čtyřčata!!!
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
už jsem tam dala pár fotek... nejsou nic moc ale bylo to narychlo, a ještě navíc z mobilu... takže za kvalitu se omlouvám :)
Janča napsal:už jsem tam dala pár fotek... nejsou nic moc ale bylo to narychlo, a ještě navíc z mobilu... takže za kvalitu se omlouvám :)
Jsou nadherni,drzim palecky at to zvladnes.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Kladno
Jančo, jsou překrásní, držím vám moc a moc palečky, ať to vzládnete - na takovou dálku bohužel nic jiného nedovedu, ale třeba se tu najde "aupair" :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
- Kontaktovat uživatele:
Jani, já mít takový mrňousky, tak se neučím. Né že bych chtěla špatně navádět, ale fakt. V mým případě bych si asi vzala dovolenou, nebo bych šla marodit, protože bych byla v práci jak na trní....
Jsou kouzelní, hlavně Flíček.
Jsou kouzelní, hlavně Flíček.
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
taky jsem se na to ještě ani nepodívala, ale budu muset, ty zápočty potřebuju. Ještě že mám zkouškový,jinak bych se fakt musela hodit marod - každou hodinu je ve dne v noci střídám, to bych z Prahy dělala těžko.. a vypadá to, že to funguje - začínaj pomalu, ale jistě přibírat. A vypadaj spokojeně, jsou zvědavý a ocásky maj hezky nahoru, a to za tu námahu a nevyspání stojí :wink: :D
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
- Kontaktovat uživatele:
no je fakt, že já jsem se nikdy nějak moc neučila. Nebavilo mě to. Vejšku jsem dodělala, ale ani nevím jak. Ale mít doma takový 4 malý špunty, nevím, nevím....
Učení je od toho, aby si člověk látku přečetl, zamyslel se nad ní, znova si jí přečetl, pochopil to - no a pak už se to učit nemusíš... aspoň takhle jsem to dělala já....
Učení je od toho, aby si člověk látku přečetl, zamyslel se nad ní, znova si jí přečetl, pochopil to - no a pak už se to učit nemusíš... aspoň takhle jsem to dělala já....
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
no jo, jenže já budu ráda když si to stihnu všechno aspoň jednou zběžně prolítnout... ještě vůbec nevim co tam je.. :)
-
- Zlatý uživatel
Janča napsal:no jo, jenže já budu ráda když si to stihnu všechno aspoň jednou zběžně prolítnout... ještě vůbec nevim co tam je.. :)
Nevíš a stejně žiješ, tak co :wink: Chce to štěstí a věřit, že to zmákneš :wink: Nikomu jinému nebudou držet pacinky čtyři píďata, to má velkou moc :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Oslo NORSKO!!!!!!!!
- Kontaktovat uživatele:
Janča napsal:tak šediváček už je úplně v pořádku - neni na něm nic poznat.. doufala jsem, že teď už budou moct být aspoň občas u mámy všichni najednou, ale nějak to nejde... vypadá to že má funkční jen tři bradavky (vždycky pijou maximálně tři) a když tam jsou všichni tak se ten velkej kluk hrozně štěká s tím malým černým (většinou to ale vyprovokuje ten černej), jdou po sobě i zoubkama - když jsem je chtěla od sebe odtrhnout, tak mě ten černej hryz, nebylo to do krve ale fakt to docela bolelo. Každopádně jak se perou, tak to občas schytaj i ty okolo včetně Kikiny, ta je z toho na nervy a pít nemůže nikdo... takže jsem najela zase na střídání po dvou po hodině, to jsou všichni v pohodě a pijou, ale nevím jak to takhle vydržím, jsem na ně sama.. Alice, jak dlouho myslíš že to může trvat, než se to srovná? už z toho začínám být fakt na prášky, když zmizí jeden problém, objeví se další...
Bude to trvat aspon 3-4 tyzdne kedy zacnu konzumovat tuhu stravu.Potom uz nebudu tolko pit. Ja prikrmujem kazde 2 hodiny takze tiez toho vela nenaspim.Ides na to spravne ked 2 vyberies a nechas tie druhe 2 najest sa.Odvaz ich a daj mi vediet vahu, je to dolezite tiez aj pre teba aby si videla kolko ktore pribera aby si mohla tioe mensie uprednostnit.Malo kedy preziju vsetky 4 v takom vrhu.Sama vidis ze bradavky su len 3.ale ak budes takto postupovat maju sancu vsetky 4. :D
ja som tiez z toho mimo a to sa mi o 2 tyzdne narodia dalsie minimalne 2.Ale snad to nejak zvladnem. :D A zvladnes to aj ty.Neboj :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
takže právě jsem je všechny znova vážila a udělali mi radost - všichni přibrali asi o dva gramy (váhu mám s přesností na dva gramy, tak to nevím přesně)... nejvíc vlastně přibral ten nejmenší - ten měl při prvním vážení jen 34, ale dohnal to za noc a dostal se na 36, jako měl ten šedivej. takže ty dva malý maj teď 38, ty větší 50 (první vážení asi 48). zatím to vypadá dobře...
