wilsonka je mi líto, já nemám seníčky vůbec, dostávají seno do veké misky a nebo do květináče.
Jinak nikdo neřekl, že paní litevcová není dobrá doktorka. Určitě dobrá je, ale nemůže vědět takový ty normální věci, které jsou osvědčené a které znají jen zkušenější chovatelé, kteří chovají řadu let a patří mezi ně i Velkochovatelé, kteří si na plíseň dávají ještě většího majzla, než my - přišli by tak o kvalitní kožku. A hlavně mi příjde s takovou banalitou hned lítat k veterináři a zbytečně je tak stresovat.
Z mé zkušenosti musím říct, že činčily si vytvoří protilátky proti plísni a později jí vůbec nemají. A plíseň nemusejí mít v sobě, ale můžou je chytit cestou - stačí aby třeba v klimatizaci v autě byly částečky plísně a nebo ve vzduchu.
A co týče vrácení peněz za plíseň a giardie. Já s tim nesouhlasím, jsou to nemoci, které se dají snadno léčit a za málo peněz a pokud by už někdo chtěl vrátit peníze za léčbu, měl by mít veterinární zprávu a hlavně by si člověk měl zjistit, jak se to dá jinak léčit. Taky můžu říct, že činčila měla zánět v oku a místo opthalmo septonexu za 20 korun sem ji lečila mastičkou optimunne za 800. A chci 800.
A bych se vrátila k té Vilou. Přestaň už lhát. O všem si věděla a stejně si ji prodala. :roll:
http://diskuze.cincila.com/viewtopic.ph ... sc&start=0