veterina - napište sem své nazory
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
Mě se stalo pouze jednou že neměl pan doktor (nebudu jmenovat) zrovna náladu (ale to se stává každýmu,proč ne jemu :wink: ).Příště když jsem volala byl velmi ochotný a milý.
Já když potřebuju konzultaci nebo pomoc,volám Dr.Jeklovi nebo Dr.Švehlové-vždy pomůžou,poradí a paní doktorka mi zjišťovala informace,mailovala a brala telefony i pozdě večer.Rady to byli k nezaplacení a můžu říct že nám zachránila už 2x činčilku. ono když vás někdo otravuje v 10h večer to asi není příjemný a nikdy neřekla křivé slovo :lol:
Já když potřebuju konzultaci nebo pomoc,volám Dr.Jeklovi nebo Dr.Švehlové-vždy pomůžou,poradí a paní doktorka mi zjišťovala informace,mailovala a brala telefony i pozdě večer.Rady to byli k nezaplacení a můžu říct že nám zachránila už 2x činčilku. ono když vás někdo otravuje v 10h večer to asi není příjemný a nikdy neřekla křivé slovo :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha- Barrandov
Já jednou posílala Jeklovi na mail pár fotek s dotazem, jestli si myslí, že je to činčilí zub (s podrobným popisem událostí, co se kolem toho semlely :)). Odpověď jsem nedostala...
Pak jsem mu jednou volala (opět ohledně zubů) a byl velice příjemný, v klidu poradil, atd. Když jsem se zmínila o tom nevyřízeném mailu, tak se zamyslel a říkal, že vůbec neví, že by tam něco takového přišlo a že se omlouvá... Naštěstí vůbec nedal znát, že bych ho nějak otravovala, ačkoli jsem předem předeslala, že jsem z Prahy a chodím k MVDr. Lietavcové :D
Pak jsem mu jednou volala (opět ohledně zubů) a byl velice příjemný, v klidu poradil, atd. Když jsem se zmínila o tom nevyřízeném mailu, tak se zamyslel a říkal, že vůbec neví, že by tam něco takového přišlo a že se omlouvá... Naštěstí vůbec nedal znát, že bych ho nějak otravovala, ačkoli jsem předem předeslala, že jsem z Prahy a chodím k MVDr. Lietavcové :D
-
- Zlatý uživatel
To se mi stalo take, ze mi neodpovedel na mail.Asi ma hodne prace a take hlavne kvuli me, ponevadz jsem mu tim doporucovanim secakra zvysila navstevnost, ze nema cas vubec na nic jineho, nez cincily:-)
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Pardubice
- Kontaktovat uživatele:
minlub napsal:Tak pak dej vědět,to mě zajímá kdyby jsme marodili.A kolik tam stojí koprolka?
Cenu koprolky mají v ceníku na webových stránkách. Myslím že chtějí 150,-.. a jelikož jsem začátečník, tak nevím, jestli je to hodně nebo málo :D
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Veterina v Dolní Lutyni (Ostrava-Orlová)
Paní doktorka Molková - objednávejte se přímo k ní, doktorů se tam střídá víc. Moc šikovná, sama chová osmáka, mají potřebnou zubní techniku (elektro), inhalačku-isofluran, digi rentgen apod
http://www.veticea.cz/
Paní doktorka Molková - objednávejte se přímo k ní, doktorů se tam střídá víc. Moc šikovná, sama chová osmáka, mají potřebnou zubní techniku (elektro), inhalačku-isofluran, digi rentgen apod
http://www.veticea.cz/
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 4
- Kontaktovat uživatele:
dneska se chystáme s Teddasem na kliniku do Libuse, tak pak poreferuju jak nam pomohli nebo ne ... Nejedeme tam zatim s nicim akutnim, ale ve svem veku 4 roky Teddasovi trosku prestavaji fungovat zadni tlapky ... Poslednich par dni uz nedoskoci "tak daleko" a parkrat uz pri preskoku zuchnul. Je veselej, dlabe pri pohledu na rozinku na vsechno zapomene, ale nechci cekat az mu prestanou slouzit ... Nevim, jestli to bude jen o vitaminech nebo necem dalsim, ale chceme tomu nasemu klukovi pomoct. Tak drzte pesti ;)
-
- Zlatý uživatel
Tak, at to dobre dopadne.Muze se jednat i o nedoatek nejakych latek, nebo nejakou bakterii, jako je u lidi boreliosa.Drzime palce
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Diky jasmin. Nakonec jsme se rozhodli pro pani doktorku Chylikovou. Po navsteve u ni se mi zda fakt vyborna, tak doufejme, ze i pro Teddase bude mit dobry ucinek. Ma ochable svalstvo a proto ty tlapky tak nepouziva. Takze ho musime trosku prohanet a kontrolovat jestli dlabe. Zitra nesem bobky na rozbor, tak pak budeme zas chytrejsi ...
