Yvetta napsal:procento letálního faktoru není zas tak vysoké... :(
Tím jsem chtěla říct že to není stoprocentní a lidé to v takových případech "zkouší" dokud se něco nestane... Je to prostě věc názoru!
Yvetta napsal:procento letálního faktoru není zas tak vysoké... :(
Yvetta napsal:Bylo by fajn to té paní říct. Ale vzhledem k tomu že ten páreček má u sebe už nějakou dobu a zdárně odchovali mladé připravte se na to, že nejspíš na vaše rady nedá... Je to těžké, navíc když to není ani podložené a ani to procento letálního faktoru není zas tak vysoké... :(
boruvka311 napsal:Nebo potratila..coz by byla ta "lepsi" varianta..
Yvetta napsal:boruvka311 napsal:Nebo potratila..coz by byla ta "lepsi" varianta..
Proč lepší varianta? Letální faktor není podle mě slučitelný se životm a pokud samička nepotratí je docela pravděpodobné že se narodilo zdravé mládě. Naopak při potratu je daleko více ohrožená samička... :roll:
chocolate napsal:je to nezodpovědnost,ale bohužel dnes lidé pořídí zvířátko a je jim fuk,co vlastně může,jak to chodí-jsou to většinou lidé typu-když už jsem měl křečka,zvládnu i činčilu a myslej si-hlodavec jako hlodavec-tohle mám teď já,přivezla jsem si dnes činčiláka,který žil v otřesných podmínkách,přitom je s výpisem předků,má krásnou stavbu těla,ale dal nám zabrat-hned od slečny jsme jeli na veterinu,kde zkracovali zoubky pod narkozou a dali jsme bobky na vyšetření,veterinář nechtěl čekat na sbírání.
Činčilákovi je sedm měsíců,byl na směsce pro morčata,neměl seno,ani nic na okus a vodu měl ve špinavé misce.
Jediné,co slečna věděla je,že chce peníze.
Než mi ho předala,tak jsem trpělivě poslouchala a vyptávala se.Pak když mi ho dala do přenosky,tak jsem jí málem neposlala někam :evil:
Teď mi tu spí v karanténě na boku,až mám slzy v očích a nechápu,jak takoví lidé existují :evil: :!: