štěstíčka
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Turnov, Sušice
- Kontaktovat uživatele:
štěstíčka
Dnes mezi 7:02 a 8:05 se nám narodila 3 miminka. Jsou včechny krásná a zdravá. Pohlaví ještě nevim. Váží 52g, 48g a 54g - v pořadí jak přišly na svět. Večer vložim do galerie fotky.
Mám obrovitánskou radost. :lol: >:*B
Mám obrovitánskou radost. :lol: >:*B
Naposledy upravil(a) žanda dne Út Zář 11, 2007 12:55, celkem upraveno 1 x.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
júúúúúúúú, gratuluju
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Olomouc
- Kontaktovat uživatele:
posíláme gratulace a těšíme se na fotečky! :P
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava
- Kontaktovat uživatele:
parada, tesime sa s tebou :lol:
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Gratulace posílám tvé činčilce. Jsou to obříci :)
Ať se jim dobře daří!
Ať se jim dobře daří!
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 13
- Kontaktovat uživatele:
já i myšové se taky přidáváme ke gratulaci
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava
- Kontaktovat uživatele:
další tři andílci na světě.. to bude radosti.. :D
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Boskovice
Taky moc gratuluju !! :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Oslo NORSKO!!!!!!!!
- Kontaktovat uživatele:
Gratulujem.To je uplne fantasticka porodna hmotnost!!!!!!!!!
Tesim sa spolu s tebou :D
a rychlo rychlo fotky, farba, pohlavie..... :lol: :lol:
Tesim sa spolu s tebou :D
a rychlo rychlo fotky, farba, pohlavie..... :lol: :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj- Ostrava, F-M
- Kontaktovat uživatele:
Taky moc gratuluju a tesssssiiiimmm se na fotecky!!! Pani tri kulicky musi to byt uzasne!!! :D
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Northumberland, England
........také gratuluji a věřím, že se někdy takového potěšení taky dočkám............
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
Gratulejem :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: 8) 8) 8) 8)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: olomouc
my tu taky gratulujeme!! a přejeme hodně štěsti do budoucna :D
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Postřižín u Prahy
Taky gratulujeme, úúúúžasný
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Gratulujeme... Já i myšové :)
-
- Zlatý uživatel
Gratulujeme. Babú je holka šikovná, jak to zvládla. Ať máš z mrňousů jen radost a mají se čile k světu :D
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
Taky gratuluji. Nás to asi ještě jen čeká :roll: . Dalo se dopředu poznat, kdy to přijde?
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Jako termín jsem si vypočítala od narození předchozích činčilat. No a posledních pár dní jsem ji hlídala. Porod jsem poznala podle toho, že se zdržovala na dně klece. Uvelebuje se tam, válí se po břiše - vypadá jako placka :lol: Pak si začne stoupat na zadní špičky, je vidět, jak tlačí a pak vyndá miminko. :lol: Super je, když se při tom ještě stihne pohádat s manželem, kdo to mimi olíže. :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To je krasne!!! Boze vypada fakt nadherne gratuluju jeste jednou!!! Princes si taky pri prvnim porodu stoupala na spicky- akorat mi pripadalo ze uz to bylo nekolik dni predem asi tak 2-3 dny predem, tak snad to neznaci nejake komplikace..Jinak muzu mit takovy trosku hloupy dotaz??ted kdyz budeme mit druhe mimi a narodi se treba zase vecer mam strach aby ji Mysak nenakryl...teda nevim co by se stalo-jestli to bude vadit??Mela v podstate jedno mimi po druhe, ktere se po tydnu ztratilo :-(jak jsem psala) a ted budeme mit druhe, tudiz nevim jestli kdyby k oplodneni doslo to bude mit nejake vazne nasledky...nebo dam redeji Mysaka uz predem pryc...ale chtela jsem at je s ni...stejne ho po porodu vyhanela :roll: ...je to risk dalsi mimi??Nechci aby se ji neco stalo... :(
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
boruvka311 napsal:Mela v podstate jedno mimi po druhe, ktere se po tydnu ztratilo :-(jak jsem psala) a ted budeme mit druhe,....
melo tam byt jen to jedno mimi...to po druhe..uz ne :wink:
-
- Zlatý uživatel
žanda napsal:Porod jsem poznala podle toho, že se zdržovala na dně klece. Uvelebuje se tam, válí se po břiše - vypadá jako placka :lol:
Já myslel jestli se to dá poznat nějaký den dopředu. Používám bezpodstélkový systém a nevím jestli by bylo vhodné, kdyby se mimi narodili na holou desku. Podstélku ale nechci dávat zbytečně dopředu, aby si zase nezvykli čůrat všude. O datu porodu nemám ani potuchy, Lojzík nic neoznámil :evil: a já to odtušil jenom podle vzrůstající hmotnosti Mišky :roll: . Anebo nic nebude, jenom si dělá zásoby na zimní spánek :lol: .