A mám ještě jeden dotaz... na jak dlouho nejdýl můžou být bez mámy? potřebuju v úterý a ve středu odjet, budu kvůli nim muset na noc zpátky, ale takových 6 hodin každý z těch dní budu muset pryč, máma mi nedovolí ty zápočty vzdát. Takže teď sháním někoho, kdo by tu zůstal, a nebo aspoň přišel je vždycky vyměnit... nenapadá někoho ještě nějaká jiná možnost? zatím jsem na tu středu (od 6 asi do 12) nikoho nesehnala :(
A mám ještě jeden dotaz... na jak dlouho nejdýl můžou být bez mámy? potřebuju v úterý a ve středu odjet, budu kvůli nim muset na noc zpátky, ale takových 6 hodin každý z těch dní budu muset pryč, máma mi nedovolí ty zápočty vzdát. Takže teď sháním někoho, kdo by tu zůstal, a nebo aspoň přišel je vždycky vyměnit... nenapadá někoho ještě nějaká jiná možnost? zatím jsem na tu středu (od 6 asi do 12) nikoho nesehnala :(
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Janča napsal:takže právě jsem je všechny znova vážila a udělali mi radost - všichni přibrali asi o dva gramy (váhu mám s přesností na dva gramy, tak to nevím přesně)... nejvíc vlastně přibral ten nejmenší - ten měl při prvním vážení jen 34, ale dohnal to za noc a dostal se na 36, jako měl ten šedivej. takže ty dva malý maj teď 38, ty větší 50 (první vážení asi 48). zatím to vypadá dobře...
38 g je malo ale kedze jedia a priberaju tak je to zatial dobre.Ti nad 50 maju normalnu vahu.Ja sa paprem s jednym co mal 30g a teraz mi pribera kazdy den 2g.Uz ma 36 ale stale je to strasne malo.Tych 6 hodin kludne mozu byt sami.Moji su sami 8-9 hodin.aspon maju na chvilu pokoj.
Neboj sa este maju par dni kym budes musiet odist.ak priberaju tak to nebude problem ich nechat samych.drzim palce :D
Ahoj, jak se vám daří - přibíráte a studujete? :lol: Ještě jsem nestihla pogratulovat k přírůstkům, tak hlavně ať se ze všech vyklubou krásné zdravé činčilky a mají moc moc moc spokojený životy!!! To musí být síla tolik zvířátek - ještě že jsem se nerozhodla pro další činčilku a následně miminka, když tady tak čtu to pravidelné 2 hodinové přikrmování a ostatní starosti kolem miminek... Na zkoušky držím pěstičky a přeju moc moc štěstíčka, protože i pro mě bylo nejdůležitější - jedině díky štěstí jsem dolezla tak daleko :oops: Věříme Ti - zvládneš všechno, neboj!
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
daří se docela fajn, všichni špunti pomalu, ale jistě přibíraj. Já se dokonce mohla odpoledne i vyspat dýl než hodinu v kuse, vzal to za mě přítel :). Na učení ale ještě pořád nemám náladu, moc jsem toho nepřečetla - budu asi spoléhat fakt spíš na to štěstí :D
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
ja som tiez cely vikend stravila varenim macacieho mlieka :D
Ale aj moji rastu :D
Dufam ze to tak bude pokracovat.Fotit ich este nebudem.Pockam az naberu vacsiu hmotnost, nechcem ich teraz stresovat.Drzim palce aj tym tvojim, nech sa im dari. :D
Ale aj moji rastu :D
Dufam ze to tak bude pokracovat.Fotit ich este nebudem.Pockam az naberu vacsiu hmotnost, nechcem ich teraz stresovat.Drzim palce aj tym tvojim, nech sa im dari. :D
-
- Zlatý uživatel
Holky, držím všem vašim píďátkům palce, ať krásně rostou a jsou z nich zdraví myšáčci. Musí to být nádhera i zabíračka zároveň. :roll: :D
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
a nevíš, kde bych sehnala u nás v čechách to kočičí mlíko, kdyby bylo potřeba přikrmovat? abych ho kdyžtak měla v pohotovosti... a jak poznám že je potřeba přikrmovat? a čím (míchá se to nějak a tak...)? Jinak jejich váhy teď:
Flíček - 52g
Fifi - 50g (ale odpoledne se to už na chvíli vyhouplo i na 51 nebo 52)
Honzík (šedivej) - 42g
Šmudla (černej) - 38g (ale ráno měl už 40 :( )
Flíček - 52g
Fifi - 50g (ale odpoledne se to už na chvíli vyhouplo i na 51 nebo 52)
Honzík (šedivej) - 42g
Šmudla (černej) - 38g (ale ráno měl už 40 :( )
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Prikrmovat zatial nemusis.Maju fain vahu :D
To mlieko dostat u veterinara a u nas( V Norsku) aj v obchodoch so zvieratami.vecer dam do galerie obrazok aby si videla.Inac sa to vola Royal Canin baby cat milk.Miesa sa to z vodou.
