Knoty so sviecok
Knoty so sviecok
nas cilko strasne rad obhryza knoty na svieckach, neviem co mu na nich tak chuti...co vase cincily :?:
Re: Knoty so sviecok
danusa napsal:nas cilko strasne rad obhryza knoty na svieckach, neviem co mu na nich tak chuti...co vase cincily :?:
A není to jedovatý :?: ten knot přece musí být něčím napuštěnej ne :?: moje činča se naštěstí ke knotu zatím nedostala
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Knot krom toho, že je ohořelý nebývá nejspíš napuštěn ničím, je to kus provázku. Ale musím říct, že my také máme ukousané knoty ze svíček ;-).
Knot(y)
Terezka napsal:Knot krom toho, že je ohořelý nebývá nejspíš napuštěn ničím, je to kus provázku. Ale musím říct, že my také máme ukousané knoty ze svíček ;-).
Mno já co jsem teď kupovala svíčky takový ty voňavý ,tak tam ty knoty napuštěný jsou a kdyby mi to činča snědla asi bych se o ni hodně bála :(
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Pardubice
- Kontaktovat uživatele:
Re: Knot(y)
Mia napsal:Mno já co jsem teď kupovala svíčky takový ty voňavý ,tak tam ty knoty napuštěný jsou a kdyby mi to činča snědla asi bych se o ni hodně bála :(
Urcite bych ji to dala z dosahu, natoz ty vonavy! Stacilo, kdyz jsem ted, diky dusickam, zapomnela na komodce 2 svicky pri venceni a uz je zacala prozkoumavat. Tak jsem vylitla a uklidila je. Chvili muze byt nastvana, ale ona na to rychle zase zapomene :wink: a zacne zrat neco jinyho!
Re: Knot(y)
Jaul napsal:Mia napsal:Mno já co jsem teď kupovala svíčky takový ty voňavý ,tak tam ty knoty napuštěný jsou a kdyby mi to činča snědla asi bych se o ni hodně bála :(
Urcite bych ji to dala z dosahu, natoz ty vonavy! Stacilo, kdyz jsem ted, diky dusickam, zapomnela na komodce 2 svicky pri venceni a uz je zacala prozkoumavat. Tak jsem vylitla a uklidila je. Chvili muze byt nastvana, ale ona na to rychle zase zapomene :wink: a zacne zrat neco jinyho!
No jako že bych ho k těm svíčkám pustila to zase ne! všechno jedovatý a nebezpečný mám na skříních minimálně 170cm vysoko :)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
Dle mého názoru knoty jsou napuštěny voskem ze svíčky, aby hořely. Ani voňavé ani nevoňavé asi nebudou stoprocentní přírodnina :!: , která by byla neškodná! :twisted: Na knoty raději pozor. Už i proto, že kousky nití z provázku můžou pěkně zašpuntovat střeva!!!! :? :(
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: Třebíč
jojo pozor na knoty, náš činčík mi ukradl čajovou svíčku a okousal to a nebylo mu pak dvakrát nejlíp :(
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: SK
nechala by som im to obhlodavat iba ak by som si bola 100% ista,ze im nic nehrozi....vsak ved ochutnaj tie knoty aj ty a uvidis :wink: