Domeček
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
Domeček
Chtěl bych se zeptat jak velký by měl být domek pro činčilu?
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Staré Město pod Landštejnem
Já si myslím ,že to je různý ,ale u nás činči stejně mají nejradši plastové roury místo domečku.Koukni se na naše stránky do bydlení.
-
- Zlatý uživatel
Jj , je to různé , ja bych koupil takovy domeček , ve kterém by se činčilka mohla otočit :). My máme domečky i roury , roury jsou 100% oblíbenější :) .
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Mladá Boleslav
Tak tohle nemá chybu... :-)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Staré Město pod Landštejnem
Jj to je moc pěkné ,maj z toho i prolézačku a domek zároveň. :D
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: PRAHA
domeček
nejprve jem měla 2 budky pro každého extra protože Bobi je o dost robusnější než Aru tak aby se tam vešli ale oni nee oni jsou nakvartýrovaný v minibudce ale kupodivu se tam vejdou jen se občas haštěří kdo bude spát u vchodu.ty roury jsou zajímavé ale to bych musela koupit rouru aspoň na kamna :lol: :lol: aby se tam Bobi vešla 8) :D
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava, SR
- Kontaktovat uživatele:
U nas sa na miesto domceku osvedcil siporexovy tunel. To je jeho odpocivaren. :lol:
-
- Bronzový uživatel
jak máte ty roury přidělané? nekoušou to?
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
tak aspon zhruba jak by mel byt velkej aby nebyl moc malej
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Postřižín u Prahy
zhruba?? zkus se podívat do zverimexu, jsou tam různé domečky pro velké hlodavce - tak se inspiruj
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: praha
Velikost domků
Budu kupovat nový domečky, a proto se chci zeptat jak by měl být velký domek pro 1-2 činčily, nebo jestli mají být rovnou 2. A jestli máte nějáké oblíbené nebo vyzkoušené, hoďte sem odkaz. [-o<
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Plzeň
Re: Domeček
já mám pro 2 činči tento: http://cincilka.cz/p/146/domek-kralik , spinkaj v něm spolu :)
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: praha
Lenca napsal:já mám pro 2 činči tento: http://cincilka.cz/p/146/domek-kralik , spinkaj v něm spolu :)
díky, vyzkoušim =D>
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: Třinec
Chci se zeptat, z jakého dřeva jsou ty domky, co se běžně prodávají třeba tenhle iglú?
Ptám se proto, že bych chtěl udělat trochu "hryzuvzdorný" tunel, domeček je za téměř rok jen trochu ukousaný, zato tunely dostávají zabrat tenhle kartonový vydržel docela dlouho, ale přecejenom je už z něj jen polovina a navíc ten karton... Už ho podruhé nechci...
Koupili jsme mu minulý týden tenhle proutěný, ale vydržel jen dvě noci, myslím, že tuto už padne úplně [-o<
Moc se mi nechce do plastové trubky, přecijen máme klec s plastovými poličkami... Rád bych mu "tunel" udělal sám z koupené desky (v hobbymarktu nebo u truhláře) sic jen čtyřhranný, ale aby trochu vydržel a malej si ho hned hezničil :-)
Koupený domek nebo větvičkové mostky jen trochu okouše, tak by třeba "kvádr" z běžnějšího dřeva vydržel déle :-)
Ptám se proto, že bych chtěl udělat trochu "hryzuvzdorný" tunel, domeček je za téměř rok jen trochu ukousaný, zato tunely dostávají zabrat tenhle kartonový vydržel docela dlouho, ale přecejenom je už z něj jen polovina a navíc ten karton... Už ho podruhé nechci...
Koupili jsme mu minulý týden tenhle proutěný, ale vydržel jen dvě noci, myslím, že tuto už padne úplně [-o<
Moc se mi nechce do plastové trubky, přecijen máme klec s plastovými poličkami... Rád bych mu "tunel" udělal sám z koupené desky (v hobbymarktu nebo u truhláře) sic jen čtyřhranný, ale aby trochu vydržel a malej si ho hned hezničil :-)
Koupený domek nebo větvičkové mostky jen trochu okouše, tak by třeba "kvádr" z běžnějšího dřeva vydržel déle :-)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bouzov
Jakou máte výšku činčilího domečku nebo jaká je minimální ?
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Okr. Beroun
- Kontaktovat uživatele:
Domečky nevedem.. :lol:
Vždy byly sežrány...
Vždy byly sežrány...
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bouzov
Nám domečky drží už 4 roky jen sou malinkato okousaný.Ted potřebuju ještě jeden a postavit další skříňovku jenže desky na domek mám max 12cm vysoký a to by tam činča byla jak placka :D no budu muset něco někde vyštrachat :D .