minlub napsal: Lustici, tvůj Dark tan se narodil u Jitky ne? Tyhle miminka u Kač.
??? netuším, kde se narodil, ale mám ho od Jitky
datum narození 24. 5. 2009, kdy se narodila mimi u Kač.?
minlub napsal: Lustici, tvůj Dark tan se narodil u Jitky ne? Tyhle miminka u Kač.
lustici napsal:Martej, nevíte kdy se ta mláďata narodila?
Já mám samečka od Vily, který má napsaný datum narození 24. 5. 2009
a je to dark TAN se světlou podsadou a dva sourozence
samec EDE a samice čoko
- podle martej (mám syny = samečka dark TAN se světlou podsadou)Myrrha1 napsal:Takže potvrzené porody Barunky=Vili jsou 3.3.2009, 22.7.2009
Myrrha1 napsal:Teď potřebuji vědět, kdy asi se paní Katka Bitomská odstěhovala, kdy ji prodala - nevíte někdo?
martej napsal:přesnej datum odjezdu Katky není důležitý, ale datum, kdy přicestovala k Jitce a pokud jsem správně pochopila, tak Vila přicestovala k jitce i s druhými miminky vily :-))
Myrrha1 napsal:Tak rodinná rada se usnesla s konečnou platností, že samečka vrátíme k holkám až po odstavu miminek :) Tak mu zítra dovezeme větší klec...
Byla bych moc ráda, když by se nám i po tom, co ho vrátíme, podařilo zabřeznutí ještě oddálit!
Myrrha1 napsal:Mám dobrou zprávu :) opravdu si toho malého vzala za svého a má ho pořád pod sebou + od včerejška při dokrmování už nechce malý tolik jíst, takže je od ní napapaný. Jinak Barunka (Vila) kojí i ty 2 další jeho sourozence, když Ája odskáče.
Vrátit se na “Březost a odchov mladých”