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Doktorka Chylíková je výborná, hotové sluníčko :). Se zvířátkama to skvěle umí a je taková nabitá pozitivní energií.
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Ale pozor, doktorka Chylíková už není v Libuši 2 roky.
Momentálně je někde na Praze 6, dá se to vygooglit.
Momentálně je někde na Praze 6, dá se to vygooglit.
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Takže jsem zagooglila:
Bílá Hora, P-6 http://www.veterinarni-ordinace-praha.cz/nas-tym.php
Bílá Hora, P-6 http://www.veterinarni-ordinace-praha.cz/nas-tym.php
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
jj Terezko, nasla jsem si ji na te Bile Hore a i kdyz mam Libus co by kamenem dohodil, jeli jsme nakonec na Bilou horu za pani doktorkou. Mela jsem z ni fakt dobry pocit, jak rikas, hotove slunicko a bylo videt, ze cincilku nedrzi v ruce poprve. Teddas dostal tri injekce a ani u jedne ani nepipnul :) ale panicka trpela za nej jako zvire :(
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Vždycky, když jsme k ní jeli, tak říkala, že Ferdík už se na ní určitě těšil, tak proto jsme tam :lol: . Naučila mě, jak s činčilou zacházet, jak jí uchopit, aby se nebránila a nechala na sebe sahat, doktorka je vážně šikovná. A jak si s Ferdíkem vždycky hezky povídala :).
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
doufám, že ty její blahodárné ruce budou mít i takový vliv na Teddase, zatim porad vic odpociva ... nutim ho do nakazaneho pohybu, ale moc se mu nechce, dlabani taky ted moc nedava, tak je to u nas takovy smutny ted :(
-
- Zlatý uživatel
Tak to jsem rada, ze jste nekde dobre poridili.Ja uz se v tom ale nejak ztracim, kdo je doktorka Chylikova:Neco mi to rika, ale ponevadz jsme zde porad doporucovali Dr.Lietavcovou a ted tu z te kliniky Erika, tak uz jsem asi tuhle zapomnela.Muzu ji teda doporucovat a je dobra na vse i ty zubni problemy a ma inhalacku?
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
no zatim celkem dobre, cekame na vysledky rozboru, mezitim se nam Teddas nafouknul a ma plynate streva, dostal par injekci s nejakym Deganem a k tomu ma tady nekde zminovane kapicky Sab simplex a uz ho to celkem prechazi ... v patek budeme moudrejsi ohledne rozboru ...
jinak pani doktorka Chylikova byla fajn, evidentne cincilakum rozumi, po patecni kontrole uvidime, co dal a jestli Teddasovi taky pomuze. Urcite ji muzes doporucovat - klinika ANIMAL CLINIC, jsou na Praze 6 - Bila hora, nekde jsem tu videla i kontakt na ne: http://veterinarni-ordinace-praha.cz/
tento tyden tam pani doktorka Chylikova je az koncem tydne, takze se o Teddyho starala doktorka Adlerova a na plynatost Teddyho evidentne nasla recept hnedky ... celkove tahle klinika je specializovana na mala zviratka - hlodavce, plazi, exo ptaky ...
jinak pani doktorka Chylikova byla fajn, evidentne cincilakum rozumi, po patecni kontrole uvidime, co dal a jestli Teddasovi taky pomuze. Urcite ji muzes doporucovat - klinika ANIMAL CLINIC, jsou na Praze 6 - Bila hora, nekde jsem tu videla i kontakt na ne: http://veterinarni-ordinace-praha.cz/
tento tyden tam pani doktorka Chylikova je az koncem tydne, takze se o Teddyho starala doktorka Adlerova a na plynatost Teddyho evidentne nasla recept hnedky ... celkove tahle klinika je specializovana na mala zviratka - hlodavce, plazi, exo ptaky ...
