Hmotnost samičky
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: Paskov
Hmotnost samičky
Ahojte všichni,
chtěla bych se zeptat, jestli je možné, aby samička za dobu březosti přibrala něco přes 180g a pak se jí narodilo jedno mládě, které váží 52g? Děkuji za odpovědi.
chtěla bych se zeptat, jestli je možné, aby samička za dobu březosti přibrala něco přes 180g a pak se jí narodilo jedno mládě, které váží 52g? Děkuji za odpovědi.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj- Ostrava, F-M
- Kontaktovat uživatele:
Pokud samicce zustaly nejake ty gramiky nahore nad normalni vahu, tak to mozne je :wink:
-
- Nový uživatel
No jo, jenomže jí zůstalo 128 gramů. To se mi zdá moc.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Želetava, Bítovánky
- Kontaktovat uživatele:
podle mě ještě shodí :)
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
jj. je to možný :-) dyt i my ženský příbere :-) a některé to schodí a některé ne:-)
-
- Nový uživatel
jojo, to je pravda :)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Plzeň
Nechci zakladat nové téma, je zdravé,aby mi dospělý samec přibral za 3 měsíce 90g? :D když jsem se ho ujala,tak byl hubený a zanedbaný,za měsíc v létě měl 525g a pak jsem změnila stravu z Avicentry na Versele Laga a vitakraft a nějak se zakulatil :lol: i mu zhoustla srst hodně,ale dostava +-30g granulek denně a mlsky minimalně. Se bojím,aby nepřibíral víc a víc,když přibral tolik.
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
Jsou vyjímky kdy se činčilky přejídají že jsou tlusté,jinak jsou jen dobře rostlé.To je dobře že tak přibral,je vidět že je spokojený,asi bude mít genově vyšší hmotnost.Je to v pořádku :D
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Metylovice
Náš sameček byl taky takový drobeček,ale teď co zůstal u samičky a malé tak nabral za tři měsíce skoro sto gramů a tlustý není .Jen mu to prostě svědčilo byt otec rodinky.Malá už je odstavená a samička by měla zase porodit kolem silvestra tak jsem zvědavá jestli Luki ještě přibere.Jinak je to starostlivý otec i když pořádny lump. :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Okr. Beroun
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hmotnost samičky
Ahojky, je to možné... :)
Každá samice - ať už je to žena, fena, kráva, činčilička, všichni přiberem :D a pak to postupně shazujem :D
Každá samice - ať už je to žena, fena, kráva, činčilička, všichni přiberem :D a pak to postupně shazujem :D
Vrátit se na “Březost a odchov mladých”