http://www.youtube.com/watch?v=RdQl0RsaoGA
Prototyp kolotoce pro cincily V01
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava
Prototyp kolotoce pro cincily V01
Tak jsem dneska ze staré misky a par ložisek stvořil náš první kolotoč. Nemá dírky ani šprušlíky a obvodová hrana je přímo pohodlně zaoblená. Uvidíme jak se bude myshům líbit.

-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
Dobrej nápad :D ,úspora peněz.To by mě nenapadlo.to je keramická miska?A už v ní běhali?
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava
No úspora nebyl ani tak primární cíl, i když mě to přišlo vlastně na 5kč a hodinku práce. Šlo spíš o to, že něco použitelnýho, na čem by se mi nepolámaly, bych těžko sháněl. Takhle je to i celkem bytelný, jsou tam 3 kuličkový ložiska a když je to nechytne, tak akorát vyhodím nepoužívanou misku.
Miska je plastová. Taková ta úplně obyč co jich bývá třeba 5 velikostí v jedné sadě a jsou vložený do sebe. Menší mají jako záchůdek v obýváku na venčení.
Zatím neběhali, protože jsem to tam dal v poledne a i když jsem hýbal klecí a trochu rabušil, tak myshe nerušeně hybernovaly. Ale už je asi zvědavost přemohla, slyším z ložnice houpání po kleci. :lol:
Miska je plastová. Taková ta úplně obyč co jich bývá třeba 5 velikostí v jedné sadě a jsou vložený do sebe. Menší mají jako záchůdek v obýváku na venčení.
Zatím neběhali, protože jsem to tam dal v poledne a i když jsem hýbal klecí a trochu rabušil, tak myshe nerušeně hybernovaly. Ale už je asi zvědavost přemohla, slyším z ložnice houpání po kleci. :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Nový Ples
- Kontaktovat uživatele:
šikula, vypadá to luxusně :)
-
- Stříbrný uživatel
moc dobrý nápad :D :D :wink: , ten to kolotoč bude určite bezpečnejší ako tie do ktorých sa môžu zaseknúť nožičky
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
sikovnej, skvelej napad:-)
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Jablonec nad Jizerou
- Kontaktovat uživatele:
dobrý napad asi se inspiruju
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Jablonec nad Jizerou
- Kontaktovat uživatele:
Ještě bych se chtěl zeptat kde ste sehna ten prostředek jak to je upevněný na misce
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha- Barrandov
Hehe, tak přesně takovou plastovou misku máme jako koupelnu :)
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: HK
Je to docela dobrý nápad,ale u nás by to asi neprošlo,myslím si,že by za pár dnů z misky zůstaly jen cáry.Oba dva milují umělou hmotu,tak jak by začali z kraje,už by byl konec s miskou. :lol: