Seno
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
nemáte někdo zkušenosti s tímto senem? http://www.stelivobortel.cz/Seno-5-p.html
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: opava
je hodne prasne,ma divnou barvu a zrovna moc hezky nevoni.asi to bude tim ze je lisovane do toho balicku.cincily mi ho vzdycky zadupali.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Zlínský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Re: Seno
Krmíte někdo senem domácím nebo ze stáje? Já nad tím už dlouho uvažuju, ale mám strach. Přece jen po tom lozí kočky, může tam být plíseň atd. Nebo to někdo zkrmujete bez problémů?
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
Krmila jsem dlouho domácím senem, s plísní problémy neměli. Ale měla jsme obavu z parazitů, takže raději kupuju.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Plzeň
já mám už dlouho seno od koní a je to první seno,které mým chutná a fakt ho jí a neomrzelo je to. Právě že u tohoto sena mám víc jistotu, že tam nebude nějaká jedovatá rostlinka, protože není lístečkové,ale vidím co jim dávám a to jsou jen stébla a zatím ani nevyčichlo a pořád krásně voní.
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Kladeruby
My máme taky domácí (vlastnoručně sušené ;) ) a jsem spokojená a činčilky taky :)
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Nový Jičín
Přítelův brácha chová koně, takže seno jedině od nich a žádný problém jsem nikdy neměla. A navíc činčilkám strašně chutná
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Okr. Beroun
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak :)
Kolikrát se mi stalo, že sem otevřela kupovaný a smrdělo to hnilobou a plísní, od té doby, co mám seno od tety - od koní, nebyl žádný problém :)
Kolikrát se mi stalo, že sem otevřela kupovaný a smrdělo to hnilobou a plísní, od té doby, co mám seno od tety - od koní, nebyl žádný problém :)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Zlínský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Tak díky za reakce, zkusím, jestli bude šmakovat i u nás.
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
Já kupuju ve velkých pytlí, je určené spíše pro koně. A voní krásně, nedá se srovnat s tím baleným.
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Chomutov
- Kontaktovat uživatele:
měla jsem úplně stejnou zkušenost - molíci mi přišly v sáčcích se sušenými jablíčky a 1,5 roku jsem se jich nemohla zbavit - dneska mám pověšených takový placky od Raidu, moli se na něj chytají, jednou za měsíc to vyměním - a nic mi tu nelítá...
seno kupuju od limary s mrkvičkou, bylinkami nebo pampeliškou a kluci jsou moc spokojení - nejvíc jim chutná s mrkví...
seno kupuju od limary s mrkvičkou, bylinkami nebo pampeliškou a kluci jsou moc spokojení - nejvíc jim chutná s mrkví...
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bouzov
Tak mám krásný letošní seno :D ,ted už jen dofat at to nezmokne než to sklidím.A co vy sušíte si taky?
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Mlada Boleslav
- Kontaktovat uživatele:
seníčko nám muselo doschnout rozprostřený na půdě, jináč by to zmoklo, ale je krásný voňavý, samý trávy - bojínek, ovsík, srha... prostě dlouhý stébla, to maj naši nejradši, ale je krásně suchý a voňavý, jen si na něj ještě musej počkat až se uleží, tak maj zatim VitaVerde Herbal Hay, to maj taky moc rádi, jen ho musim dávat po troškách, jak na něj šlápnou, už ho nechtěj :roll: potvůrky rozmlsaný, jinak máme konečně super nízkou půdu, je tam fakt teplíčko tak tam krásně schnou i bylinky, už mam pytel jahodovýho listí, pytel pampeliškovýho a pytel kopřiv, sbíráme i sedmikrásky a chystám se oškubat maliny :D a z nízký střechy mam taky hromadu boulí na hlavě #-o :lol: no ale tak co bych pro ně neudělala že :lol: