OSB desky, QSB desky
-
- Nový uživatel
OSB desky, QSB desky
OSB desky jsou víceúčelové desky, vyráběné lepením orientovaných dřevěných třísek za vysokého tlaku a teploty ve třech vrstvách. OSB desky mají široké využití ve stavebnictví, ale také získávají stále více příznivců pro využití v interiérech z hlediska unikátního vzhledu dřeva a jeho rustikalitě. Využití OSB desky - podlaha, stěny, přepážky, podhledy, zahradní stavby, terasy a další.
QSB desky jsou kvalitní jednovrstvé třískové desky, vyráběné ze speciálně tříděných třísek, které zabezpečují kompaktnost a vysokou hustotu desky v celém jejím průřezu. Při výrobě je použito vlhkovzdorného lepidla. QSB desky odpovídají požadavkům normy EN 312, typ P5 pro nosné desky do vlhkého prostředí. QSB desky mají široké využití ve stavebnictví, bednění základů, ztracené bednění, dočasné oplocení stavenišť, dočasné zakrytí otvorů v budovách, podkladní desky u podlahových systémů a další.
Poraďte, ano či ne na stavbu nové voliéry pro činčily?
QSB desky jsou kvalitní jednovrstvé třískové desky, vyráběné ze speciálně tříděných třísek, které zabezpečují kompaktnost a vysokou hustotu desky v celém jejím průřezu. Při výrobě je použito vlhkovzdorného lepidla. QSB desky odpovídají požadavkům normy EN 312, typ P5 pro nosné desky do vlhkého prostředí. QSB desky mají široké využití ve stavebnictví, bednění základů, ztracené bednění, dočasné oplocení stavenišť, dočasné zakrytí otvorů v budovách, podkladní desky u podlahových systémů a další.
Poraďte, ano či ne na stavbu nové voliéry pro činčily?
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: okr. České Budějovice
já si myslím že ano už jsem viděla u chovatelů že maji s tich desek udělaný klece pro činčily
-
- Zlatý uživatel
Pokud k tomu nebude mit cincila pristup na okus a nebude z toho udelan vnitrek, jako police, domky atd., tak jako obvod voliery byt muze i steny uvnitr.
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
jako korpus jsou OSB desky vyborné :-)))) a vypadaji fakt přirozeně
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Pečky
- Kontaktovat uživatele:
Já mám korpusy taky s OSB desek police z prken.
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
Máme skoro všechny klece z OSB desek :D
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
my máme taky klec z osb desek :)