Beige Diamond
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Mohelnice
- Kontaktovat uživatele:
Beige Diamond
Možná si mě někteří pamatujete z výstavy kam jsem přivezl dvě malé Beige činčilky u kterých jsem chtěl určit mutaci. Dnes jsou ty činčilky trošku větší a obě jsou Beige Diamond a dělají nám velkou radost :D :D Tyto vzácné mutace jsem odchoval díky farmě Bobina a patří jí můj velký dík :D
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Metylovice
Tak to je moc super včera nám Michal říkal,o vás tak moc gratulujem ať se jim moc daří a když tak dejte sem fotečky :lol:
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Moc děkuji a jen co zřídíme stránky tak tam činčilky dáme. :) Nebo je přidáme tady hned jak je nafotíme :)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
gratulace :D těším se na fotečky :) a kdopak vám nakonec pomohl ty diamondy určit? Na výstavě se názory dosti různily... :D
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
no vzal jsem je k Michalovi co vím byl jediný u nás kdo je kdy měl možnost opravdu vidět na vlastní oči. je pravda že se už dost vybarvili ale u samce jsme si nebyli ještě úplně jistí. Takže mi opět nejvíc pomohl on jako vždy :) Jinak děkuji a fotky určitě budou.
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
až budete mít fotky, pošlete, Pošlu je chovatelce do Německa, které se už beige blue diamondi narodili :-)
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ano pošlu ale jsem si jistý že to Beige Diamondi jsou :D Už je jim skoro 5 měsíců takže to jde už poznat
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem v nich na výstavě beige bd právě neviděla - barevně mi přišli jako beige safir a beige violetek :-) Ale ruku do ohně za to nedám, viděla jsem beige bd pouze u té chovatelky a svého jsem zatím nedochovala. Takže pokud byste měl zájem, nabízím poslání fotek :)
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To budu rád aspon uvidím rozdíly. whisperkill@seznam.cz ted jsou opravdu viditelně modrofialový :)
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
myslim, ze to martej spis myslela opacne - ze by poslala fotky vasich cincil te chovatelce ;)
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jinak vím že jste v nich diamonda neviděla. Jen jedna chovatelka se přiklonila k tomu že to bude nejspíš Biege Diamond ale to byli ještě hodně mladé :)
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Aha pardon to jsem nepochopil :oops: ale pokud vím tak má i nějaké Beige safíry takže nějaká fotka k srovnání by mi přišla vhod :)
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
mi se zdali jako beige diamond a beige sapphire...fotky na srovnani by mozna byly super :)
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Michal koukl a řekl Beige Diamond bez diskuse :D Myslím že jemu se věřit určitě dá. :wink: Vím že někteří rádi nebudou ale pokud by to tak nebylo určitě by to neřekl dál :) což asi hned udělal podle toho co jsem se tu dočetl :) :)
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Zkusím ji poprosit o fotky, ale určitě by bylo lepší, kdybyste činčily nafotil. Já za sebe říkám, že jsem tam neviděla tu klasickou bd barvu, která je velmi studena, ale že jsem, že zatim žádného neodchovala a tak vám to na 100 % neřeknu. U beige mutací jsou recesivní mutace hůř vidět a čím jsou starší, tím to jde poznat hůře. Je to i důvod, proč lidi příliš nekupují recesivní barvy v beige mutacích, protože nevidí rozdííl mezi hetero beige a beige violetem :-)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: okr. České Budějovice
fotky jsem určitě dejte.ráda se podívám :)
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To by bylo super. Zatím jsem viděl totiž jen Biege violet a ten je opravdu úplně jiný. :D
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Určitě je sem dám nebo je uvidíte na našich stránkách které se připravují :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: středočeský kraj
taky se moc ráda podívám na fotky .-) určitě to jsou krásná zvířata!!
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava-Poruba
Držím pěstičky aby to byli opravdu Beige Diamond... :D
-
- Nový uživatel
Taky se přidávám. Jsem zvědav na fotky i na stránky :)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Karlovarský Kraj - Ostrov
- Kontaktovat uživatele:
Taky by me zajimaly ty fotky :-)
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Myslím že podle fotek se rozpoutá diskuse ale určitě je vememe na výstavu. Fotka vždy zkresluje :)
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jinak kdo bude mít zájem tomu fotky zašlu na email do týdne. Stránky budou až po novém roce :( Dřív se to nestíhá :wink:
-
- Nový uživatel
Tak já o fotky zájem mám a můj email je tergo@centrum.cz
Jinak chápu, že máte obavu z rozpoutání diskuze, nebo jste chtěl říci hádek a pomluv? :) Jenže pokud v novém roce přijdete se stránkami, tak se tomu stejně nevyhnete. Bohužel se závisti ostatních chovatelů budete muset počítat.
Jinak chápu, že máte obavu z rozpoutání diskuze, nebo jste chtěl říci hádek a pomluv? :) Jenže pokud v novém roce přijdete se stránkami, tak se tomu stejně nevyhnete. Bohužel se závisti ostatních chovatelů budete muset počítat.