Mlsíky
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Pardubice
- Kontaktovat uživatele:
Mlsíky
Ahoj, máte někdo zkušenosti s Darwin's Snack s vojtěškou? Tady mám odkaz: http://obchod.kralici.cz/p245-darwin-s-snack.aspx
Mému mazlíčkovi se totiž blíží oslava půlročních narozenin a chtěla bych mu dát nějaký dobrý zdravý dáreček. :D Možná vypadám jako blázen, ale jelikož ho opravdu zbožňuju, tak slavíme skoro všechno (tříměsíční narozeniny, novou klec, svátek, začátek prázdnin, každou moji splněnou zkoušku a tak..) no a už nevím, co bych mu koupila, takže koukám po internetu a chci zkusit něco nového. Nějaké návrhy??
Předem dík :D
Mému mazlíčkovi se totiž blíží oslava půlročních narozenin a chtěla bych mu dát nějaký dobrý zdravý dáreček. :D Možná vypadám jako blázen, ale jelikož ho opravdu zbožňuju, tak slavíme skoro všechno (tříměsíční narozeniny, novou klec, svátek, začátek prázdnin, každou moji splněnou zkoušku a tak..) no a už nevím, co bych mu koupila, takže koukám po internetu a chci zkusit něco nového. Nějaké návrhy??
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Staré Město pod Landštejnem
zkušenosti s tímto nemáme ale s tímhle jo a je to moc chutné u nás si libují
http://chovatel.com/eshop/product_info. ... ts_id=3298 :) :) :)
http://chovatel.com/eshop/product_info. ... ts_id=3298 :) :) :)
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Pardubice
- Kontaktovat uživatele:
jo od téhle značky jsem viděla i Ostropestřec, Rukola a rajče, Luční bylinky a Polní bylinky.. a není to vůbec nijak drahé.. asi mu něco z toho vyberu :)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Okr. Beroun
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mlsíky
Jojo, máme a chutnají, stejně tak, jako ty kytičky a žížalky... dávám je občas a šmakujou :-)
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
slyšela jsem že vojtěšku moc často nesmějí. Tak občas jako pamlsek. ale já dávám jak mlsky tohle http://www.exo-eko.cz/Krmivo-pro-cincilu/Vitakraft-Emotion-Beauty-Chinchilla-600g přimíchávám to k žrádlu
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Topoľčany
Re: Mlsíky
monisska napsal:Ahoj, máte někdo zkušenosti s Darwin's Snack s vojtěškou? Tady mám odkaz: http://obchod.kralici.cz/p245-darwin-s-snack.aspx
S týmto skúsenosti nemám, ale pokiaľ chceš dať svojmu mazlíčkovi vždy niečo nové chutné, tak je toho naozaj dosť, ja som dostala typ na sušený ibištek, ktorý je aj veľmi zdravý, naozaj im chutí, ďalej slez, ktorý tiež chutí, hrachové vločky, tiež im veľmi chutia... Sem tam im dám aj sušené špagetky, ktoré veľmi chutia, sušená mrkvička,svätojánsky chlebík, teraz najnovšie dávam od versele - lage pamlsky crock herbs, strašne im chutia.... Takže je toho viac, neviem ,čo si skúšala dať všetko svojmu miláčikovi, ale je z čoho vyberať. Ja im to sem tam niekedy primiešam do granúl, kupujem aj od vitakraftu best for kids, tie guličky, tie im nenormálne chutia, hneď zjedia ako prvé. Niekedy im dám len tak z ruky, aby si na mňa viac zvykali, je to krásne, ako obidvaja papkajú z jednej ruky a snažia sa byť jeden rýchlejší od druhého :P :wink:
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Opava
- Kontaktovat uživatele:
Takže mohu nasušit rukolu? Je to pro čičnilky vhodné? Pořád přemýšlím co ještě nasušit... Mám nasušené jablíčka, hrušku, mrkev, jahody, banán (omezeně - velké procento cukru), brokolici, červenou řepu (ta jim vůbec nejede). Pak jsem si napsala co přes léto... sedmikrásky, kopřivy, listy pampelišek, heřmánek (dávat omezeně - velké množství způsobuje zácpu), jitrocel, lipový květ, meduňka (už je zasazená :)), máta, bodlák, listy maliníku, ostružiníku a jahodníku, okvětní lístky růží, šípky. Co můžu koupit: goji, rozinky a svatojánský chlebíček. Ještě nějaké návrhy na chuťovky pro činčilky? Díky za odpovědi :)
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
Beru mlsky zde a chutnají všechny http://www.eliscinobchudek.eu/pamlsky-c3/
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Super! Tak hned zítra se kouknu po těch hrachových vločkách a goji. Já k peletkách přimíchávám mrkev... může takhle přimíchávat i petržel nebo je to jen chuťovka? A ty hrachové vločky kupovat asi raději balené než na váhu, že? A jak je to s tou rukolou? Můžu začít sušit? Jo a ty mrkvové peletky... seženu je i ve zveráku nebo jen na internetu? Ještě jednou díky
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Všeho s mírou, takže vždy jen malinko a střídat to.
