Po samičkách jako by se zem slehla, a čekat až nějaká vyroste, to by pro mě nebylo ono, řídím se osudem a beru co mi nabízí. Po mnoha telefonátech, na inzeráty už dávno prodaných prdolku mi zustaly 2 chvoatele s prckama k prodeji. Jedni byli nádherní všelijací BDC, kterého bych si určitě přál jako každý tady, jenže finanční rozmezí převýšilo můj rozpočet tak pětinásobně. No a potom standartni holcicka po rodičích Standard Matka 580g s výpisem předků:Děda white wilson; Babča Hetero beige, otec bez výpisu 620g.
Cena za samičku byla 500 a to byla jediná bankovka co jsem měl v tu chvíli v peněžence. Navíc bydleli jen 25km ode mě tak bylo rozhodnuto. Měli krásnou činčilí rodinku ve skříňokleci, rodiče krasní a velcí, pani příjemná :) Dostal jsem pár granulek a pár mlsek a šupal domů. Mimčo má 2 měsíce a 14 dní a hmotnost 310g :) Teď se rochní v sepioletu a já pomalu počítám s tím že se nevyspím jak zkoumá klec. Jinak nevadí jí braní na ruku, v kleci je klidná i když po ní šáhnu a vyleze mi až za krk. :D
Více foteček zde
----------
Edit. sloučeny příspěvky