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Doktorka Chylíková ordinovala před 3 lety v Libuši, jenže pak odtamtud odešla nám neznámo kam.
Poté jsme objevili po dlouhém pátrání doktorku Lietavcovou na klinice Na Hůrce. A před nějakou dobou se mi podařilo vygooglit, že doktorka Chylíková zase ordinuje, takže to je další naděje pro činčiláře, že specializovaných pracovišť je více.
Nicméně bych doporučovala na základě vlastní zkušenosti a ne z toho, kdo co povídal ... povídá se ledasco.
Poté jsme objevili po dlouhém pátrání doktorku Lietavcovou na klinice Na Hůrce. A před nějakou dobou se mi podařilo vygooglit, že doktorka Chylíková zase ordinuje, takže to je další naděje pro činčiláře, že specializovaných pracovišť je více.
Nicméně bych doporučovala na základě vlastní zkušenosti a ne z toho, kdo co povídal ... povídá se ledasco.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Okr. Beroun
- Kontaktovat uživatele:
Jééé s paní Chýlkovou dělá i náš vet p. Hnízdo :) Je super, fakt moc :-) A činčilám a dalším zvířatům rozumí... Když jsme u něj byli s našim Agamákem, tak jako jedinej, věděl, co mu je... :)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Okr. Beroun
- Kontaktovat uživatele:
*chylíková :oops:
-
- Zlatý uživatel
Uz jsem se lekla, ze je to ta herecka, jesteze jsi to tam dopsala:-)
A ktera je lepsi, co se tyce zubnich problemu a zakroku?Vetsinou se na tyhle problemy specializuje jen malo vetu a v te praze byla doporucovana hodne Lietavcova, tak i tahle pani doktorka Chylkova je na to dobra?
A ktera je lepsi, co se tyce zubnich problemu a zakroku?Vetsinou se na tyhle problemy specializuje jen malo vetu a v te praze byla doporucovana hodne Lietavcova, tak i tahle pani doktorka Chylkova je na to dobra?
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
Jen přidávám hlas pro doktorku Chylíkovou, je fajn a kliniku maj dobře vybavenou.
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: pelhřimov
veterinář jihlava
http://www.veterina.zjihlavy.cz/
U pana doktora jsme byli s pohmožděnou tlapinkou. Byl ochotný, k činčilce jemný a pozorný.
U pana doktora jsme byli s pohmožděnou tlapinkou. Byl ochotný, k činčilce jemný a pozorný.
-
- Stříbrný uživatel
Hmm, myslíte, že byste někdo mohl cenově porovnat MVDr. Lietavcovou (byla jsem za ní zatím jednou, působila příjemně, ale holky nakonec žádný problém neměly, takže nemůžu ohodnotit, jak jim pomohla... ale paničku uklidnila, to se zas musí nechat :D) a Chylíkovou? Sice už jsem asi moc vybíravá, ale chystám se na větší vyšetření, takže i finanční stránka je pro mě docela důležitá... díky :)
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
MVDr. Chylíková dělá na dražší a větší klinice (dříve jsem k ní chodila do Libuše, tam to cenově šlo). Na té klinice jsem ještě nebyla, zato jsem slyšela o cenách :(.
-
- Stříbrný uživatel
Aha, já myslela, že ta dražší klinika byla právě Libuš...?
Terezka napsal:Libuš je drahá, protože je to nemocnice, mají tam nepřetržitý provoz a mají tam odborníky téměř na všechny oblasti fauny, navíc to má nějakou prestiž. Vím, že kastrace velké feny tam přijde na 6-13 tisíc, přitom na jedné klinice u nás mě to stálo 2,5 tisíce, ale bez možnosti hospitalizace a podobné péče.
Vrátit se na “Nemoci a potíže”