Teď už toho mám fakt dost, zde je opravdu vidět že to není vůči mě osobní,že? Pokud máte problém s tím že jsem na .eu vyjádřila opačný názor nebo s tím že jsem Vám odmítla prodat činčilku je to můj názor a pouze moje věc a moje rozhodnutí komu prodám. Důvody jsem měla a od té doby jsem se dozvěděla dost co mě v tom utvrdilo.
ja jsem měl neco k zlepšeni chovu jenže chytra Minlub-Monča se do toho zamichala
takže za prvé si troufám tvrdit že mám více zkušeností a aspoň se snažím radit ne jen rejpat, takže slovem chytrá mě neurazíte,děkuji za poklonu :wink: a za druhá nic ke zlepšení chovu jste se nepřidal- pouze rejpání, nemístné poznámky a pořád čekám na prezentaci Vašeho skvělého chovu když nakupujete kde se dá a ještě diskutujete o ceně :lol:
Pokud máte problém v tom že jsem převzala evidenci můžete se toho ujmout, určitě Vám to půjde lépe. Nemám důvod neevidovat činčily když někdo požádá, to zřejmě máte v povaze Vy když vás to napadlo.
lituji činčilařov ktery vam tak slepo duvěřuju
pokud se tu někdo vyjádří že mé rady a zkušenosti jsou k ničemu, že nikomu nepomůžou, prosím vyjadřovat se nemusím ušetřím plno času :wink: ale Váš názor za bernou minci rozhodně brát nebud :lol: