Koupání
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Plzeň
- Kontaktovat uživatele:
To by mohl být White Molen.Nedávno mi ho přivezla Žanda a říkala,že v něm Fungi už je :wink: :wink: :wink:
-
- Stříbrný uživatel
parisse napsal:To by mohl být White Molen.Nedávno mi ho přivezla Žanda a říkala,že v něm Fungi už je :wink: :wink: :wink:
:shock:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
Kdysi jsem koukal na krabicovej WM písek, ale mými jazykovými neznalostmi jsem spíš chápal, že firma dodáva i fungistop, než že by už byl přímo v písku :wink: .
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Písek
- Kontaktovat uživatele:
Tenhle písek mám a myslím, že je to, jak říká styro... I když ruku do ohně bych za to nedala :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Dobřany
- Kontaktovat uživatele:
já mám takovou modrou s poklopem a dírkou speciálně pro činčily...je od firmy savac nebo jak se to menuje...ale je to super vanička koupila sem jí v zoo světě v Plzni a vyhazuje se z ní minimum písku :D
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hodonín
- Kontaktovat uživatele:
Obrovsky dotaz a kde se da takova nadherna koupelna sehnat ja videla jen ptaci aty byly :-&
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A kolik stoji dikes
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Dobřany
- Kontaktovat uživatele:
pro kikes: jestli myslíš tu jak tady jsou ty obrázky ta zelená s modrým příklopem tak ta se dá objednat i přes internet když zadáš do seznamu činčila koupelna tak by to to ve zboží mělo najít :))
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dekujiiiiiiiiiiiiiii :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Přesný název je LW koupelna pro činčily :wink: :wink: :wink: :wink:
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: Liberec
- Kontaktovat uživatele:
Ahojky!!
No já koupu Wilíka v jeho přepravce s víkem, už ví že když otevřu víko...šup a je tam! koupání miluje... :D
No já koupu Wilíka v jeho přepravce s víkem, už ví že když otevřu víko...šup a je tam! koupání miluje... :D
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: Úvaly
- Kontaktovat uživatele:
mám činčiláka teprve pár dnů a nevěděla jsem, že se musí koupání vyndavat. Nechala jsem ho tam po celou dobu a ani jednou to zatím nepočůral. :lol: Ale ted, když to vím, určitě ho vyndám.
Neuškodí písek kožíšku, když ho tam měl po celou dobu??
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Liberec, Chodov u Karlových Varů
- Kontaktovat uživatele:
m@rky napsal:mám činčiláka teprve pár dnů a nevěděla jsem, že se musí koupání vyndavat. Nechala jsem ho tam po celou dobu a ani jednou to zatím nepočůral. :lol: Ale ted, když to vím, určitě ho vyndám.
Někdo ho tam i nechává celou dobu, to záleží na Tvojí činčilce, jestli si z něj bude dělat záchod nebo ne. Ale osobně si myslím, že z něj mají činčity větší radost, když ho dostanou jen 1x denně.
-
- Nový uživatel
Já teda koupu činčilu každej den, za tu dobu co líta po pokoji si do písku skočí i 5x a má se jak prase v žitě:) A jako vaničku má šuplík z ledničky, je na to jak šitej. :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
My máme písek v kleci, objednala jsem ty plastové koupelny ci vypadají jako květina :lol: podle mě je lepší když se činča vykoupe když chce :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Liberec
- Kontaktovat uživatele:
lidičky chtěla sem se zeptat jestli se vám ta koupelna nezdá malá my máme zatím krabici a chtěli sme jí koupit ale oni tam strašně blbnou tak se mi zdá že by v ty koupelne měli málo místa a nemohli dělat kotouly jak maj ve zvyku :D
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Tak moje činči se rozhodli, že ty koupely budou využívat jen na spaní.... takže když jim dám nový písek vždy tam jedna vleze a všechen vyhrabe ven.... a pak tam spí.. tak ja už nevím :-)
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Klášterec nad Ohří
Já jsem nejdříve koupelnu vyndaval a moc se nekoupaly a teď jim jí tam nechávám, dal jsem ji na vrchní poličku :wink: a není v ní ani moc bobků, takže možná čistím víckrát než vy, ale jsou spokojenější :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bouzov
Re: Koupání
Ahoj mám takoví trošku dilema jak vyřešit koupání v tocha meší kleci.Dovezem si už malou prďolu :D .A když se nesmí po dobu karantény poštět tak netuším co s tím.Nebo jak ste to řešily vy ? :D
-
- Zlatý uživatel
Ještě rozměry klece jsou D-58,Š-32,V-41 (je to klec karantení takže pak pujde do velky :wink: ).Rozměry dvířek klece sou Š-13,V-14,5 .
