Čůrání na poličky
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Čůrání na poličky
Jedna moje činča mi neustále čůrá po poličkách. Snažím se to po ní vždycky co nejdříve uklidit, ale moc to nejde uhlídat. Ostatní činčilky to vůbec nedělají. Nemáte někdo nějaký tip, jak jí zabránit, aby na ně čůrala? S takovou je totiž budu muset každou chvilku měnit :cry:
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
sice je to jiné fórum,ale pomůže to: http://forum.cincila.eu/topic.php?id=1124
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
výborně...děkuji...snad něco z toho zabere :)
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: HK
U nás jednou začal Cipísek, možná i Míša se přidal, ale zjistil jsem, že to bylo hoblinama, koupil jsem nějaké s vůní jablka nebo čeho. Asi jim to smrdělo, tak to dali najevo, když jsem jim pak čistil a už dal jen obyčejné, tak byl na chvíli klid. Ale poslední dobou začal Cipísek čůrat snad všude v kleci a netuším proč. Asi se mu něco nelíbí a já netuším co. Budu muset časem vyměnit poličky, protože jsou komplet flekatý. Asi koupím nějakou podlahovou krytinu, nechám trochu nařezat dle potřeb, na kraj přiťukám laisky, ať to můžou kousat, no a když to počůrají, tak to v pohodě otřu a nevsákne se to jako do smrkových desek.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Metylovice
No u nás kluci taky začalí čůrat na poličku u baráku jde na ně puberta zkoušela jsem už snad všechno,ale na ty m oje potvůrky nic nezabírá tak snad je to časem přejde ](*,)
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Oravský Podzámok, 115/9
- Kontaktovat uživatele:
Juuuuj curanie na policky, to by bolo skvele! Ale u nas mame trosku horsi problem. Je to vlastne dost trapne, ale nas Felix z nejakeho dovodu ked nie som doma,chodi na moj vankus a...no...znackuje ho!!! :oops:
Uplne normalne sa tam vycika a ja ked potom pridem domov na vikend z intraku, najdem si tam tento jeho "pozdrav"...A nemam ani na com spat pretoze vankus samozrejme putuje do pracky...och :oops:
Nasi ho vzdy strazia ked je vypusteny, ale to je okamih...no neda sa to ustrazit...a dost ma to kompromituje :D
Neviete niekto preco mi to robi??? :?
Uplne normalne sa tam vycika a ja ked potom pridem domov na vikend z intraku, najdem si tam tento jeho "pozdrav"...A nemam ani na com spat pretoze vankus samozrejme putuje do pracky...och :oops:
Nasi ho vzdy strazia ked je vypusteny, ale to je okamih...no neda sa to ustrazit...a dost ma to kompromituje :D
Neviete niekto preco mi to robi??? :?
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
Když jsme ještě měli králíka Coudyho a spali na zemi ve spacácích, zásadně chodil tam. Děs. Pak jsme to někde našli, že je to pro ně výzva, měkoučko a teploučko.
Jeden můj činčilák nám chodil do postele, nechtělo se mi tomu věřit, ale pak byl přistižen, takže pak jsme ho vyháněli. Nedavno jsem ho přistihla, jak loužičkuje na odpočívadle (kočičim, takže potaženej měkou látkou). Prostě ty kluky to děsně láká, nebo nevim. Ale co s tim dělat..no hlídat. Odpočívadlo je jejich, takže s tim ať si dělaj, co chtěj, ale brzy to bude moje starost, nevim, jak ho vyperu.
Jeden můj činčilák nám chodil do postele, nechtělo se mi tomu věřit, ale pak byl přistižen, takže pak jsme ho vyháněli. Nedavno jsem ho přistihla, jak loužičkuje na odpočívadle (kočičim, takže potaženej měkou látkou). Prostě ty kluky to děsně láká, nebo nevim. Ale co s tim dělat..no hlídat. Odpočívadlo je jejich, takže s tim ať si dělaj, co chtěj, ale brzy to bude moje starost, nevim, jak ho vyperu.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hostinné,VČ kraj
Nejen kluci,u nás to dělají holky.Polštářkama mám zatarasený vlez pod a za skříň a před tím je jeden měkounký polštářek a na ten holky chodí snad pokaždý.Takže peru jednou týdně.Dávala jsem jim do skříňky staré tričko,taky bylo vždy počůrané.Už to neřeším a vyperu to.Jsou to čundi :mrgreen:
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Činčilí holku mám jen jednu a tu jsem kupodivu zatim nikde mimo klec loužičkovat neviděla. Ačkoli když dostali novej domek, ten počůrala pěkně. :lol:
-
- Stříbrný uživatel
No u nás s tím začala Čipka,když cítila,že se po polštářku válely Daisy s Danýskou.No a ty,jak to pak cítily,tak přeznačkovávaly taky.Takže nekonečný značkování
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
:D Su to vazne nevychovanci....znackuju,znackuju,znackuju....donekonecna ;)
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně, když jsou šťastný 8)
-
- Stříbrný uživatel
To jo.O to nám jde! \:D/
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
:D Radsej spíme na pocikanych vankusoch ako by mali byt cincilky obmedzene :D To je teda deformacia ;)
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To neni deformace, ale láska :wink:
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No ved ano...laska to lepsie vystihuje :)
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
no jo...ty naše činčilky se mají jako prasátka v žitě! :D