problémy s miminkem
-
- Bronzový uživatel
Tak jsem přijela z krmení a zdá se že trošku přbral. Včera mi na váze skákalo 52-54g a dnes 54-56g. Vážila jsem ho teda po papání. Nevíte jestli bych mu neměla něčím přírodním namazat ty ouška aby mu je mamina nekousala?
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
zkus sehnat krém Kamillosan salde. Je na rozkousané bradavky,miminkům nevadí když sajou tak mamině to taky vadit nebude když mu to slíže.
Jinak hlavní že nabírá,kdyby stálo bylo by něco špatně.
Jinak hlavní že nabírá,kdyby stálo bylo by něco špatně.
-
- Bronzový uživatel
zeptám se v lékárně jestli ho mají. Jetě by bylo nobrý něco co není moc chutné aby mu ty ouška nechala být!
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Jenže to by jí mohlo otrávit kdybys jí namazala něco co nemůžou.Lízat to může stejně i když to chutné nebude.
-
- Stříbrný uživatel
existuje vodička, ve který se dětem namáčejí prsty, aby si nekousaly nehty. Je to hořkokyselé, ale nevim, z čeho to je aby to pro činči nebylo jedovatý.
-
- Bronzový uživatel
No jo nechám to být a počkám jak to s těma ouškama dopadne nechci otrávit ještě mamču. Teď jsem byla zase krmit tak si trošku cuclo ale zase mělo krev kolem přirození. Mámě ho vzít nemůžu a sama ho zahřívat a masírovat mu bříško taky nemůžu tak musím čekat jak to dopadne.
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Bodlinka-h napsal:existuje vodička, ve který se dětem namáčejí prsty, aby si nekousaly nehty. Je to hořkokyselé, ale nevim, z čeho to je aby to pro činči nebylo jedovatý.
Ale to nemůžeš dát miminku do otevřená rány když mu kouše uši.
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
A má tam čerstvou krev?Nemá vyhřezlé střívko- nekouká mu něco ven?
-
- Bronzový uživatel
má tam čerstvou krev. to já nevím jestli tam má střívko nevím jak to vypadá. :-(
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
nekouká mu ze zadečku něco co by tam nemělo být?mělo by být normální čisty malinký přirození :D
-
- Bronzový uživatel
něco většího tam možná je ale nezdá se mi že to je ze zadečku, já fakt nevím ach jo.
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
tak to vyfoť jak to vypadá
-
- Bronzový uživatel
tak jo ale já můžu zase až ve 3 už jsem zase v práci.
-
- Bronzový uživatel
jak dlouho se miminko takhle krmí mlíčkém? a dává se mu pak i něco jiného?
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
miminko se krmí mlíčkem do doby, než má váhu 250 g. Nic vic se mu nedává...ono až mu bude kolem měsíce, tak začne ochutnavat granule a seno :-)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
U nás mimi jedly i jiný věci po tejdnu. Mlíčko bude třeba dlouho, ale časem snad ne tak často.
-
- Bronzový uživatel
takže to mám celý měsíc krmit každé dvě hodiny????
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
jj. určitě, během 14 dnů si to začne brát i sám, tak to budeš mit lehči.
-
- Bronzový uživatel
tak jsem přišla o pul 3 domů krmit a zdá se že miminko opět tahá od maminky tak se mi trošku ulevilo. zatím je nechám být a jak se půjde amálka najíst tak ho zvážím a uvidím. jen mi dělá starosti to její stálé okusování miminka.
-
- Bronzový uživatel
Není prosí nějaký chovatel z okolí Svitav?????????????
-
- Bronzový uživatel
Ahojky potřebovala bych radu. mám miminko staré 9 dní ale misím ho dokrmovat vypije 1-2 ml každé dvě hodiny, ale vůbec nepřibírá spíš naopak. V pátek jsem ho musela dát od maminky a tak jsme mu udělal inkubátor a i mu masírujeme bříško. Už se snaží kousat do sena a do granulek. Nevíte proč vůbec nepřibírá nebo co mu dát do klece aby jedlo už i trošku samo když má snahu? Granule co mám ještě neukouše. Děkují za rady
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
V devíti dnech ti sice bude kousat věci ale žrát nebude.Žerou až tak v měsíci, ale pořád se musí dokrmovat.Proč jsi ho vzala od mámy?
Mělo by přibírat,snaž se při krmení do něj dostat víc,třeba ho i nutit,roztáhnout bříško,pak by si příště mohlo vzít víc.
Mělo by přibírat,snaž se při krmení do něj dostat víc,třeba ho i nutit,roztáhnout bříško,pak by si příště mohlo vzít víc.
-
- Bronzový uživatel
mámá mu kousala uši a mimino už tam mělo zánět tak mu dali na veterině antibiotika a řekli mi že ho musím dát od mámy. předtím jedlo málo a váhu si alespon drželo ale ted ji dost a váha padá. navíc má myslím takový nazelealý průjem.
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
to může být z atibiotik,miminku bych je rozhodně nedávala,navíc tak malému,je to záběr i pro dospělé.Nějaká mastička,třeba Framykoin by byla vhodnější.Kdes byla a jaká má ATB?
Zkusila bych to zkonzultovat s Brnem nebo Prahou.
Zkusila bych to zkonzultovat s Brnem nebo Prahou.
-
- Bronzový uživatel
Byla jsem tdy ve Svitavech říkali mi že s činčilama zkušenosti mají nevíc 80km do hadce. Já nevím jaký mu dali. Prý zabírají na 14 dní ale mělo velký zánět tak mu je prý dát museli.
Vrátit se na “Březost a odchov mladých”