Je možné ubytovať činčilu dočasne v teráriu?
Je možné ubytovať činčilu dočasne v teráriu?
Ahoj,myslíte že je možné ubytovať činčilku dočasne v teráriu?Myslím kým jej zhotovíme klietku.Terárium je veľké,vysoké a priestranné.Mám na výber ako prechodný príbytok aj takú veťkú klietku po papagájoch ale predsa len je menšia ako to terárium.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Psáry
- Kontaktovat uživatele:
No já nevim, já bych jí raději dočasně umístila do klece po papoušcích. V teráriu se drží vlhkost a to není pro činču dobré.
Já měla ze začátku Honzíka také v malé kleci, dopřála jsem mu více výběhu a nijak zvlášť mu to nevadilo, asi za měsíc se stěhoval do velké klece.
Já měla ze začátku Honzíka také v malé kleci, dopřála jsem mu více výběhu a nijak zvlášť mu to nevadilo, asi za měsíc se stěhoval do velké klece.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
taky jsem měla skipyho nejdriv v mensi kleci nez se mi udělal ta nová, je to určitě lepší než terárko
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
- Kontaktovat uživatele:
Biffi napsal:taky jsem měla skipyho nejdriv v mensi kleci nez se mi udělal ta nová, je to určitě lepší než terárko
souhlasím :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Mrač 178
Já taky souhlasim. Když jsem si koupila Šmudlíka, tak taky byla chvilku v kleci pro andulku, ale asï jen dva nebo tři dny. Byla malinkatá a strašně plachá, takže jí to nevadilo. Ale určitě lepší než terárko :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
Ja si dokonca myslím, že pokiaľ je činča ešte malá, môže byť menšia klietka aj výhodou. Keď som priniesol domov Lojzíka, mal 2 mesiace a bol z toho celý vyplašený :roll:. Ešte aj v tej malej klietke skákal ako bláznivý. Teraz, keď si už pomaly zvyká, tak je vo veľkej s Miškou, ale aj tak keď sa niekedy splaší tak skočí a je mu jedno kam dopadne. V tej malej mal predsa len menšiu šancu, že si ublíži.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Pilníkov
- Kontaktovat uživatele:
Já bych dala přednost kleci po papoušcích.Nevím proč,ale připadá mi to mnohem lepší :wink: .Takže já jsem pro tu klec :D !
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Olomouc
Ja bych dala taky prednost te kleci, ale poradne ji umyj.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hranice
- Kontaktovat uživatele:
jo jo v terarku by se držela vlhkost a jestli se tvoje činča bude stěhovat za pár dní tak to v té kleci vydrží :wink:
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Náchodsko
- Kontaktovat uživatele:
Radši do klece, v tom terarku se ti bude držet vhkost a činčilka by to mohla odnést třeba plísní.
-
- Nový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Klec je pro ně určitě lepší,všude píší,že akvária a terárka určitě nepoužívat.Činčilka potřeuje šplhat a vydovádět se;)