Granulky
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava
Granulky
Ahojky lidi máte zkušenost s granulkama firmy versele laga?
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava!!!
Je to hodně kvalitní krmivo, kamarádka ho dává se své činči a řikala že je super, je dobré na srst a zoubky a plno dalších věcí. Ale ta cena :roll: já radši zůstavám u apetitu :D
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava
tak já ji ted koupila 500g za 55kč jinak stojí 72.Reňaaa napsal:Je to hodně kvalitní krmivo, kamarádka ho dává se své činči a řikala že je super, je dobré na srst a zoubky a plno dalších věcí. Ale ta cena :roll: já radši zůstavám u apetitu :D
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Zlínský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem je teď musela koupit, protože u nás byl Apetit vyprodaný a činče mi raděj den hladověly na senu,než aby je snědly. Když jsem je smíchala s těma našima, tak je vyhazovaly ven. Myslím,že jim nejedou, protože to nejsou takové ty hutné tvrdé granule,jsou lehké a dost se drolí. Koupila jsem jsem 500g za 91Kč a skončily v koši...
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Benátky nad Jizerou
- Kontaktovat uživatele:
Moji kluci zase nic jinýho nechtěj :( Nemohla jsem je sehnat tak jsem jim koupila Vitakraft a nemám šanci - miska je plná jedli jenom seno
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Ukraine, Kyiv
- Kontaktovat uživatele:
Moje činčila pelety (nebo granulky) Versele Laga jíst více než rok. Koupím Prestige Chinchilla Duo. v Ukrajině to je jedním z nejlepších krmiv.
-
- Zlatý uživatel
No vidíte jak vám ta čeština dobře jde:-)
Versele laga jak jsem už dříve psala je kvalitní krmivo, moje kamarádka ho dává své činčile a je spokojená ona i činčila:D
Versele laga jak jsem už dříve psala je kvalitní krmivo, moje kamarádka ho dává své činčile a je spokojená ona i činčila:D
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To je opravdu velmi dobré jídlo. Pouze na Ukrajině není k dispozici celou škálu Versele Laga(( Nemáme Prestige Chinchilla Complete (ji lze objednat z Ruska ale dostanete velmi drahé (přibližně 12 dolarů za 500 gramů :shock: ) )
srovnání Prestige Chinchilla Duo můžů koupit se slevou a otočí 2$ kilo.
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Jablonec nad Jizerou
- Kontaktovat uživatele:
Ja jjim davam granule od darvins a sou s pokojený (1kg 35kč)
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
kasey napsal:To je opravdu velmi dobré jídlo. Pouze na Ukrajině není k dispozici celou škálu Versele Laga(( Nemáme Prestige Chinchilla Complete (ji lze objednat z Ruska ale dostanete velmi drahé (přibližně 12 dolarů za 500 gramů :shock: ) )
Order Food at big breeders. Big breeders food is cheap and good.
Objednávejte u velkochovatelů, žrádlo tak vyjde levněji a je dobré :-)
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Chtěla bych upozornit všechny, kdo krmí granulemi od Versele laga, že před několika lety se tu o nich hodně diskutovalo. V zahraničí vyšlo najevo, že do granulí přidávají spoustu škodlivé chemie a že jsou granule pro činčilu nebezpečné. Tenkrát byla od nich k dostání pouze řada Prestige. Nevím jak je to teď, ale myslím, že je dobré to vědět.
-
- Zlatý uživatel
:shock: :shock: :shock: tak to jsem nevěděla, třeba se už zlepšili já to krmivo viděla na vlastní oči. No to je fakt dobré vědět!!!
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Martej, if you mean farmer granules - you are right, they are very cheap, but for us they are produced only by selfish economies and contain many nitrates. on such feed, chinchilla can live not more than 2-3 years :(
Pøed dvìma lety byl velmi velký skandál v Rusku pro karm Versele Laga. chovatel oslepený 13 èinèily, v potravì byly nalezeny toxiny... Dùvodem byla ve špatném skladování potravin v obchodì... to byl velký šok pro všechny chovatele, ale výrobce není vinen vèetnì toho, co je v obchodì potravin není øádnì skladovány :(
Martej, pokud máte namysli chovatelské granule - máte pravdu, jsou velmi levné, ale pro nás jsou vyrobeny pouze pro obchod a obsahují mnoho dusiènanù.Na takovém krmivu mùže èinèila žít ne více než 2-3 roky
Pøed dvìma lety byl velmi velký skandál v Rusku pro karm Versele Laga. chovatel oslepený 13 èinèily, v potravì byly nalezeny toxiny... Dùvodem byla ve špatném skladování potravin v obchodì... to byl velký šok pro všechny chovatele, ale výrobce není vinen vèetnì toho, co je v obchodì potravin není øádnì skladovány :(
Martej, pokud máte namysli chovatelské granule - máte pravdu, jsou velmi levné, ale pro nás jsou vyrobeny pouze pro obchod a obsahují mnoho dusiènanù.Na takovém krmivu mùže èinèila žít ne více než 2-3 roky
Naposledy upravil(a) kasey dne Stř Srp 04, 2010 23:19, celkem upraveno 1 x.
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
That is wrong. Our breeders (farmers) have a good and quality food.
To je špatné. Naši velkochovatelé mají dobré a kvalitní krmivo.
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Martej napsal:That is wrong. Our breeders (farmers) have a good and quality food.
You are right! but unfortunately on fur farms not interested in long innings of chins(( and it also any period of validity or composition on packing.
p.s. Děkuji moc za překlad)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Okr. Beroun
- Kontaktovat uživatele:
Re: Granulky
Monika77 napsal:Ahojky lidi máte zkušenost s granulkama firmy versele laga?
Veslele Laga je velmi diskutované krmivo, Bohužel né v dobrém, my používáme to, co je osvědčené - granulky apetit... (1kg za 11,--) :-)
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele: