Plačková Kamila napsal:v tyhle směsce jsou jen slunečnice ořechy kokos a možna trochu tech barevnejch nevi čeho :D
Z toho asi vážně moc použít nepůjde :? .
Plačková Kamila napsal:v tyhle směsce jsou jen slunečnice ořechy kokos a možna trochu tech barevnejch nevi čeho :D
Peťulinka napsal:no vypadá to opravdu hrůzostrašně, musela bych se v tom hrabat celý den abych vůbec něco vybrala, samý nezdravý věci, tak to radši půjdu vyměnit za granulky ať mu nezkracuju život:)
Peťulinka napsal:...měla bych kupovat i granule nebo stačí tyto směsky? zatím jsem kupovala pouze směsky, tak jestli jsou granule taky potřeba....díky:)
Peťulinka napsal:...granule s příměsí lupínků a takových zelených a červených granulí:)
STYRO napsal:Peťulinka napsal:...granule s příměsí lupínků a takových zelených a červených granulí:)
To bych tipoval na WM Country, tím určitě nic nezkazíš :wink: .
Peťulinka napsal:tak abyste se nehádali tak to uvedu na pravou míru :D
krmím granulema ale koupila jsem poprvé směsku, kterou jsem taky hned šla vyměnit za další granulky...myslela jsem že to první byla taky směska ale po bližším prozkoumání to byly granule s příměsí lupínků a takových zelených a červených granulí:)
Domci16 napsal:chcem sa opitat na stravu pre cincili. Kupila som si samceka farby pink white a krmim ho jednou zmeskou zo zverimexu ale najprv som granule z nej oddelila od toho ostatneho.. su v tom rozne sipky, ovsene vlocky, nejake to obilie ale aj susena kukurica, slnecnicove semienka, a akesi podivne granule zelenej a cervenej farby. potom su tam aj kusky dreva a trosku sena. Myslite si ze je vhodne aby som ho touto zmesou aj nadalej krmila? Doteraz ho krmim iba granulami a obcas mu tam primiesam aj nieco z toho ostatneho hlavne sipky ma rad. mozem nadalej pokracovat? :?:
spulda1 napsal:Měl bych otazečku.Smim svym osmakum davat smes obsabujici cukr :?:
Smejkop napsal:moja cincilka strasne malo papá a bojim sa ze jej nechutia granule, seno pekne zje ale granule malo co mam urobit?
kolko piesku na kupanie cincilam davate??
Smejkop napsal:davaam mu vitacraft
meguška napsal:Všem bych doporučil granule pro činčily a seno.Tohle jim bohatě stačí,POZOR:jenom jednou denně ty granule.Hlavně jim prosím vás nedávejte:mandle,speciální potravu pro hlodavce např.křeček,potkan atd... myslím tím ty směse pro ty hlodavce kde jsou ty různé bonbony atd... No jinak třeba 2x do měsíce rozinku nebo šípek. :)