Proč jí papir
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
Mlátí tou trubkou o poličku a padá z ní :lol: musím jít a sundat jí to,tak jí už nedostává.kdyby se to stalo v noci mohla by si ublížit.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Metylovice
Tak ta fotka nemá chybu :lol: jinak u nás taky vede toaleťák,domácí lékař a kapesníčky v krabici jen si je někde odložím a už jich mám polovinu vytahanou.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hostinné,VČ kraj
Chudák malá,to je truhlik.Já jim je stříhám na 5cm kousky,baví je to víc,než ty větší.Já zase musím hlídat Danýsku.Má tak velkou prdelku,že za chvíli neproleze kobercovou rourou.Tak aby se mi tam nezašprajcla.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Kraslice-Karlovarsko
- Kontaktovat uživatele:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,no já se nemůžu zastavit,jak se tlemím,to je fákt perfektní fotka a suprová činčula!!!!! Se maskuje :lol: :lol: :lol: :lol:
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
aby jí nikdo neviděl co? :lol: :lol: :lol: to by ale musela mít trochu jinou barvu aby splynula s okolím :mrgreen: :mrgreen:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Kraslice-Karlovarsko
- Kontaktovat uživatele:
Třeba si myslí,že v tý ruličce není vidět :lol: :lol: :lol:
No je s nima sranda,takhle jsem se dlouho nezasmála teda :lol: :lol: :lol:
No je s nima sranda,takhle jsem se dlouho nezasmála teda :lol: :lol: :lol:
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Třeba :D :D :D ale už nedomyslela že když to jde tam nemusí to jít ven :mrgreen:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
S timhle se potýká naše králice, když dostane na kousání krabici, do které se jí takhle vejde hlava.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
Chip miluje zpěvníky a etikety. Jo a na faktury po drobném ohllodání hážou bobek.
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Oravský Podzámok, 115/9
- Kontaktovat uživatele:
Perfektná fotka :D:D:D:D:D:D
Ja som vzdy mala nekonecny problem s tym, ze mi cincila objedla pocas skolskeho roka VSETKY ucebnice...pri odovzdavani som potom platila "tazke prachy" a ucitelka sa ma pytala, ci mame doma krtka :D (neviem prečo prave krtka, OK)...No a teraz zas ked uz som na VŠ, ucim sa z napoly zozranych otazok...potom sa neni co cudovat, ze som o niekolkych ani nevedela, ze existuju a na skuske vyvalovala na skusajuceho oci...A pri upratovani izby nasla asi tucet papierov s presne tymi chybajucimi otazkami za radiatorom...co uz :lol:
Ja som vzdy mala nekonecny problem s tym, ze mi cincila objedla pocas skolskeho roka VSETKY ucebnice...pri odovzdavani som potom platila "tazke prachy" a ucitelka sa ma pytala, ci mame doma krtka :D (neviem prečo prave krtka, OK)...No a teraz zas ked uz som na VŠ, ucim sa z napoly zozranych otazok...potom sa neni co cudovat, ze som o niekolkych ani nevedela, ze existuju a na skuske vyvalovala na skusajuceho oci...A pri upratovani izby nasla asi tucet papierov s presne tymi chybajucimi otazkami za radiatorom...co uz :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha- Barrandov
Ta fotka je skvělá! :lol: Ale u nás teda jednoznačně vede omítka, k papíru se asi naštěstí moc nedostanou (i když zrovna včera se mi Esme pokoušela sežrat návod k probiotikům a časopis, co jsem nechala volně ležet na stole :)). Omítku nejdřív ohlodaly z jednoho rohu, který se přímo nabízel (ten jsem jim nakonec nechala, je za televizí a naštěstí není skoro vůbec vidět) a teď si vždycky hupnou na parapet a hryžou ji kolem oken- snažím se je odhánět, protože tohle už by vidět bylo, ale myslím, že časem prostě omítka nebude- už teď jsou tam vidět ty hryzance :D
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
ta fotka nemá chybu!!! :D :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Okr. Beroun
- Kontaktovat uživatele:
Papír je celulóza, dřevo, tak jim to chutná :D :D
Každej tejdem měním roury od koberců... :wink:
Každej tejdem měním roury od koberců... :wink:
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: SKALICA- Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
Moji si našli sami, vyškrabali si kúsek lišty z plávačky (je to samí lisovaný papír)a už se na ni vrhli oba mišáci.Jack si ji držal v predných tlapkách a skákal preč.Tak sa na to vrhli :roll:
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
u nás se roury používají i na jiné super věci :lol: http://minlub.rajce.idnes.cz/Sarlota#P1050746.jpg
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Lázně Bělohrad nebo Mostek (TU)
- Kontaktovat uživatele:
minlub napsal:Tak já zjistila že do jedné klece ruličku dávat nemůžu,pokaždé to zkončí během pár minut takto :lol:
Tohle mě udělala čikitka, když jsem ji měla pár dní. Ještě na mě nebyla zvyklá a já ji musela držet, abych ji tu rouru z krku sundala. Pak si na další musela pár měsíců počkat.
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
to si u nás Šarlota taky počkala až jí vyrostla hlava a nevešla se do ní :D teď jí rozcupuje během chvilky
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: Otrokovice
minlub napsal:u nás se roury používají i na jiné super věci :lol: http://minlub.rajce.idnes.cz/Sarlota#P1050746.jpg
Jj taky to tak mam v kleci,prece jenom plastove by sezral potvurka jedna a bylo by mu zle.
Jinak nas ma strasne rad krabice :D.Ma je naskladane tak aby mel prolezacku a trha a trha a proleza :DDDD.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bouzov
U nás vede vše co se da sežrat,jednou když byli venku z klece tak že jim pujčím na schovávání domeček osmáčku a mila Rockyna ho z poloviny skoro sežrala sem ji ho vzala tak se urazila a sla hlodat odpadkový koš :mrgreen: :mrgreen: .Jinak papir u nás asi na prvním místě a aby toho nebylo málo tak toal.papír,rulíčky,kapesníčky doslova žerou a cupujou aji naši osmaci a jezevčík Nastěnka,to asi od sebe navzájen okopírovaly :lol: :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Bdín;okr.Rakovník
Tak u nás vede omítka, už v ním vykousaly pár fleků a já to pak musela přemalovat :D a když není omítka tak se pustí do skříně a nebo do kabelů, ale ty už dávám hodně vysoko, když je jdu pustit , protože mi nedávno překosaly kabel od monitoru, potvory dvě chlupaté :D jinak moc hezké fotka :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Plzeň
omítku mi sameček líže :?
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Zdice
Jo jo, omítka je ňamka :lol: Přece nebudou jíst kupovanej vápník :D
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava
- Kontaktovat uživatele:
To naše činče nepohrdnou ničím. Židle, stůl, lišty, dveře, zed a když se nedívám, tak vlezou do koše s papírem a něco si ukořistí. Když je koš prázdný, tak na stole mám taky papíry. Vždycky si něco najdou. :D :D :D