Růže
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
V tom případě se fakt nedivím že hlodají omítku a nábytek oni,když jim cpeme samé zdravé věci :D
samál bych si zakázat nenechala,na tom žiju :lol:
samál bych si zakázat nenechala,na tom žiju :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem koupila zas nějakej čaj v takovym tom čajovym obchodě, jak maj tak sto sklenic s různejma kombinacema. Byl tam jeden, kde bylo na vrchu fakt dost poupátek, tak jsem si nechala nandat pytlík. Pani věděla, že ho chci jen kvůli těm růžím, ale asi byla kšeftařka a tak se mermomocí snažila dát mi jich co možná nejmíň. :? :(
Ve vedlejšim, dost podivnym obchodě jsem se ptala, jestli náhodou nemaj sušený květy růží no a slečna se zamyslela a po chvíli se zeptala, jestli by mi nestačily růže ze želé. :shock: :D
Tak jsme s činčama zase utřeli.. :roll: :(
Ve vedlejšim, dost podivnym obchodě jsem se ptala, jestli náhodou nemaj sušený květy růží no a slečna se zamyslela a po chvíli se zeptala, jestli by mi nestačily růže ze želé. :shock: :D
Tak jsme s činčama zase utřeli.. :roll: :(
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ale ségra s manželem si teď koupili barák i se zahrádkou a to ještě chudáci nevěděj, že jim tam ořežu jabloně a nechám je pěstovat šípek a všechen jim otrhám. I s květama.
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak miláčkové si užili Valentýnka, jak se patří. Konečně jsem našla kšeft, kde maj sušený růže, paráda! Sice byl ten nákup celkem mastnej, ale stálo to zato. Tak jsme všichni dostali krásný růže :D Až na Míšu, ale ten dostal svíčkovou 8)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Okr. Beroun
- Kontaktovat uživatele:
:wink: joo, taky včera dostali růžičky, mlaskali až za ušima :lol:
-
- Bronzový uživatel
Ahojte...jak to tady študuji,tak jsem narazila na toto téma...dneska jsem činčám natrhala,nasušila růže...ale i pnoucí...můžou to? :-B
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Okr. Beroun
- Kontaktovat uživatele:
Pnoucí myslíš šípkový???
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Pečky
- Kontaktovat uživatele:
Pnoucí můžou taky :wink: