Nový spolubývajúci
-
- Nový uživatel
Nový spolubývajúci
Priniesla som si malého činčiláka(4mes.) k dospelému samcovi,po menšej karanténe som ich začala zbližovať a starý samček ho hneď prijal,začal ho pokusovať po hlavičke,pustil ho do domčeka,túlili sa pri seba,oňuchával ho,mláďa sa ho asi trocha bojí lebo pišťalo,toto celé sa udialo za jeden deň,chcela by som ich už dať do jednej klietky...ale bojím sa aby mu cez noc starý neublížil....dali by ste ich na mojom mieste takto skoro dokopy...alebo mám ísť nato pomalšie ? Ale podla mňa im bude dobre keď budú spolu...prosím napíšte mi svoje názory.ďakujem
-
- Zlatý uživatel
Re: Nový spolubývajúci
Ja uz bych to asi udelala, ze bych je dala spolu.Ale zacni nejdrive tak, ze das puvodniho, starsiho samecka do klece k tomu malemu.
-
- Nový uživatel
už sú spolu :) ale starší samček na toho mladého sem-tam skočí a tak mu pokusuje hlavičku,to je dobré ? Alebo mu môže tým výskokom ublížiť ?
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Plzeň
To bude dobré :) si ten starší možna dokazuje dominanci a okusovani hlavičky je v pořadku, to dělaji,je to takovy kontaktni "ritual" pokud to teda není do krve a nelítaj chlupy :lol: gratuluji,že seznameni proběhlo v klidu :) určite budou spokojeni :)
-
- Nový uživatel
dakujem,to som aj prekvapená,totiž čakala som že budú problémy,ale toto ma milo prekvapilo,starý si ho asi ochraňuje lebo on aj pred tým nemal moc rád dotyky ale teraz keď je malý pri ňom tak stále na nás prská