prosba o radu
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Hlohovec,Slovenska Republika
prosba o radu
Ahojte všetci činčiláci,
mala by som na vás velikánsku prosbu [-o< Mám písať seminárnu prácu na spôsob bakalárskej práce,má to byť na cca 25 strán,musia tam byť aj citácie,proste všetko ako v bakalárke.
Mám písať o anatómii,chove a chorobách činčily vlnatej, nieje to na známku ale na body a musím mať uvedených min.10 knižných zdrojov. Od mala som neznášala písať slohové práce a aj seminárne ale tak čo už narobím. problém je v tom,že doma mám len originál 2 knihy a u nás nikde nemajú žiadne o činčilkách a tak neviem kde zohnať tých zvyšných 8. Ak by mi mohol niekto nejak pomôcť,bola by som strašne vďačná.
Ďakujem a prajem pekný deň
Martina
mala by som na vás velikánsku prosbu [-o< Mám písať seminárnu prácu na spôsob bakalárskej práce,má to byť na cca 25 strán,musia tam byť aj citácie,proste všetko ako v bakalárke.
Mám písať o anatómii,chove a chorobách činčily vlnatej, nieje to na známku ale na body a musím mať uvedených min.10 knižných zdrojov. Od mala som neznášala písať slohové práce a aj seminárne ale tak čo už narobím. problém je v tom,že doma mám len originál 2 knihy a u nás nikde nemajú žiadne o činčilkách a tak neviem kde zohnať tých zvyšných 8. Ak by mi mohol niekto nejak pomôcť,bola by som strašne vďačná.
Ďakujem a prajem pekný deň
Martina
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Re: prosba o radu
Mám doma tři knihy, večer se můžu podívat. Nebo si zkus vyhledat na books.google.com tam je hodně pramenů.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Okr. Beroun
- Kontaktovat uživatele:
Knížky, snad všechny, co jsou tady: http://chsvertuamor.webnode.cz/knihy/
Tak si je klidně opiš a co se ti ze stránek bude hodit, tak taky klidně použij... :)
Tak si je klidně opiš a co se ti ze stránek bude hodit, tak taky klidně použij... :)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Plzeň
Mám stejný problém, taky budu psát bakalařku o činčilach a vůbec netušim,kde vezmu všecky zdroje :D bych to nejradši napsala jen tak z hlavy :D zdroj, ma hlava :D ale to neprojde :? :D
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Třemošná u Plzně
- Kontaktovat uživatele:
Já bych chtěl taky psát diplomku o činčilách :D ale to by mi asi na archeologii neprošlo :D
-
- Bronzový uživatel
ďakujem,pomaly na tom pracujem :-D
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Zdice
Ahoj, také dost materiálů se dá vygooglit, ale hlavně v angličtině. Takhle jsem vyhrabala většinu materiálů a prací pro bakalářku :wink:
-
- Bronzový uživatel
Ďakujem,no snažím sa to pomaly dávať dokopy, no horšie je to,že profák tam chce hlavne len knižné zdroje a nie internet a ja po anglicky neviem ani ceknúť :-(
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Zdice
No, já odborně taky nic moc :( Právě proto šlo vše pěkně do překladače :) Nejedná se sice většinou přímo o celé knihy, ale o samostatné vědecké práce na dané téma i s Autorem a rokem vydání.
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Chomutov
- Kontaktovat uživatele:
Ty jo, taky bych si napsala diplomku o činčách, ale na geodézii by mi to asi fakt neprošlo :-)