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno-Královo pole
- Kontaktovat uživatele:
To je dobrá klec pro karanténu i s rozměry dvířek : bude se hodit i v době nemoci, nová myška by měla bydlet jinde než jsou stálí domácí miláčci a zvykat si tak na nové prostředí v klidu i na novou paničku :wink: a taky dát miminku hodně času na z domácnění a na odbourání stresu dát do klece pískovou koupelnu, třeba velkou zavařovací sklenici s pořádným zajištěním proti kutálení nebo to může být malá hluboká skleněná nebo porcelánová mísa, zapékací miska nebo plechová forma na dort, buď kulatá nebo na biskupský chlebíček tj.hranatá. Koupelna by neměla být z jakéhokoliv plastu.
-
- Zlatý uživatel
já dávala do takové malé kleci takovou plastovou nadobu když se koupi maso v marketu,sice to nebylo nic moc koupani,ale na pohrabani to stačilo.Ale 13,5cm nevim no...možna šikmo se něco narve.A nebo jsem to dělala tak,že činčilka se me bala,skovala se do domku a ja tu klec celou nadzvedla a šoupla ji tam koupelnu,ale to by spíš mohla utect :D a nebo pokud se nebude bat ruky,tak na okamžik ji vzit do ruky a nekdo druhy nadzvene klec a šoupne tam koupelnu...
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Okr. Beroun
- Kontaktovat uživatele:
Já karanténu řešim jinou místností :)
Máme dvoupatrový baráček, bydlíme nahoře (dole teta a vedle v místnosti činčily). Karanténu mám nahoře v bytečku, takže má k dispozici karanténista celou kuchyň, občas i obývák a ložnici. Po uplynutí karantény dávám činčilku dolů, k ostatním :)
A když ještě nebyla činčilárna, tak jsem činčily měla v kuchyni a karanténa byla v obýváku. :)
Máme dvoupatrový baráček, bydlíme nahoře (dole teta a vedle v místnosti činčily). Karanténu mám nahoře v bytečku, takže má k dispozici karanténista celou kuchyň, občas i obývák a ložnici. Po uplynutí karantény dávám činčilku dolů, k ostatním :)
A když ještě nebyla činčilárna, tak jsem činčily měla v kuchyni a karanténa byla v obýváku. :)
-
- Zlatý uživatel
Též máme 2 generační baráček ale nechat jí dole to asi né Nastěna jakožto jezevčík je lovecká potvora a celkove myši nemusí a loví je ,to by mi ju sežrala.My máme u koupelny takovou místnustku bývala to převlíkárna pak zvěřinec :lol: ti už sou jinde.Tak ji na tu chvilku dám tam,je tam nejklidnějš a tepleji než jinde :D ,dá se tam i pouštět je to maličkatý a ulička mezi koupelnou a místnustkou je malinká jen pruchod takže se dá zatarasit kusem kartonu :D .A po karanténě a zvykání na nové hurá za Kikinou a doufám v to že se nesežerou :wink: .
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno-Královo pole
- Kontaktovat uživatele:
Ihned ne za dominantní Kikinou, protože by to byl pro obě velký šok :shock: : raději na dočich každá ve své kleci vedle sebe :wink: až si na sebe zvyknou a jedna i druhá budou na sebe zvědavé :D pak je vyměnit v nečištěných klecích a nakonec dát zkusmo k sobě pod dohledem do vyčištěné klece...potom se uvidí jaké budou kámošky a spolčí se proti jezevčici:? ...