedoporučuju.
-
- Nový uživatel
dakujem vam tak im to nedam... :)
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
My to kdysi dávali morčeti, pro činči to moc není. Ale jinak je to velice chutné i pro člověka, taťka to kdysi našel v sáčku a velice si pochutnal :D
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Mladá Boleslav
kkarollkaa napsal:My to kdysi dávali morčeti, pro činči to moc není. Ale jinak je to velice chutné i pro člověka, taťka to kdysi našel v sáčku a velice si pochutnal :D
:D:D:D
Fakt jo? A neměl zácpu? :D:D Já jsem kdysi koštovala jahůdky(přece prckům nedám něco,co bych neochutnala)taky jsou dobrý :D:Dakorát ta pachuť :):-P
-
- Nový uživatel
ja som to este neotvoril alle vazne. a mam pochutku ja... :D
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ne v pohodě, my měli jakési krémové a jak mu to chutnalo :lol: snědl celý pytlík, ale moje blbost jsem to nechala na kuchyňské lince jen tak a u nás se všechno sladké hned sní 8)
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
taky si myslím, že tučný mléčný vyrobek neni jako pamlsek vhodny :idea:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
kiko21 napsal:chcem sa spytat som sa pytal v petcentre kde sme kupili nase cincilky aku pochutku maju rady a poradila mi tento produkt a neviem ci je vhodne im to dat je to vseobecne pre hlodavce tak neviem http://www.mamejeradi.cz/pochoutky-pro- ... y-75g.html viet mi niekto poradit ci im to mozem davat ???
Nevhodné - tučné, sladké, mléčné..ani zdaleka činčila friendly. Jako pamlsek spíše bylinky, občas rozinku, křížalku.. :)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
Já bych zas tak prudérní nebyl. Myslím že jeden kousek za týden by jim uškodit neměl. A předpokládám že to budou milovat.