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hradec Králové
- Kontaktovat uživatele:
Přidávám se ke gratulacím!!! Ať prckové pěkně rostou :wink:
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Všem moooc děkujeme za gratulace! Večer udělám další fotečky a dám je sem
boruvka311 Zaslal: so leden 13, 2007 15:01 Předmět:
Já si myslim, že když ho nestihneš oddělit, že to nevadí. Ale pokud ji chceš dát pauzu, že ji budeš muset muset hlídat. Přinejhorším bys musela dát činčiláčka pryč předem. Ale myslím, že je lepší, když jí pomáhá. Mě bylo líto ho dát pryč, ale musela jsem.
Styro, Když ti to neřek Lojzík, tak se zkus zeptat Myšky. :lol: Prostě ji pozoruj a dej na intuici. Babů měla termín na dnešek, ale já měla tušení, že to bude v pátek. No ale stejně jsem ji kontrolovala už týden předem. A některé činčilky si pár dní před porodem lehají na bok (Babů to nedělala)
boruvka311 Zaslal: so leden 13, 2007 15:01 Předmět:
Ted kdyz budeme mit druhe mimi a narodí se treba zase vecer mam strach aby ji Mysak nenakryl...teda nevim co by se stalo-jestli to bude vadit??Mela v podstate jedno mimi po druhe, ktere se po tydnu ztratilo :-(jak jsem psala) a ted budeme mit druhe, tudiz nevim jestli kdyby k oplodneni doslo to bude mit nejake vazne nasledky...nebo dam redeji Mysaka uz predem pryc...ale chtela jsem at je s ni...stejne ho po porodu vyhanela ...je to risk dalsi mimi??Nechci aby se ji neco stalo...
Já si myslim, že když ho nestihneš oddělit, že to nevadí. Ale pokud ji chceš dát pauzu, že ji budeš muset muset hlídat. Přinejhorším bys musela dát činčiláčka pryč předem. Ale myslím, že je lepší, když jí pomáhá. Mě bylo líto ho dát pryč, ale musela jsem.
Styro, Když ti to neřek Lojzík, tak se zkus zeptat Myšky. :lol: Prostě ji pozoruj a dej na intuici. Babů měla termín na dnešek, ale já měla tušení, že to bude v pátek. No ale stejně jsem ji kontrolovala už týden předem. A některé činčilky si pár dní před porodem lehají na bok (Babů to nedělala)
-
- Zlatý uživatel
Já bych činčiláka oddělila. Vím, že je to kruté, ale mezi prvním a druhým mládětem byla u nás pauza víc jak rok. Takže jsem spoléhala, že to dopadne stejně i po druhé a Lucka zabřezla okamžitě. Jenže o mrňouska přišla a skončilo to operací. :( Jestli to byla náhoda, nebo organismus nezvládl tvorbu mléka a zároveň vyživovat nový plod, nevím. Raději se poraď s veterinářem.
-
- Zlatý uživatel
žanda napsal:Styro, Když ti to neřek Lojzík, tak se zkus zeptat Myšky. :lol: Prostě ji pozoruj a dej na intuici. Babů měla termín na dnešek, ale já měla tušení, že to bude v pátek. No ale stejně jsem ji kontrolovala už týden předem. A některé činčilky si pár dní před porodem lehají na bok (Babů to nedělala)
Tak Miška si lehá na bok už hodně dlouho (asi se jí to líbí, a Lojzíkovi taky, protože se položí na ni a spí na měkkém :roll: ). A jiné chování jsem si nevšiml, včera se dokonce pokusila při výběhu skočit ze židle na sporák (což se ji nepovedlo a flákla sebou o zem :roll: ). Taky po poličkách skáče jako předtím. Jenom mně zarazil nárůst hmotnosti vůči původní už o 120g :shock: .