nemesisss napsal:Jo jo mam ty giganticke sneky Oblovky...teda ty mojji jsou miminka maji jenom 13mm ale v dospelosti by meli mit az kilo a 30 cm ulitu tak jsem zvedava:-D
:shock: Snad tě pak nesežerou :lol: :lol:
nemesisss napsal:Jo jo mam ty giganticke sneky Oblovky...teda ty mojji jsou miminka maji jenom 13mm ale v dospelosti by meli mit az kilo a 30 cm ulitu tak jsem zvedava:-D
Matty napsal:Ty chováš šneky? :D To je zajímavé!
A k té kosti: Proč by se neměla dávat často? Obsahuje něco nevhodného?
toho velkýho šneka má neteř 24cm je vysoký(ulita) a má něco přez půl kila v létě má venku ohrádku něco jako voliéru ,takový bazének menší moc pěkně udělaný,jsem toho šneka obdivoval jak je velký,ale nevím jak ho má dlouho.Equiska napsal:nemesisss napsal:Jo jo mam ty giganticke sneky Oblovky...teda ty mojji jsou miminka maji jenom 13mm ale v dospelosti by meli mit az kilo a 30 cm ulitu tak jsem zvedava:-D
OkoTygra napsal:toho velkýho šneka má neteř 24cm je vysoký(ulita) a má něco přez půl kila v létě má venku ohrádku něco jako voliéru ,takový bazének menší moc pěkně udělaný,jsem toho šneka obdivoval jak je velký,ale nevím jak ho má dlouho.Equiska napsal:nemesisss napsal:Jo jo mam ty giganticke sneky Oblovky...teda ty mojji jsou miminka maji jenom 13mm ale v dospelosti by meli mit az kilo a 30 cm ulitu tak jsem zvedava:-D
jj chovají,jsem koukal na netu a našel jsem i inzeráty na prodej,ale neteř má jen jednoho.Peťulinka napsal:OkoTygra napsal:toho velkýho šneka má neteř 24cm je vysoký(ulita) a má něco přez půl kila v létě má venku ohrádku něco jako voliéru ,takový bazének menší moc pěkně udělaný,jsem toho šneka obdivoval jak je velký,ale nevím jak ho má dlouho.Equiska napsal:nemesisss napsal:Jo jo mam ty giganticke sneky Oblovky...teda ty mojji jsou miminka maji jenom 13mm ale v dospelosti by meli mit az kilo a 30 cm ulitu tak jsem zvedava:-D
šneci se taky chovají? :shock: :shock: :shock:
Plačková Kamila napsal::D:D:D to musi bejt super ja chci taky obr šneka nak nam nepřežili minulou zimu:((
Peťulinka napsal:no a jak se s tím mazlí? vždyť to musí být celá oslintaná :lol: ...
a podle slizu poznáš kde je,ale pozor na strop,pak když padá,to bolí :lol: :lol: :wink:STYRO napsal:Peťulinka napsal:no a jak se s tím mazlí? vždyť to musí být celá oslintaná :lol: ...
Ale zase na druhou stranu ti tak snadno nezdrhnou za kredenc :lol: .
http://www.frantaaspol.webzdarma.cz/ach ... atiny.htmlnikolka135 napsal::lol: :lol: J se nestačím divit :lol:
Máte někdo nějakej odkaz na to jak to vypadá nebo něco o tom :shock: :D
OkoTygra napsal:http://www.frantaaspol.webzdarma.cz/ach ... atiny.htmlnikolka135 napsal::lol: :lol: J se nestačím divit :lol:
a koukalas na ten ruskej blog?Tam to je pěkně popsaný i s fotkama :wink: :wink:nikolka135 napsal:OkoTygra napsal:http://www.frantaaspol.webzdarma.cz/ach ... atiny.htmlnikolka135 napsal::lol: :lol: J se nestačím divit :lol:
týýjooo:) Děkujuuuu :) Zajímavý potvůrky
Equiska napsal:Já jsem šneky obdivovala nedávno ve zverimexu, když jsem šla pro seno.. :D Ale je to fakt zajímavé.. za chvíli se budou chovat snad i žížaly :lol: :lol: