Sameček má asi problémy s přirozením
-
- Nový uživatel
Sameček má asi problémy s přirozením
Dobrý den chtěla jsem se zeptat. můj sameček který je starý devět měsíců má hrozně vystouplé koule a penis odřený a od krve, je to normální nebo se mam bát že je nemocný? Prosím poraďte :(
-
- Nový uživatel
Hrozně se omlouvám nechtěla jsem to dát do tohoto tématu, jsem se překlikla promiň te
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
To jsem neslyšela,můžeš to vyfotit?Nemůže tam mít kroužek z chlupů a nesnaží si to čistit?
-
- Nový uživatel
pokusím se zítra to vyfotit. a vložit sem foto.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
Shodou okolností, se něco podobného přihodilo našemu Ralfínkovi když jsme si domů přivezli novou samičku a on z ní byl celej paf i když byla v jiné kleci. Odřel si penis do krve, po poličkách krev a jeho chlouba i kouličky a bříško měl nateklé a bolelo ho to.
Doktorka ho prohlédla, vyčistila mu ho a namazala antibiotikovou mastí, mi jsme s ním pak doma zápasili, vysunout - zasunout :lol: a mazali jsme mu to ještě :lol: no a za pár dní bylo po problému.
Doktorka tenkrát říkala, že si poranil žilku na penisu a proto ta krev. Od té doby se nám zdá, že ho má trochu zahnutý :lol: bohužel fotky nemám
Doktorka ho prohlédla, vyčistila mu ho a namazala antibiotikovou mastí, mi jsme s ním pak doma zápasili, vysunout - zasunout :lol: a mazali jsme mu to ještě :lol: no a za pár dní bylo po problému.
Doktorka tenkrát říkala, že si poranil žilku na penisu a proto ta krev. Od té doby se nám zdá, že ho má trochu zahnutý :lol: bohužel fotky nemám
Vrátit se na “Březost a odchov mladých”