Prosím o radu.
-
- Nový uživatel
Prosím o radu.
Zdravím - našel by se někdo kdo by mi poradil?
Mám činčilku již dva roky a zdá se mi, že je jí smutno a tak se mi naskytla příležitost koupit miminko činčilky, ale já nevím zda se snesou, když jedna je už velká a dospělá. Nechci, aby malé ublížil.
Děkuji za jakoukoli reakci na můj příspěvek.
Mám činčilku již dva roky a zdá se mi, že je jí smutno a tak se mi naskytla příležitost koupit miminko činčilky, ale já nevím zda se snesou, když jedna je už velká a dospělá. Nechci, aby malé ublížil.
Děkuji za jakoukoli reakci na můj příspěvek.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Liberec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prosím o radu.
Většinou se snesou a je dokonce lepší, když to jedno je mládě... :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Okr. Beroun
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak :)
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
Také doporučuji spíše mladšího společníka. Nevím, jestli jde o samičku nebo samečka, ale pořizujte činčilku stejného pohlaví. A aby nebyla úplně mládě po odstavu, ale trochu větší. Seznamování někdy trvá déle, činčilky uberou, sem tam se proženou, tak aby nebyl problém.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: OSTRAVA
- Kontaktovat uživatele:
také můžu doporučit společnici. my máme dobré zkušenosti jak s kombinací mládě x starší, tak i starší x starší. ono v podstatě pokud je jí smutno, tak bude činčilka ráda za společnost a nebude přemýšlet nad tím, zda jí vyhovuje věk druhé.
seznámíte velmi lehce :P
zkušnost dobrou mám i se samci - velký x malý, malý x malý nebo starší x starší..
doporučím si pak novou vybrat u chovatele srdíčkem. běžte se podívat někde do chovu a vybírejte... :D
seznámíte velmi lehce :P
zkušnost dobrou mám i se samci - velký x malý, malý x malý nebo starší x starší..
doporučím si pak novou vybrat u chovatele srdíčkem. běžte se podívat někde do chovu a vybírejte... :D
Vrátit se na “Březost a odchov mladých”