To mlieko dostat u veterinara a u nas( V Norsku) aj v obchodoch so zvieratami.vecer dam do galerie obrazok aby si videla.Inac sa to vola Royal Canin baby cat milk.Miesa sa to z vodou.
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
tak to nejhorší jsem přežila - oba testy už mám za sebou, vypadá to že jsem prolezla a ty zápočty dostanu :). Mrňousci pomalu, ale jistě přibíraj a vypadaj všichni moc spokojeně - a hlavně roztomile. Musím se pochlubit jejich váhama - jsem na ně pyšná, i když ty úspěchy jsou zatím jen malý...
datum: váha:
Flíček Fifi Honzík Šmudlík
5.1. 48g 48g 37g 34g
6.1. 50g 48g 36g 36g
7.1. 50g 50g 38g 38g
8.1. 52g 50g 42g 40g
9.1. 56g 52g 44g 40g
10.1. 58g 54g 46g 41g
Omlouvám se že je to tak nepřehledný, je to kopírovaný z excellu.. jo, a fotky budou, až najdu foťák, máma ho někam zašantročila :wink: .
datum: váha:
Flíček Fifi Honzík Šmudlík
5.1. 48g 48g 37g 34g
6.1. 50g 48g 36g 36g
7.1. 50g 50g 38g 38g
8.1. 52g 50g 42g 40g
9.1. 56g 52g 44g 40g
10.1. 58g 54g 46g 41g
Omlouvám se že je to tak nepřehledný, je to kopírovaný z excellu.. jo, a fotky budou, až najdu foťák, máma ho někam zašantročila :wink: .
-
- Zlatý uživatel
Jančo, to jsou velké úspěchy :lol: Gratuluju, prďolkové krásně prospívají, jen tak dál :lol:
K testíkům také gratuluju :lol:
K testíkům také gratuluju :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Psáry
- Kontaktovat uživatele:
Jančo, gratuluju k myšičkám.... krásně rostou... ať jsou stále zdravý a užijete si spoustu lumpáren :) a také k úspěšnému zvládnutí testů!! Já bych to asi nedokázala, mít doma tak sladké myšky a ještě se k tomu učit na zápočty....
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
vaha je fain :D
Moje sa narodili 2.1. a vahu maju 50g a 64g
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: olomouc
Alice napsal:vaha je fain :D
:lol: :P takže další???? jak se jmenují!! :lol: :P
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Uz zije len jedno :cry:
To mensie dostalo infekciu na oko a ta mu ho cele znicila.Ked som sa snazila vybrat z pod koze hnis zistila som ze miesto oka je uz len nejaka neidentifikovatelna obrovska masa o velkosti lieskoveho orecha.Tak som musela mladatko usmrtit. :cry:
Meno este nemam ale nad jednym uvazujem iked neviem ci to prezije tak radsej z menom pockam.Samicu som kupila uz tehotnu a mam taky pocit ze tam nebolo vsetko geneticky v poriadku.Mal zrejme nevhodneho partnera.Po par mesiacoch jej dam jedneho z mojich samcov a uvidime co z toho bude.teraz si musi odychnut.
To mensie dostalo infekciu na oko a ta mu ho cele znicila.Ked som sa snazila vybrat z pod koze hnis zistila som ze miesto oka je uz len nejaka neidentifikovatelna obrovska masa o velkosti lieskoveho orecha.Tak som musela mladatko usmrtit. :cry:
Meno este nemam ale nad jednym uvazujem iked neviem ci to prezije tak radsej z menom pockam.Samicu som kupila uz tehotnu a mam taky pocit ze tam nebolo vsetko geneticky v poriadku.Mal zrejme nevhodneho partnera.Po par mesiacoch jej dam jedneho z mojich samcov a uvidime co z toho bude.teraz si musi odychnut.