STYRO napsal:To je jasný, vypadá jako jedle ale místo šišek má jabka. Alespoň já to tak rozeznávám :lol:.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tak to jsem zvědavá na úspěšnost hledajícího :lol: :lol: :lol: :lol:
STYRO napsal:To je jasný, vypadá jako jedle ale místo šišek má jabka. Alespoň já to tak rozeznávám :lol:.
Ivanka napsal:A co větvičky z lískových keřů? :?:
Vozím je už druhým rokem z chaty, za chvíli bude celá brněnská přehrada bez jediné lísky :lol: . Větvičky jim chutnají (ta kůra) a vnitřek rozcupují na drobné třísečky...
Není to škodlivé? Sice to není peckovité ovoce ani to neobsahuje smůlu, ale i tak, co vy na to?
SantatheLoTR napsal:Víte že ani nevim co mu dávám já za větve na okusování??? Ale vypadá to na hrušeň. Pravděpodobně mě děda zabije až to zjistí. :lol:
SantatheLoTR napsal:Neboj už jsemv si sehnal i rýč. :P
Ála napsal:Vy co bydlíte v panelácích nebo nemáte doma ovocné stromy, kde sháníte větve ??? :D
Monika napsal:Ála napsal:Vy co bydlíte v panelácích nebo nemáte doma ovocné stromy, kde sháníte větve ??? :D
U rodičů, mají tam krásnou jabloň (no krásnou, po mých zásazích pilkou už se o tak krásnou nejedná), ale činče šmakuje a já neodolám a pořád ji nosím nové a nové..... :lol:
Ina napsal:Vaclav napsal:ahoj, ja mam v kleci vetve z borovice a slysel jsem, ze vetve ze smrku taky nejsou vhodny.
vite o tom nekdo neco vic?
Take jsem to slysela, nejsou a pozor na sisky, nedavat, ani z borovice, zadne!
MaV napsal:Poradí mi někdo?!? :( :(
MaV napsal:No ale PROČ! Nějak mi to nikdo nevymluvil! Podle mě je v těch šiškách možná míň mízy (smůly) než v jabloňové větvičče uřízlé mimo vegetační klid stromů .... Určte nechci Ferďulajs nějak ublížit, ale nějak mi to nesedí e by jí to škodilo. Šišky jsem samo sebou omezil - dotane teď tak jednu za 1-2 týdny ......
a jinak DÍKY za odpověď!! Hlavně STYRO mi hodně osvětlil!! :lol: :roll: :lol: