Darwing klasik happy mix
-
- Bronzový uživatel
Darwing klasik happy mix
Ahojky lidičky,
jaký máte názor na toto krmení? Moje činčilky ho milujou, ale nejsem s jistá zda je pro ně to nej nej. Nic moc jinýho momentálně nechtěj :-(
jaký máte názor na toto krmení? Moje činčilky ho milujou, ale nejsem s jistá zda je pro ně to nej nej. Nic moc jinýho momentálně nechtěj :-(
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: okr. České Budějovice
jestli je to co myslím tak to vůbec vhodný neni.činčilky by to vůbec neměli dostávat.je to taková ta směska s bůh ví čím barevným a ještě něco k tomu?
-
- Bronzový uživatel
jo jo to bude asi ono :-( já to dřív nedávala a kupovala jsem beaphare care+ a ted mám od veterináře selective supreme, ale byli ted nemocný a pohubli mi o od té doby asi 5dní jim chutná jen ten darwing jo a ještě mám darwing jen takový ty granule ale to taky nic :-(
-
- Stříbrný uživatel
zkuste koupit jiné granulky ale tu směsku bych určitě nedávala.a nebo zkuste kuličky od vitakraftu ty jsou dobré na vykrmení po nemoci naší samičce jsem je taky dávala
-
- Bronzový uživatel
myslím že ty kuličky jsem taky měla jsou takovy hnědý a tmavo zelený a uprostřed je dírka??? Ty taky nic :-((
-
- Stříbrný uživatel
tak to nejsou oni tady vám posílám odkaz a maji tam samé zdravé věci pro činčilky a granule Ovator a ty jsou taky dobrý našim myškám chutnaji
http://cincilka.cz/products/3-vitakraft ... -600g.aspx
http://cincilka.cz/products/3-vitakraft ... -600g.aspx
-
- Zlatý uživatel
Urcite nedavat, znicila bys ji tim jatra a nastartovala cukrovku.Jsou i zdrave granule, ktere vypadaji, jako smeska, ale jsou tam same prirodni ingredience a granulky.V cincile obchudku maji ovator granulky, karotkove s obyc. namichat a take krmeni pro cincily JR Farm, to je suprove a ty kulicky od Vitacraftu
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
Tak to se divím, jestli nechtějí Beaphar Care+ a Supreme Selective, obě tyhle krmení u nás opravdu letí, vyluxují to jako první a někteří si to berou jako mlsku z ruky. To bych se začla obávat, proč pohubly a začla bych to řešit jinak než směskou. Třeba pro začátek vyšetřením bobíků, když pohubly společně.
-
- Bronzový uživatel
Ahojky moc děkuji za rady i odkaz. Určitě ty granulky objednám. Oni už jsou ted zdraví ale monty byl na kastraci a nechtěl potom jíst tak jsem ho krmila stříkačkou a amálka ted měla nejakou rýmu tak už je ted taky v pohodě jen bych chtěla aby nabrali ty kila co shodili. Monty měl 670g a ted má 630 a amálka měla 480 a má 430.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
Tak to zase přiberou, jestli jsou už v pohodě. Držím palce :D