recovery
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Jablonec nad Jizerou- okres Semily
- Kontaktovat uživatele:
recovery
Ahojky všichni,
nevím zda už je tu o tomto něco psáno, ale pokud ne tak se na trh dostala novinka: Recovery.
Je to rehydratační krmivo pro drobné býložravce. Je to napsáno i přímo pro činčily. Je to ve formě prášku, který se ředí vodou. Pokud by jste měli zájem mohu nascenrovat návod a informace.
Má činčilka, se kterou teď máme problém to papá sama ze lžičky a velmi jí to chutná. Základ je podobný granulým jen je to dosti obohaceno vitamíny a minerálními látkami.
Musím říct, že konečně je něco na dokrmování, neříkám, že kaše nebyla super ale přece jenom je toto více přirozené :wink:
Mohu jen doporuči!!!!!!! :D
nevím zda už je tu o tomto něco psáno, ale pokud ne tak se na trh dostala novinka: Recovery.
Je to rehydratační krmivo pro drobné býložravce. Je to napsáno i přímo pro činčily. Je to ve formě prášku, který se ředí vodou. Pokud by jste měli zájem mohu nascenrovat návod a informace.
Má činčilka, se kterou teď máme problém to papá sama ze lžičky a velmi jí to chutná. Základ je podobný granulým jen je to dosti obohaceno vitamíny a minerálními látkami.
Musím říct, že konečně je něco na dokrmování, neříkám, že kaše nebyla super ale přece jenom je toto více přirozené :wink:
Mohu jen doporuči!!!!!!! :D
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Okr. Beroun
- Kontaktovat uživatele:
Re: recovery
Ahojky, pošli, ráda to zkouknu :wink:
Vertu.Amor@seznam.cz
Vertu.Amor@seznam.cz
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Pečky
- Kontaktovat uživatele:
Kde se to koupí.
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
přescenuju to a pošlu. Objednal to náš veterinář, jsem tam na praxi tak jsem měla za úkol to vyzkoušet. K nám na veterinu to dováží samohýl :) Je to pěkně tekutý, dobře se to dává i stříkačkou, ikdyž nám to jede i bez ní :)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
No to je padáda, ráda bych to také zkoukla, prosím, abych to minimálně srovnala s rodicare. mail: Saskie.K@seznam.cz Dík :D
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
tak to mám v pdf a to nevím jak sem vložit, tak pokud by někdo mohl to předělat a vložit budu moct ráda jinak to pošlu na e-mali, kdo bude chtít :)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Pečky
- Kontaktovat uživatele:
Já bych to také chtěla doufám že to vet objedná.
021.jitka@seznam.cz
021.jitka@seznam.cz
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
můžu to nahrát na stránky kde to bude ke stažení
minlub@seznam.cz
minlub@seznam.cz
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
můžu taky poprosit o zaslání? :-) chinchillas.cz@gmail.com
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
pokusila jsem se to poslat, těm kdo měl zájem a i Monče jestli bude tak hodná a dá to ke stažení :)
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
tak by to mělo jít ke stažení na: http://vetrni-stahuj.webnode.cz/ke-stazeni/
kdyby to nešlo dejte vědět,opravím :wink:
kdyby to nešlo dejte vědět,opravím :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
moc děkuju :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já dík za poslání, večer to prozkoumám :D
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem na to koukala, ale procentuální složení z toho nevykoukala, abych to porovnala s rodicare, kterej je zatím nej, co je, pokud vím. Zítra jdu s Chipem k Lietavcový, tak jí to ukážu a zeptám se, co si o tom myslí :D
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak včera jsem se doktorky Lietavcové ptala. Zná to, mají to. Její názor je, že rodicare je lepší. Nicméně říkala, že zkušeností s tím tolik nemá a že to můžu vyskoušet dát Chipovi, pro změnu. Trošku mu zase brousila zoubky, jinak Chip je pidi činčila, má 350g. Teda on zas tak pidi neni, ale je opravdu hubeňourek. Ale nebudu to tady (opět) rozebírat. Kaši jsem z toho udělala. Konzistence a barva jako rodicare. Vůně jiná. Nedávala jsem do toho osmizrnou, jako už jsem to vychytala s rodicare, abych viděla právě a jen recovery. Takže stříkačkou se mi to stříkat moc dobře nedařilo, tudíž doporučuji též míchat s osmizrnou. A teď to důležité - chuť. Chipík to nechtěl. Vůbec. Dokrmování s ním je celkem fuška a přemlouvání, ale vždycky mi aspoň něco sní. Prvích 5-10ml často s chutí. Dala jsem to ochutnat jeho družce i synáčkům. Gadgetka i Dale rodicare i osmizrnou naprosto milují, fakt mi můžou utrhat ruce, když mi po dokrmování Chipa kus zbylo, byli nadšení, že to mohli dojet. Ale recovery.. očuchali.. trochu si vzali.. ale jen trošičku. Dala jsem pak to ze stříkačky na misku (když se Chip tolik bránil, přece ho nebudu mučit) do klece, kde bydlí s Gadgetkou a mimim Montym. Trošičku si dala, ale naprostou většinu tam nechala ležet. Tamtu kaši by hned slupla, co se do ní vejde. Takže, abych to shrnula. Určitě to nebude špatné. Ovšem rodicareu věřím více. Moje činči mi jasně řekli, co si o tom myslí. Takže budu tohle všechno respektovat a zůstanu věrná rodicareu. Pochopitelně tím vůbec nechci říkat o recoveru nic zlého, tohle byla čistě osobní recenze na základě mých činč, jistých zkušeností s dokrmem a názor jedné doktorky. Nic víc nic míň :D Každopádně já moc děkuji za nové informace ze světa dokrmu a ráda přivítám další.