Písek???
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Možné to je. Připomíná mi to křečíky, oni do písku chodili čůrat. Když dostali nový, rochnili se v tom a možná to i žrali. Třeba je to tím, že je to mládě, tak ochutnává...
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Kladno
To je fakt podívaná :lol: Podobně se rochnil Lumpík v nadrcených granulích, nestačila jsem se divit :lol: Ještě si je odhrnoval pacinkou a vybíral kousky, co mu voněly. Pak se naštval a celou misku vyhrabal ven :?
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
- Kontaktovat uživatele:
Liliana napsal:Uličníci malí!! :lol: :lol:
to moje Amálka dostala lahev od okurek s pískem a udělala si z toho bydlení...
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Kladno
Lahev od okurek se obvykle v činčilí kleci rychle ujme :lol: A ty pózy, které tam pak předvádějí. Ta nejoblíbenější u nás byla vždycky na zádech, napříč lahví - při tom se totiž myšákům bezva okusují zadní nožičky :lol: :lol: :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Iva napsal:Lahev od okurek se obvykle v činčilí kleci rychle ujme :lol: A ty pózy, které tam pak předvádějí. Ta nejoblíbenější u nás byla vždycky na zádech, napříč lahví - při tom se totiž myšákům bezva okusují zadní nožičky :lol: :lol: :lol:
To je fakt, leží tam jak mrtvola a spokojeně spí. a když nespí a já stojím nad ní, tak na mě tak spokojeně mžourá :D
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
to je přesný - přijde, načůrá a usne. Dokola jim opakuju, aby do toho písku nečůraly, jinak že budou mít ošklivej kožíšek ... :lol: :lol: :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: olomouc
prcek nejdříve dělal bobky v písku, ale teď už tam nedělá nic!!!! :lol: (alespoň prozatím :lol: )
Lili, i moje Aja "ji" pisek....nekdy mi to pripadne, ze jenom cisti cumacek a nekdy, ze si nabere do pusiny a zvyka, tak nevim.
Sem tam tam vypusti nejaky ten bobek.... a uz se tam i jednou vycurala :oops: , ale vubec jsem se na ni nezlobila, lepsi, nez kdyby to bylo do perin :lol:
Sem tam tam vypusti nejaky ten bobek.... a uz se tam i jednou vycurala :oops: , ale vubec jsem se na ni nezlobila, lepsi, nez kdyby to bylo do perin :lol: