Re: tolerance názoru druhého
Příspěvekod genca » So Črv 16, 2012 15:47
No, já se asi další diskuze zdržím, už tu bylo řečeno dost, oba dva postupy je prostě možné použít a oba dva schválil veterinář, takže co tady ještě víc řešit... Desetinu prášku si doma nikdo nejspíš neudělá, ale když je někdo šikovný, tak žiletkou to na ty osminy už nejspíš opravdu jde (já to nezkoušela).
Samozřejmě, že má každý právo na svůj názor, ale jde taky o formu, jak ho prezentovat. Kdyby bylo napsáno jen, že jedna skupina lidí podává lék stříkačkou a druhá v pamlsku, tak by na to nikdo nereagoval takhle. Ale vkládáním antipatií do příspěvků se tohohle docílí.
Já nejsem a priori proti nikomu z vás, protože si myslím, že jde všem o činčily a každý má svoje zkušenosti. Ale všimněte si, že do těchto diskuzí, kdy to končí hádkou, se pouští jen pár lidí.
A pokud ještě platí, že má Jasmin ban, tak by ho buď mít neměla, anebo by ho mělo dostat víc lidí. Ona se nesnažila za každou cenu prosadit svůj názor, jenom ho bránila a to by nedělala, kdyby jste se do ní hned nepustily s tím, že je to blbost, co píše a že to tak není možné a nikdo to nemohl doporučit. Dobře, nenapsala jméno veterináře, který to doporučil jí, ale minimálně dvakrát tu padlo, že je to schváleno dalším a ten už jmenován byl. Všimněte si taky, že Jasmin nikde nenapadá vaši zkušenost s podáváním léků. Nikde nepíše, že její názor je jediný správný.
Zkuste se prosím na všechno podívat objektivně. Vždyť je to úplně zbytečné, co se tady děje - a věřím, že já nejsem jediná, kdo to, co se děje vidí... :(