Hrachové mám radši na váhu, balené jsou rozdrcené a takové do šeda. Ty na váhu jsou většinou celé a mají i lepší barvu. Cenově jsou i o dost níž.
Rukolu nemám zkušenost.
Mrkvové Ovator ve zverimexu asi těžko, spíše na internetu.
Hrachové mám radši na váhu, balené jsou rozdrcené a takové do šeda. Ty na váhu jsou většinou celé a mají i lepší barvu. Cenově jsou i o dost níž.
Rukolu nemám zkušenost.
Mrkvové Ovator ve zverimexu asi těžko, spíše na internetu.
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dobrá tedy... rukolu ne. Víte já s krmením na váhu mám špatnou zkušenost, proto se tomu snažím ubránit. Po mrkvových peletkách se podívám na netu. Děkuji
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Já kupuji pouze na váhu a nikdy jsem neměla problém.
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Určitě kvalitní dodavatelé! Hned zítra to ošéfuju ...
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Miletínky,Prachatice
- Kontaktovat uživatele:
já krmim výhradně tim co prodávam a problémy žádné nemáme :)
možná spíš jen si vybrat co jim zrovna dam za mlsku :wink:
možná spíš jen si vybrat co jim zrovna dam za mlsku :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bouzov
Co říkáte na tuhle mlsku :D
http://www.zverimex-rybarske-potreby.co ... 23525.html
http://www.zverimex-rybarske-potreby.co ... 23525.html
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: okr. České Budějovice
to jsem koupila jen jednou a činčilky to vůbec nechtěli takto letělo do koše
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Pečky
- Kontaktovat uživatele:
Tak u nás je to bomba. :wink:
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
U nás letí nejvíce toto http://www.eliscinobchudek.eu/zakladni- ... ation-i12/
přimíchávám to do granulek a mají i víc chuť k jídlu
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Pečky
- Kontaktovat uživatele:
Ty u nás taky :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: okr. České Budějovice
minlub napsal:U nás letí nejvíce toto http://www.eliscinobchudek.eu/zakladni- ... ation-i12/
to jo to u nás vyberou první :D
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
Hanka napsal:Takže mohu nasušit rukolu? Je to pro čičnilky vhodné? Pořád přemýšlím co ještě nasušit... Mám nasušené jablíčka, hrušku, mrkev, jahody, banán (omezeně - velké procento cukru), brokolici, červenou řepu (ta jim vůbec nejede). Pak jsem si napsala co přes léto... sedmikrásky, kopřivy, listy pampelišek, heřmánek (dávat omezeně - velké množství způsobuje zácpu), jitrocel, lipový květ, meduňka (už je zasazená :)), máta, bodlák, listy maliníku, ostružiníku a jahodníku, okvětní lístky růží, šípky. Co můžu koupit: goji, rozinky a svatojánský chlebíček. Ještě nějaké návrhy na chuťovky pro činčilky? Díky za odpovědi :)
Rukolu dávám činčám tuto, naprosto ji milují. Ale to drtivou většinu podobných produktů od JR Farm. Také mám ráda baléné, nikoli rozvažované, ale třeba u toho Mrkvového Ovatoru to jinak nejde, teda pokud není dostatek strávníků (celé balení má 4 kg a dává se jen maličko). Ten též máme na Cincilka.cz
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
A ještě k těm kupovaným rozinkám, to bych (už) činčile nedala. Nakládají to v oleji. Buď musí být sušené mrazem, což jsem ale viděla jen brusinky, nikoli rozinky, nebo já si suším rozinky v sušičce sama, ale stejně je to jen úplně výjimečná mlska.
-
- Stříbrný uživatel
Hanka napsal: Ještě nějaké návrhy na chuťovky pro činčilky? Díky za odpovědi :)
u nás frčí ještě mateřídouška, listy hroznového vína a lístky z břízy, ty moc chutnají :)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Sobotín
- Kontaktovat uživatele:
Můj činčilák má nejradši goji,kustovnici.Jinak zkoušela jsem mu dát sušene jablko a to nechtěl jen čerstvé.Jinak má rád takovy ty ryžovy chlebíčky.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bouzov
my zkouseli sušenou celerovou nat :D .Ted sušíme mrkvičku,sou po ní jak diví.