Něco na zub pro činčilky
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
a to kvůli čemu bylo téma založené tak asi stejně prodávat nebudu,zbytečně bych s tim měla práci a stejně by se našlo málo lidí co by o to mělo zájem :D
Navíc já moc žádné výdělky nemám :D takže se to moc řešit nemusí
Navíc já moc žádné výdělky nemám :D takže se to moc řešit nemusí
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
martej napsal:patří to k prodeji ne? :-) Pokud chceš i nadále nabízet bylinky, tak ostatní inzerci téma už máš http://diskuze.cincila.com/viewtopic.php?t=11387
teď přesně nechápu co je tím myšleno.Stejně by o to neměl nikdo z vás zájem ne?Když si to můžete za stejnou cenu koupit nejspíš i jinde ne?
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
Já myslela, že si mapuješ, jestli by byl o to zájem. Pokud si chtěla nabízet, tak si to měla dát do inzerce ;-)
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
no právě nedala sem to do inzerce,protože sem chtěla vědět jestli bude zájem a tak nějak sem z toho pochopila,že asi moc velký zájem není..
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: Trhové Sviny
jelikož já tyto věci normálně nekupuji,,klidně bych je vyzkoušel od vás,ale s tím poštovným se mi to bohužel nijak nevyplatí.Ale chovatelé z okolí by to mohli využít třeba.
-
- Bronzový uživatel
saskie napsal:Jen si dávej bacha na úřady, pokud to neděláš legálně, můžou z toho být velké problémy. Spousta lidí tu prodáva kde co bez odvádění daní etc., proto to je někdy v obchodě trochu dražší, je kolem opravdu hodně práce, když to chceš dělat správně a legálně.
to mi zní jako omluva pro nepřiměřeně vysoké ceny některým eshopů
a do 20 tis výdělku ročně se nemusí, protže prodej zde na fóru by se dal brát jako náhodný přivýdělek
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Okr. Beroun
- Kontaktovat uživatele:
chovcincil napsal:saskie napsal:Jen si dávej bacha na úřady, pokud to neděláš legálně, můžou z toho být velké problémy. Spousta lidí tu prodáva kde co bez odvádění daní etc., proto to je někdy v obchodě trochu dražší, je kolem opravdu hodně práce, když to chceš dělat správně a legálně.
a do 20 tis výdělku ročně se nemusí, protže prodej zde na fóru by se dal brát jako náhodný přivýdělek
No, myslim, že kdyby si na tohle fórum sedl živnosťák, tak půlka lidí bude cálovat, protože půlka lidí nemá živnosťák na chov zvířat a jejich prodej... :lol: A kdyby prošli příspěvky, zjistí, že tu činčily chová většina právě kvůli nějakému výdělku - mláďata. Mláďata se chovají za účelem zisku - prodeje...
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Karlovarský Kraj - Ostrov
- Kontaktovat uživatele:
Wulfina napsal:chovcincil napsal:saskie napsal:Jen si dávej bacha na úřady, pokud to neděláš legálně, můžou z toho být velké problémy. Spousta lidí tu prodáva kde co bez odvádění daní etc., proto to je někdy v obchodě trochu dražší, je kolem opravdu hodně práce, když to chceš dělat správně a legálně.
No, myslim, že kdyby si na tohle fórum sedl živnosťák, tak půlka lidí bude cálovat, protože půlka lidí nemá živnosťák na chov zvířat a jejich prodej... :lol: A kdyby prošli příspěvky, zjistí, že tu činčily chová většina právě kvůli nějakému výdělku - mláďata. Mláďata se chovají za účelem zisku - prodeje...
Zivnostak by se na to vyprdl. Spis financni urad by si tu uzil... :D
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
:Dvladimir napsal:Wulfina napsal:chovcincil napsal:saskie napsal:Jen si dávej bacha na úřady, pokud to neděláš legálně, můžou z toho být velké problémy. Spousta lidí tu prodáva kde co bez odvádění daní etc., proto to je někdy v obchodě trochu dražší, je kolem opravdu hodně práce, když to chceš dělat správně a legálně.
Jo, nebo ten
Zivnostak by se na to vyprdl. Spis financni urad by si tu uzil... :D
Wulfíno, dostáváš napomenutí za porušení pravidel - http://diskuze.cincila.com/viewtopic.php?t=4317 první pravidlo !!!
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jo, nebo ten ... :lol: